Nisam nigde rekao da je to srpska izreka, nego da postoji u našem naroduVladan piše:Mislis na staru srpsku izreku: "Penis bonus ...", koju su nam odvratni zapadni Rimljani preoteli, jer nas mrze sto smo Srbi?totti piše:Ima jedna mnogo bolja izreka u našem narodu šta je potrebno za mir u kući
Koji mobilni koriste FCS clanovi
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Re: Koji mobilni koriste FCS clanovi

- Daniel
- Poruka: 6098
- Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
- Kontakt:
iskreno, voleo bih da poprave malo kvalitet
no nebitno totalno
no nebitno totalno
Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
Notirano.totti piše:Nisam nigde rekao da je to srpska izreka, nego da postoji u našem naroduVladan piše:Mislis na staru srpsku izreku: "Penis bonus ...", koju su nam odvratni zapadni Rimljani preoteli, jer nas mrze sto smo Srbi?totti piše:Ima jedna mnogo bolja izreka u našem narodu šta je potrebno za mir u kući
Sent from VladanMovies using Tapatalk
- DzoniPv
- Poruka: 1442
- Član foruma od: subota, 8. dec. 2012. u 01:50h
Skoro pa 6 godina koristim nokiu n73,bacao ga,sutirao,sa bicikla mi ispadao milion puta,radi kao nov.sto mi je cudno 
2007 Ford Fiesta 1.3
- FiestaRS
- VIP
- Poruka: 4298
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
- Kontakt:
Sinoc uzeh HTC senzejsn... bez i jedne ogrebotine sa papirima,kutija,sluske itd... za 80e..

- nikola_focus
- Poruka: 1498
- Član foruma od: petak, 2. mar. 2012. u 11:58h
Sta mislite o ovom telefonu http://www.mobilnisvet.com/mobilni/3713 ... rend-S7560
Ford Focus Mk1.5 1.8 TDCi Ghia
Ford Fiesta Mk5 1.4 TDCi Trend
Ford Focus Mk2.5 1.6 TDCi Trend
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Pa ono, niti smrdi niti miriše.
Prosječan telefon.
Prosječan telefon.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- nikola_focus
Tako znaci. Verujem da ne bi imao problema da tera Viber, dosta interneta, poruka, poneku igricu, nekoliko poziva dnevno. Vidim iz komentara da su ljudi uglavnom zadovoljni, a uzeo bih ga od dobrog prijatelja koji mi je inace ispricao sta sve moze da se ocekuje od njega, i sa cijim telefonima nisam imao nikakvih problema do sada.
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Ma to će sve da ide.
Možda će da ti šteka neka zahtjevnija igrica ili akom u pokreneš dosta aplikacija u isto vrjeme.
Jedio poruke briši, da ne bude kao kod mog drugara. Kaže počeo telefon da mu šteka kada ulazi u poruke. Na kraju izbrisao poruke, imao skoro 8k poruka u telefonu.
Možda će da ti šteka neka zahtjevnija igrica ili akom u pokreneš dosta aplikacija u isto vrjeme.
Jedio poruke briši, da ne bude kao kod mog drugara. Kaže počeo telefon da mu šteka kada ulazi u poruke. Na kraju izbrisao poruke, imao skoro 8k poruka u telefonu.
Totally addicted to Ford!
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- nikola_focus
Ma kakvi, ne uzimam za sebe nego za sestru, ne menjam svoju Lunu, osim mozda za iPhone
Nece to da bude neko mnogo zahtevno koriscenje, kao sto sam vec rekao uglavnom Facebook, poruke, muzika, neka igrica i to je. Verujem da i na duze staze moze da istrpi to, jer to je ipak single core procesor, pa ne znam sta da ocekujem od njega.
- Cedo
- VIP
- Poruka: 3138
- Član foruma od: nedelja, 27. dec. 2009. u 15:32h
Jel se sestri svidza Lumia 520? U toj ceni nema boljeg telefona, ovi slabasni Samsunzi muku muce sa Androidom..
- Daka
- Poruka: 269
- Član foruma od: utorak, 8. sep. 2009. u 19:45h
Ja nedavno uzeh samsung galaxy I9082 telefon je dual sim to mi je bilo najbitnije i ima 5 inca displej pa mogu Enine slike da lepo pogledam kao covek
Inace za taj kesh sasvim dobar telefon

Inace za taj kesh sasvim dobar telefon

FORD S-MAX 2.0 TDCI 140KS 2008
- nikola_focus
Sta znam, sve je jos u fazi razmatranja, mada me je ovaj prijatelj od koga uzimam telefone nekako naplasio sa tom Lumiom, imaju neke probleme sa sistemom, sta znam, ne razumem se preterano, a i nije Android. Otprilike smo sve opcije razmotrili, ovaj Samsung je npr. dosta povoljan za odrzavanje (ako tako moze da se nazove), sto se tice rezervnih delova, kvalitetne izrade je iznutra i spolja, ima dobro hladjenje, izdrzljiv je. Imao je par rasturenih Samsunga, poneki LG, HTC, pa smo sve to uporedjivali, i Samsung dodje ispred LG, a iza HTC, po kvalitetu komponenti, robusnosti itd. U sustini, u cenovnom rangu do 150E nema mnogo boljeg telefona, do 200 i preko 200 vec moze puno, puno da se bira.Cedo piše:Jel se sestri svidza Lumia 520? U toj ceni nema boljeg telefona, ovi slabasni Samsunzi muku muce sa Androidom..
- Billy
- Poruka: 574
- Član foruma od: sreda, 24. avg. 2011. u 16:34h
je l' zna neko da li mogu da se plaćaju aplikacije na google store-u?
- Daniel
- Poruka: 6098
- Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
- Kontakt:
ne mogu iz srbije. to je poznat bug Play stora da ne podrzava srbiju.. jbg..
Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
- dule0911
-

- Poruka: 13657
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
-
veljo_81
- Trovač foruma!
- Poruka: 1399
- Član foruma od: ponedeljak, 29. okt. 2012. u 19:31h
prodao sam mocnog rumuna p5 pa sad gledam po oglasima sta da si kupim, ne lupa mi se velika lova u mobitel pa sam suzio izbor na nov lg l7 II p710 ili polovan galaxy s2 al kao nov 
nekako mi je l7 moderniji, bolje lezi u krivnama al galaxy je galaxy pa nisam pametan sta bih, moze pomoc
nekako mi je l7 moderniji, bolje lezi u krivnama al galaxy je galaxy pa nisam pametan sta bih, moze pomoc
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Dobio sam od firme P710, nemam zamerki na njega, brz je, displej odličan, baterije drži kad se lepo napuni, prijem mreže i WiFi je odličan, nije preterano fancy ali završava sve.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
-
veljo_81
- Trovač foruma!
meni je dizajn kod l7 ok, ali, nisam imao priliku da ga "prelistam" da vidim kako radi, ovaj sto sam prodao bio je sa quad procom i gigom rama pa se bojim da necu biti zadovoljan brzinom l7, pa sam onda kontao da uzmem galaxy, ako mi se i ne svidi najlakse je njega rijesiti a lg-a su puni oglasi
jos je u nekom sirem izboru bio htc windows 8s i lumia 800 al htc je onako sem mocne crno bijele kombinacije (full je navijacki
) i nije nesto sto se tice karakteristika a lumia 800 je premali display
a nista, oticu sutra da pogledam galaxy-e u blizini ako mi ne budu ok kupim l7
jos je u nekom sirem izboru bio htc windows 8s i lumia 800 al htc je onako sem mocne crno bijele kombinacije (full je navijacki
a nista, oticu sutra da pogledam galaxy-e u blizini ako mi ne budu ok kupim l7
-
veljo_81
- Trovač foruma!
Ipak sam promijenio izbor na galaxy nexus i xperia s, poslije dugog mozganja kupio sam xperiu s, prevagnula je kamera od 12 megapixela koja mi inace ne treba al sam htio da je imam
Nakon dana koristenja xperie mogu podijeliti samo pozitivno iskustvo, mana jedino ove tipke u dnu su tackice neke koje jako tesko pogodim prstom, proce neko vrijeme dok se ne upraksam
Nakon dana koristenja xperie mogu podijeliti samo pozitivno iskustvo, mana jedino ove tipke u dnu su tackice neke koje jako tesko pogodim prstom, proce neko vrijeme dok se ne upraksam
- Markedjani
- Predsednik kluba

- Poruka: 21791
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
ne priznaje se... nije nokia!

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
-
veljo_81
- Trovač foruma!
e sad ovako, imam problem sa igo-m na 720x1280, ne mogu da ga instaliram a imam taj apk, koliko sam skontao trebao bih editovati sys file i xy rezolucije ali sve to nesto sto sam guglao nije uspjelo, da ne zna ko provjeren metod?
-
M.M.L.
- Poruka: 2078
- Član foruma od: subota, 2. jun 2012. u 22:32h
- Kontakt:
Zasto ne mozes da instaliras? Sta kaze? Jel si ukljucuo opciju install from unknown sources?
-
veljo_81
- Trovač foruma!
ma instaliram al se srusi jer kao rezolucija nije podrzana, na 960x540 radi najnormalnije al na ovim ostalim nece
kod mene je 1280x720 i imam taj apk u nekom igo-u koji imam jako dugo ono fora sve rezolucije i mape
ali nece, i vidim po netu da ljudi imaju probleme, pokusam to rijesiti kopirajuci njihov sys.txt al ne ide
uglavnom edituje se taj sys odgovarujucim rezolucijama i to bude ok al mrzi me da vise da pokusavam pa kontam mozda neko od vas zna
pitao sam na xda al oni nisu bas pretjerano zainteresovani za te sitne probleme, oni bi samo kuvali
kod mene je 1280x720 i imam taj apk u nekom igo-u koji imam jako dugo ono fora sve rezolucije i mape
ali nece, i vidim po netu da ljudi imaju probleme, pokusam to rijesiti kopirajuci njihov sys.txt al ne ide
uglavnom edituje se taj sys odgovarujucim rezolucijama i to bude ok al mrzi me da vise da pokusavam pa kontam mozda neko od vas zna
pitao sam na xda al oni nisu bas pretjerano zainteresovani za te sitne probleme, oni bi samo kuvali
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Ima li neko preporuku za neku dobru GPS speedometer aplikaciju za Android? Probao sam SpeedView i osim toga što ima jako lep interfejs - ne prikazuje tačno.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
Van piše: ...за све те буђаве фордове