Chat (free talk) - Bez tehničkih pitanja!
- Daniel
- Poruka: 6091
- Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
- Kontakt:
Re: Chat (free talk)
Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
- acadimke
- Poruka: 1711
- Član foruma od: utorak, 17. apr. 2012. u 16:55h
- Kontakt:
Prosle godine pocetkom Oktobra evrodisel je bio 160 din, vratice se ta cena od sadasnjih 150 din. 

Fokus mk1 tddi 90 ks 2001
- dule0911
-
- Poruka: 13650
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Lopovluk na srpski nacin. Umesto da se oporezuju (tj drmaju akcize, nebitno) sva goriva jednako, ispade da sto vise hoces da ustedis, u ocima vlasti ispadas veca ovca za sisanje. Sramota...
Fiesta!!
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Kao i svi što rade. Naš narod hoće da proda upaljač i da se obogati od jednog prodanog upaljača.
Svi idu da zarade što više na jednom komadu neke robe, litru goriva itd.
Zar ne bi bilo bolje i toj državi da gorivo bude jeftinije, pa više bi se ljudi vozali, više bi se kupovalo gorivo, pa onda to povlači i za sobom više rezervnih djelova, gume, ulje itd. Eto i odatle više prihoda od poreza.
Za sada znam jednog jedinog prodavca koji ide na kvantite i stvarno je najjeftnije kod njega u prodavnicama. Đurić u Doboju, kako mi reče rođak neka nejgova poznanica radi u jednoj od prodavnica, na svakom prodatkom artiklu nema veću zaradu od 5 feninga, to je mu dođe 2.5 centa. Ali zato kada god uđeš u tu prodavnicu ima ljudi da ne možeš da prođeš koliko se kupuje.
Svi idu da zarade što više na jednom komadu neke robe, litru goriva itd.
Zar ne bi bilo bolje i toj državi da gorivo bude jeftinije, pa više bi se ljudi vozali, više bi se kupovalo gorivo, pa onda to povlači i za sobom više rezervnih djelova, gume, ulje itd. Eto i odatle više prihoda od poreza.
Za sada znam jednog jedinog prodavca koji ide na kvantite i stvarno je najjeftnije kod njega u prodavnicama. Đurić u Doboju, kako mi reče rođak neka nejgova poznanica radi u jednoj od prodavnica, na svakom prodatkom artiklu nema veću zaradu od 5 feninga, to je mu dođe 2.5 centa. Ali zato kada god uđeš u tu prodavnicu ima ljudi da ne možeš da prođeš koliko se kupuje.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
- Shomy_ksh
- Počasni Čak Noris
- Poruka: 3609
- Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h
Fiesta 1.4 benz, model 2002/2005
kvaliclo mnogo nisko, moze li da se steluje nekako ??? Kako, gde, sta ? (ako moze)
kvaliclo mnogo nisko, moze li da se steluje nekako ??? Kako, gde, sta ? (ako moze)
Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
A da pitanje postaviš u delu koji se tiče mehanike, umesto u Off Topic & Free Time?
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- Daniel
- Kontakt:
procitajte prvo vest:
http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy ... _id=752109
posle se vratite i procitajte komentar
http://d.pr/i/9Qe3
http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy ... _id=752109
posle se vratite i procitajte komentar

http://d.pr/i/9Qe3
- stalker92
- Poruka: 1594
- Član foruma od: subota, 10. okt. 2009. u 12:11h
- Kontakt:

'81 Ford Taunus 1.6 L
'06 Zastava Yugo Koral In 1.1
'04 Suzuki SV650
'99 Peugeot 306 GTI6
'02 BMW 330i E46
- BojanM
- BOFH
Dame, kako da naterate dragog da vam kupi skupoceni auto koji priželjkujete?
Jednostavno, odete na sajam i namerno ogrebete dotični, i firma će Vam ga rado fakturisati.
[youtube][/youtube]
...a da i naši novinari malo doprinesu smehu, potrudio se "medijski javni servis evropske Srbije" http://www.rts.rs/page/magazine/sr/stor ... to%21.html -- da da, to je to čuveno skupoceno vozilo marke "Sedan".
SShotFT:

Jednostavno, odete na sajam i namerno ogrebete dotični, i firma će Vam ga rado fakturisati.

[youtube][/youtube]
...a da i naši novinari malo doprinesu smehu, potrudio se "medijski javni servis evropske Srbije" http://www.rts.rs/page/magazine/sr/stor ... to%21.html -- da da, to je to čuveno skupoceno vozilo marke "Sedan".
SShotFT:

pozdrav, Bojan

- bojan_kv
- Poruka: 1309
- Član foruma od: četvrtak, 11. mar. 2010. u 20:52h
Ime nemoj da dajes ideje... Moja devojka je srecom "skromna" pa pominje neku novu fiestu,.. 

Ford focus mk1 rest. '02, 1.8tdci 85 KW (115KS) 04.2011-07.2019
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-
- Iosis
- VIP
NE VODI JE NA SAJAM, a salon obilazi u širokom luku!

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- mbole
- Poruka: 14993
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Ko jos vodi zenu/devojku na sajam automobila?
Sto bi rekli Bosanci: gde ces nosit drva u sumu?
Sto bi rekli Bosanci: gde ces nosit drva u sumu?
Djak pesak 

- BojanM
- BOFH
A ako te ona pozove da idete na sajam, [PAŽNJA] [UZBUNA] [OPASNOST] 

pozdrav, Bojan

- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
koj ce mi 'zonska' klima u kolima kad mi danas od sunca i soferke gore toplo a nogama mi ladno, ma ko da je to bitno kad je bitnije da ima dve/cetri klimatske zone u kolima, kakva glupost..i takvo podesavanje nema ni nova S klasa..ocu toplo nogama a da me ne przi soferka i u nju ocu da duva ladno..
- Iosis
- VIP
I meni su te zone bezveze, razlika između zona ne može da bude veća od 4 stepena, a na tako malom prostoru se vazduh vrlo brzo izmješa, tako da ni ne vidim tu neki drugi efekat osim marketinški.
Ovo što kaže Milan ima smisla, zimi bude baš ta situacija, da kroz staklu piči sunce, a po nogama pohladno. Pa ima logike hladiti gornji dio, mada je opet problem što hladan vazduh pada dole do nogu.
Ovo što kaže Milan ima smisla, zimi bude baš ta situacija, da kroz staklu piči sunce, a po nogama pohladno. Pa ima logike hladiti gornji dio, mada je opet problem što hladan vazduh pada dole do nogu.
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Ovde izgleda imai gorih klimaktericnih baba od mene
meni kad je vruce otvorim prozor,ali grejanje ne gasim 

Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- mbole
- Poruka: 14993
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
- BojanM
- BOFH
Ili mene što želim da ugradim klimu u kabrio...
A dodatno grejanje za noge se postiže debljim čarapama (i, naravno, usmeravanjem toplog vazduha u "donju" zonu).
A dodatno grejanje za noge se postiže debljim čarapama (i, naravno, usmeravanjem toplog vazduha u "donju" zonu).
pozdrav, Bojan

- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2787
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
ma pustim ja toplo dole, i onda mi gore jos toplije a ne otvara mi se prozor na oko 0, i to mi se desava sa plitkim patikicama..jer u svemu drugom ko da sam kilav za voznju..odnosno hocu da nosim sta ja hocu i da mi duva kako ja hocu 

- Iosis
- VIP
Bravo Bole, većina ne zna koliko je šiber dobar! 

- jelchica
- Poruka: 613
- Član foruma od: utorak, 24. jul 2012. u 12:09h
Iako šiber prvenstveno služi da ti ostane otvoren kad pada kiša
max grejanje u noge + otvoren šiber =

max grejanje u noge + otvoren šiber =

- dax92
-
- Poruka: 7632
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
od svega sto fali od opreme, najvise me muci sto nemam siber!Iosis piše:Bravo Bole, većina ne zna koliko je šiber dobar!
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- Daniel
- Kontakt:
uzivo! pocelo pre 10min
http://www.gofurtherlive2013.com/
http://www.gofurtherlive2013.com/