Sve sto mogu reci jeste da ne vidjoh jos zensko koje nije privuklo sediste maltene do kraja napred , i ono obavezno naginjanje preko volana posto ne znam iz kog razloga malo im je pojeban centar za orijentaciju u prostoru pa moraju fizicki da vide gde su granice auta a da ne pricam o bezosecajnosti na gasu , kvacilu i kocnici ... Zato ako trebam da idem negde sa devojkom , zenom ili sta god koja vozi , tj ima dozvolu i svoj auto , kulturno zamolim da ili ja vozim ili idemo mojim vozilom . Ne mogu da istrpim njihovu voznju. Kad upoznam zensko koje vozi kao nazovimo prosecno musko javicu
Jednom sam bio primoran da me vozi zesnko , ono tipa pilanje trecom brzinom 80 km/h , u 4 na 100 i tako drzi konstantno , peta ne postoji , a ortakova devojka je nekoliko puta vozila konstantno trecom 100 km/h relacije od 15-20 km , pa se pocela zaliti da iz pete (u realnosti trece) mora da ubode u cetvrtu jer joj je auto preglasan.
Jedna pozitivna stvar te voznje je bila da ja auto uvek isao odlicno , nikad se nije ulenjio