Na kojim pumpama sipate gorivo?
Moderator: Dragomir
- nikola_focus
- Poruka: 1490
- Član foruma od: petak, 2. mar. 2012. u 11:58h
Re: Na kojim pumpama sipate gorivo?
Jel probao neko ovo novo Lukoilovo gorivo http://www.lukoil.rs/ecto-diesel.php Nesto mi se cini da su ga malo precenili u ovom tekstu, ali dobro.
Ford Focus Mk1.5 1.8 TDCi Ghia
Ford Fiesta Mk5 1.4 TDCi Trend
Ford Focus Mk2.5 1.6 TDCi Trend
- bojan_kv
- Poruka: 1309
- Član foruma od: četvrtak, 11. mar. 2010. u 20:52h
Ja sam jos letos kad sam se vracao sa mora u Kolasinu sipao to gorivo, sta ga znam, gorivo kao gorivo, nisam primetio nikakvu promenu ni pozitivnu ni negativnu...
Ja inace samo na Lukoilu i sipam gorivo, ali nisam video da ima na pumpi na kojoj sipam...
Ja inace samo na Lukoilu i sipam gorivo, ali nisam video da ima na pumpi na kojoj sipam...
Ford focus mk1 rest. '02, 1.8tdci 85 KW (115KS) 04.2011-07.2019
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-
- nikola_focus
Znaci ima ga odavno.. Ja sam malopre video reklamu na tv, prvi put cujem, a na Lukoilu i ne sipam jer mi nijedna nije usput. A moguce da nema na svim pumpama, verovatno samo na novijim 

- bojan_kv
U Crnoj Gori ga ocigledno ima bar od avgusta(mozda i od pre, ja sam ga tad sipao), a ovde, u Kraljevu na ove 2 velike pumpe na kojima sipam nisam ga jos uvek video
- nikola_focus
Ja tek sad shvatam da si napisao da si sipao u Kolasinu
Znaci ipak je moguce da se bas nedavno pojavilo kod nas
Sto je opet nedovoljno za neko konkretnije iskustvo.

- lacky
- Poruka: 39
- Član foruma od: petak, 27. maj 2011. u 11:48h
Sipao ja sad za vikend na i presao neki 250km nikakvu razliku nisam primetio,meni je identican kao na eku kad sipam.
I potrosnje sto se tice a i performansi.
Iz price sam saznao da tim hoce da pariraju Maxmotion-u,pitao pumpera posle sipanja odakle ga dobijaju jel iz panceva on kaze nemam pojma
I potrosnje sto se tice a i performansi.
Iz price sam saznao da tim hoce da pariraju Maxmotion-u,pitao pumpera posle sipanja odakle ga dobijaju jel iz panceva on kaze nemam pojma

- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Ma sve je iz Pančeva. Vidjam se sa jednom malom iz Eko-a i ona mi reče da i oni uzimaju iz Pančeva, samo ga dodatno filtriraju.

- macaneli
- VIP
- Poruka: 9926
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
presaltao si se a ? 

ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
- totti
- lacky
- Poruka: 39
- Član foruma od: petak, 27. maj 2011. u 11:48h
- totti
- Daniel
- Poruka: 6089
- Član foruma od: ponedeljak, 18. okt. 2010. u 10:27h
- Kontakt:
sta ta radi? hoce da opere prozore? 

Focus mk1 1.8 TDCi ~ 150ks Zetec 2002 (plava serpa)
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
Mondeo mk3 2.2 ST TDCi ~ 200ks Titanium 2004
Mondeo mk4 2.5T LPG ~ 260ks Titanium 2008
Mondeo mk4 2.0TDCi ~200ks, Titanium S 2011
- jelchica
- Poruka: 613
- Član foruma od: utorak, 24. jul 2012. u 12:09h
Izvinjavam se na partibrejkingu, ali

- bojan_kv
Pojavilo se to novo ecto gorivo na Lukoil-u gde ja sipam. Skuplje 3 din od regularnog ED. Malopre sam sipao, nemam ni ja pojma sto njega, ne verujem nesto u ta maxmotion, aviodizel, ecto dizel cuda (znam rimuje senikola_focus piše:Jel probao neko ovo novo Lukoilovo gorivo http://www.lukoil.rs/ecto-diesel.php Nesto mi se cini da su ga malo precenili u ovom tekstu, ali dobro.

-
- Poruka: 878
- Član foruma od: nedelja, 12. maj 2013. u 00:07h
Javi utiske. Ja kad sam sipao na molu Ed sa aditivima utripovao da je bolje. U sustini mislim da je sve to isto 

- bojan_kv
To sam sipao za 2000din (koliko mu to dodje oko 13l) a u rezervoaru je bilo otprilike po mojoj proceni bar 15l goriva ako ne i vise, tako da se to sad sve izmixovalo. Kad svucem to do rezerve, napunicu pun rezervoar pa cu tek tad da vidim sta kaze, mada sve mu to dodje isti k... 

- sasa_f1
- Poruka: 9988
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Za mene je NIS juce zavrsio karijeru.
Juce sam sipao gorivo kod njih kao i svaki put, i auto poce posle 20min da stuca, dimi plavo, i lampica grejaca poce da blinka. To je 2x da mi se desilo.
Prekjuce, se koleginici isto to desi na pumpi blizu moje kuce, ART Petrol, na Scenic-u. Otisli u servis BG Dizel, covek rekao sta sve moze da bude bla bla, i rekao im da u sirokom luku izbegavaju svaku NIS-ovu pumpu i taj ART.
Kaze, ja vam sad pricam kao za svoj auto, samo EKO i MOL.
Prosli su, srecom, samo sa aditivom, i sa punim rezervoarom na EKO pumpi i jednim dobrim gasiranjem od 20ak km, tad se sve vratilo u normalu.
I to nije prvi put da cujem pljuvanje po NISU i kako prave najvece malverzacije, tako da cu ga i ja od sad zaobilaziti.
Mada s obzirom da je ovo Srbija, mogu samo da se pomolim Bogu da ne naletim na jos jedno lose gorivo na nekog drugoj pumpi.
Juce sam sipao gorivo kod njih kao i svaki put, i auto poce posle 20min da stuca, dimi plavo, i lampica grejaca poce da blinka. To je 2x da mi se desilo.
Prekjuce, se koleginici isto to desi na pumpi blizu moje kuce, ART Petrol, na Scenic-u. Otisli u servis BG Dizel, covek rekao sta sve moze da bude bla bla, i rekao im da u sirokom luku izbegavaju svaku NIS-ovu pumpu i taj ART.
Kaze, ja vam sad pricam kao za svoj auto, samo EKO i MOL.
Prosli su, srecom, samo sa aditivom, i sa punim rezervoarom na EKO pumpi i jednim dobrim gasiranjem od 20ak km, tad se sve vratilo u normalu.
I to nije prvi put da cujem pljuvanje po NISU i kako prave najvece malverzacije, tako da cu ga i ja od sad zaobilaziti.
Mada s obzirom da je ovo Srbija, mogu samo da se pomolim Bogu da ne naletim na jos jedno lose gorivo na nekog drugoj pumpi.
- Neša
- VIP
- Poruka: 5053
- Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h
Svi oni uzimaju gorivo od NISa,meni na Eko najviše troši,mada tddi guta šta mu sipaš..
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v
Duratorq DI 16v
- sasa_f1
Svi uzimaju iz rafinerije, samo je pitanje ko koliko onda muti.
- dax92
-
- Poruka: 7621
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Na kojoj konkretno NIS je to bilo?
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- sasa_f1
Ova meni najbliza, na bulevaru, u MML-u.
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Ova novija, preko puta sljukine, ili ona gore kod skole?
Mislim ne sipam ni na jednoj, samo informativno. Mene su na onoj gore kod skole pre nekoliko godina zajebali sa kolicinom sipanog goriva.
Inace od kako imam tdci, na MOLu sam imao 2 puta problem, na EKO zasad nijedan, a na EKO sam presao duplo vise kilometara do sada, nego u pocetku sa MOLom. Sa MOLom je jednom bilo gasenje na autoputu uz blinkanje lampice grejaca,cim sam se popeo uz brdo kod Bubanj potoka, na 120-130 u pola preticanja (veoma zanimljivo iskustvo). Drugi put potrosnja od oko 10L na otvorenom u sred leta.
EKO pumpa na kojoj sipam se zvanicno zove Kaludjerica, u stvari je Lestane/Vinca, na smederevskom putu pre hotela radmilovac.
Mislim ne sipam ni na jednoj, samo informativno. Mene su na onoj gore kod skole pre nekoliko godina zajebali sa kolicinom sipanog goriva.
Inace od kako imam tdci, na MOLu sam imao 2 puta problem, na EKO zasad nijedan, a na EKO sam presao duplo vise kilometara do sada, nego u pocetku sa MOLom. Sa MOLom je jednom bilo gasenje na autoputu uz blinkanje lampice grejaca,cim sam se popeo uz brdo kod Bubanj potoka, na 120-130 u pola preticanja (veoma zanimljivo iskustvo). Drugi put potrosnja od oko 10L na otvorenom u sred leta.
EKO pumpa na kojoj sipam se zvanicno zove Kaludjerica, u stvari je Lestane/Vinca, na smederevskom putu pre hotela radmilovac.
Fiesta!!
- sasa_f1
Znam tacno gde je ta EKO, nije mi mnogo daleko.
Sinoc sam sipao na pumpi preko puta Sljuke, znaci ne na onoj kod Dudica. Kao sto verovatno znas, ta kod Dudica je jedno vreme bila zatvorena bas zbog toga sto su potkradali ljude sa kolicinom goriva.
Sinoc sam sipao na pumpi preko puta Sljuke, znaci ne na onoj kod Dudica. Kao sto verovatno znas, ta kod Dudica je jedno vreme bila zatvorena bas zbog toga sto su potkradali ljude sa kolicinom goriva.
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Mozes i MOL da probas, generalno su ljudi zadovoljni sa onom kod plavog mosta, ja sam sa njom imao gore navedene probleme. Mislim, bliza ti je od EKO.
Za ovu nis znam, eto, i mene su pokrali. Fiesta mi stajala 10 dana jer smo mislili da je nesto oko ubrizgavanja otislo, da bi doneli kantu dizela i auto upalio na prvu (nije mi radio plovak u to vreme, pa smo mislili da sigurno ima goriva, u stvari mi usuli 25 umesto 35L).
Za ovu nis znam, eto, i mene su pokrali. Fiesta mi stajala 10 dana jer smo mislili da je nesto oko ubrizgavanja otislo, da bi doneli kantu dizela i auto upalio na prvu (nije mi radio plovak u to vreme, pa smo mislili da sigurno ima goriva, u stvari mi usuli 25 umesto 35L).
Fiesta!!
- sasa_f1
Strasno sta rade. Imam tu EKO i imam na Karaburmi, otprilike mi isto dodju.
Na MOL-u kod plavog sam i sipao jedno vreme, i negde sam citao onda kako se neki tuzio sa njima oko crkavanja pumpe i dizni, pa sam batalio. Mada sam u septembru sasuo neke 3-4 hiljade din onog sa aditivima, i otisao za Cacak bez problema ikakvih.
Na MOL-u kod plavog sam i sipao jedno vreme, i negde sam citao onda kako se neki tuzio sa njima oko crkavanja pumpe i dizni, pa sam batalio. Mada sam u septembru sasuo neke 3-4 hiljade din onog sa aditivima, i otisao za Cacak bez problema ikakvih.