lukijano, imas ga par postova iznad, ne znam jel ih prodao ili nije posto je oglas staaar
http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... 82&t=15996
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
IvanT piše:lukijano, cena kod Nemaca je 188€ za ceo set (4 opruge), cak im je cana na Ebay.de oko 150, ali problem mi je sto cce auto biti nizi 35mm, sto je mnogo.Jurim neku varijantu od 20-25mm... Hvala u svakom slucaju
@dule Hvala Dule, verovatno su to te felne....lepe jesu ali u odnosu na fabricke mi deluju smesno male
Davno bila škola, pozaboravljao si...lukijano piše: u školi sam učio Nemački, pa se malo doznajem...
Uf, moj brat u Moskvi vozi takav, to je zivotinja koliko je dobar auto. Slicna je boja kao ovaj tvoj, samo je restajling model, mislim da je njegova oprema neka Titanium Black, ne znam sta tacno sve podrazumeva, osim sto znam da od meni interesantnih stvari ima fabricku navigaciju, grejanje sedista i grejanje soferke (ipak su tamo zime malo hladnijeIvanT piše:Samo za Ecoboost 2.0 turbo benzin...ako naidje u ovakvoj ili Tits opremi, ali od toga verovatno nece biti nista , bar jos neko vreme. Preko su jaaaako skupi, a kod nas ih niko ne uvozi.
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()