Malo tužno i mnogo žalosno
- dax92
-
- Poruka: 7628
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Re: Malo tužno i mnogo žalosno
Pre oko godinu dana sam se raspitivao, oko 15 000 din je neko obicno kasko osiguranje za mog focusa...
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Tada si još uvek spadao (po maksimalnoj brzini) u kategoriju biciklista, pa je bio jeftin kasko za tebe - nema nekog velikog rizika od štete 

- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
to se kaze vitez koja je imao popust zbog oklopa 

- dax92
-
Sad ce me onda odrati za kasno kad saznaju sve! 

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- totti
Evo da i ja doprinesem temi... Stvarno da se čovek zapita da li stavljati nove gume na auto

- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21563
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Ovo kod tebe u kraju?

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
NAjveca nesreca sto od policije preko sudstva do valsti bas bole qurac!
- totti
- Cedo
- VIP
- Poruka: 3138
- Član foruma od: nedelja, 27. dec. 2009. u 15:32h
Mogu zamisliti šok kada te doceka auto bez tockova, nije to sad neka cifra za koju bi vredelo praviti sebi problem al tacno da odrobijas lopinu u afektu..
- dax92
-
Svakako bi trebalo nekoga odrobijati kad ga uhvatis da krade tockove, posle toga da cela prica dobije malo medijske paznje, da se pisu koje peticije, pa se mozda nesto i uradi ako se digne velika frka oko svega toga. Ovako ce se sve to odbacivati, kaznjavace se ljudi kojima je ukradeno... I nikom nista.
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
- mbole
- Poruka: 14968
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Eh... 2004 lezim na krevetu ko dileja posle operacije kicme (smem da lezim, smem da hodam, al ne smem da sedim). Mesec dana blejim u plafon, kucakam u raucnar i naravno budan sam u 3 po ponoci.
Negde oko ponoci padne mi na pamet da bih mogao da ocistim i podmazem gomilicu oruzja koju imam po kuci... odradim sve to... ups... nema vise cigara... no problemo trafika kod saobracajne skole radi celu noc (leto).
Sidjem ispred zgrade, vidim mondeo mi nesto cudno stoji "uzbrdo". Znam da je moja bivsa isla u nabavku tog dana, al kolko se secam donela je kuci sve drangulije. Sta li je zaboravila u autu da se ovako propeo?
Cvrc, nema oba zadnja tocka. Da su ih bar ostavili na klocnama, pa da kazem. Znate li kolika je muka podici zadnji kraj monda karavana, da uspes da ubacis tockove?
Sreca i moja i njihova da ih nisam video. Radila bi brazilka za duplom nulom samo tako. 12 kugli precnika 8.5mm u jednoj patroni 12/76 , sest patrona staje u magacin. Sto bi rekli.. sest sarzera devetke
Kako rece jedan poznatiji USA pucadzija: revolver nosim zato sto mi lepo stoji, a kad ocekujem nevolje, nosim sacmaru
Mada kad malo boilje razmislim... ako bih uspeo da predjem preko inicijalnog popizdjaja, verovato bih se dohvatio marochieve prigusene malokalibarke sa optikom, i polako i na tenane bi im mamu maminu. Pa nek kosta sta kosta.
Negde oko ponoci padne mi na pamet da bih mogao da ocistim i podmazem gomilicu oruzja koju imam po kuci... odradim sve to... ups... nema vise cigara... no problemo trafika kod saobracajne skole radi celu noc (leto).
Sidjem ispred zgrade, vidim mondeo mi nesto cudno stoji "uzbrdo". Znam da je moja bivsa isla u nabavku tog dana, al kolko se secam donela je kuci sve drangulije. Sta li je zaboravila u autu da se ovako propeo?
Cvrc, nema oba zadnja tocka. Da su ih bar ostavili na klocnama, pa da kazem. Znate li kolika je muka podici zadnji kraj monda karavana, da uspes da ubacis tockove?
Sreca i moja i njihova da ih nisam video. Radila bi brazilka za duplom nulom samo tako. 12 kugli precnika 8.5mm u jednoj patroni 12/76 , sest patrona staje u magacin. Sto bi rekli.. sest sarzera devetke

Kako rece jedan poznatiji USA pucadzija: revolver nosim zato sto mi lepo stoji, a kad ocekujem nevolje, nosim sacmaru

Mada kad malo boilje razmislim... ako bih uspeo da predjem preko inicijalnog popizdjaja, verovato bih se dohvatio marochieve prigusene malokalibarke sa optikom, i polako i na tenane bi im mamu maminu. Pa nek kosta sta kosta.
Djak pesak 

- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h

a koja je fora sa dve, jel posle traze otkup

- popovicvl
- Poruka: 5658
- Član foruma od: četvrtak, 30. okt. 2008. u 00:49h
dve od njega, dve od tebe 

- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Da e, to je kao sada su malo humaniji, ostave ti dva točka. 

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- sasa_f1
- Poruka: 9988
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
- Markedjani
- Predsednik kluba
e vid' moja fotka na telegrafu

- Iosis
- VIP
A izvor bi se pomislilo od nekog 'talijana, profesionalnog fotografa. 

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Markedjani
- Predsednik kluba
da da,vidi se ta raskoš fotografije iz francusko kineske ciganije koja je izmutila sliku iako je slikano po danu

- stalker92
- Poruka: 1594
- Član foruma od: subota, 10. okt. 2009. u 12:11h
- Kontakt:
kolega u kancelariji nam pustio sliku na grupni chat na Skajpu pre neki dan, sa sve tvojim Photobucket linkom, a Bog te pita gde je nasao 

'81 Ford Taunus 1.6 L
'06 Zastava Yugo Koral In 1.1
'04 Suzuki SV650
'99 Peugeot 306 GTI6
'02 BMW 330i E46
- Markedjani
- Predsednik kluba
koja sam famous ličnost lepte'ebo!

- Iosis
- VIP
Pa jesi preCednik ili nisi? 

- Vladapetr
- Poruka: 397
- Član foruma od: nedelja, 17. jun 2012. u 19:59h
http://mondo.rs/a711617/Info/Drustvo/Op ... gradu.html
Ova priča se nažalost dogodila mom jako dobrom drugaru (Vililju sa FLCS foruma), on je objavio na fb-u pa su je "novinari" odatle pokupili. Na "sreću" su Rumuni posle krađe pobegli kroz malu Piramidu, pa se na snimku kamera ispred mog lokala vidi lik koji mu je ukrao torbicu kako je nosi ispod miške. Dao sam mu taj snimak i odneo je u sup... mrka kapa. U policiji su mu rekli isto što mu je rekao i vulkanizer - da gotovo svakog dana neko nastrada na isti način, operišu po blokovima i deo kod Goce Delčeva (Pohorska, Stari Merkator, itd...). Dakle, savetujem na oprez
Ova priča se nažalost dogodila mom jako dobrom drugaru (Vililju sa FLCS foruma), on je objavio na fb-u pa su je "novinari" odatle pokupili. Na "sreću" su Rumuni posle krađe pobegli kroz malu Piramidu, pa se na snimku kamera ispred mog lokala vidi lik koji mu je ukrao torbicu kako je nosi ispod miške. Dao sam mu taj snimak i odneo je u sup... mrka kapa. U policiji su mu rekli isto što mu je rekao i vulkanizer - da gotovo svakog dana neko nastrada na isti način, operišu po blokovima i deo kod Goce Delčeva (Pohorska, Stari Merkator, itd...). Dakle, savetujem na oprez
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- Daki_81
- Poruka: 2600
- Član foruma od: subota, 23. mar. 2013. u 17:56h
- Iosis
- VIP
Nije toliko hrabrost, koliko je zakon na strani lopova.
1. Znaju da ako ga uhvatiš na djelu, izudaraš može da te tuži i da mu platiš odštetu. O korištenju bilo kakvog oružija da i ne pričam.
2. Ako ga policija uhvati, dobit će 7 dana zatvora, a možda će ga i pustiti.
3. Vjerovatno imaju nekoga ko im čuva leđa u sudu ili policiji.
1. Znaju da ako ga uhvatiš na djelu, izudaraš može da te tuži i da mu platiš odštetu. O korištenju bilo kakvog oružija da i ne pričam.
2. Ako ga policija uhvati, dobit će 7 dana zatvora, a možda će ga i pustiti.
3. Vjerovatno imaju nekoga ko im čuva leđa u sudu ili policiji.
- zokkii
- Poruka: 296
- Član foruma od: sreda, 4. dec. 2013. u 20:11h
Nije hrabrost već ih ima više u grupi. Kao i džeparoši po autobusima.
E da je čedino vreme......
E da je čedino vreme......