Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

male sitnice oko tddi-ja

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
ace1
Avenger from the past
Poruka: 1983
Član foruma od: petak, 14. nov. 2008. u 19:47h
Kontakt:

male sitnice oko tddi-ja

Poruka od ace1 » petak, 13. nov. 2009. u 23:10h

rekoh da pitam par gluposti za tddi-ja (nikad nisam vozio dizlo ,pa neznam ,sve mi nesto bruji i uci u kabini ,da li je to normalno ili su se srafovi u kabini olabavili pojma nemam),a da i primetio sam dok je auto u leru osecam na papucici kvacila jako blage udare.
inace radi se Mk1 focusu.A da jel neko zna kako se rastura dash(pocrkale su mi neke sijalice po komandama, ventilator,treba da promenim prekidac za sva 4 migavca (ako neko zna gde ima da se kupi,treba mi samo ona spoljasnja plastika ne sam prekidac),resetkice u centralnoj ventilaciji su mi polomljene ,a mislim da to nemoze da se promeni bez skidanja table.Nekad mi se deshava da kada pritisnem dugme za otvaranje gepeka(karavan) ,nece odma da otvori nego posle 5 sekundi drzanja ,jel ima neka fora ili?
Na samoj rucici menjaca ima plasticni prsten ispod same rucice koji je nefiksiran labav ,a ispod njega je sesiric koji se podize kad se ubacuje u rikverc,jel taj plasticni prsten treba tako da landara ili ne.
Opel killer , in progress autolite evolution ,then bekame restomod and eventually all supercars killer (Ferrari too)
It is 1971
Slika

Dragomir
Oficijalni serviser
Oficijalni serviser
Poruka: 5503
Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h

Re: male sitnice oko tddi-ja

Poruka od Dragomir » petak, 13. nov. 2009. u 23:12h

U nedelju drzim kurs Bokiju pa ako hoces da navratis dodji
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek

ace1
Avenger from the past
Kontakt:

Poruka od ace1 » petak, 13. nov. 2009. u 23:17h

planirao sam da se vidimo,al me sramota dok ne ispopravljam male sitnice i da ga dobro operem i uljudim,al mozda se predomislim mada gde ste planirali da se gledate
Opel killer , in progress autolite evolution ,then bekame restomod and eventually all supercars killer (Ferrari too)
It is 1971
Slika

Markedjani
Predsednik kluba
Predsednik kluba
Poruka: 21505
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h

Poruka od Markedjani » petak, 13. nov. 2009. u 23:19h

Ne peri džabe auto... bio sam kod Gosn Gagija pre neki dan... kad sam došao kući samo što se nisam šlogirao kad sam video auto lol
Slika
Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!

ace1
Avenger from the past
Kontakt:

Poruka od ace1 » petak, 13. nov. 2009. u 23:25h

ma mislim radi svaka treca sijalica ,
kad sam gledao auto rekoh vlasnici ,ne rade vam stop svetla ,a ona meni ma nema problema promenicu ,rekoh dobro,al misl;im da nije promenila ,nema veze ,al rekoh ne rade vam maglenke ,a ona koje maglenke ,zena ni nezna ,ja reko da vam nije izgoreo osigurac ,dok ce ona meni na to ,a ne ovaj auto nema osigurace :rolleyes: ,mislim ono sto je meni trebalo za normalno koriscenje vozila ja znam lol
jel se lokacija za redovno okupljanje promenila ,ja sam mislio u nedelju kod intera ili

Boki koliko su casovi ,jel da ponesem launc paket ,jel dobijamo na kraju kursa majce i plakete lol lol lol
It is 1971
Slika

Markedjani
Predsednik kluba
Predsednik kluba
Poruka: 21505
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h

Poruka od Markedjani » petak, 13. nov. 2009. u 23:33h

Biću ja kod Intera ako bude bilo normalno vreme... al interesovanje je ogromno za isti lol
Slika
Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“