Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Instalacija Fiesta S 1.4 88. god.

Ostalo što se tiče struje, prekidači, releji, instalacije...

Moderator: Dragomir

Odgovori
dzeklondon
Poruka: 6
Član foruma od: četvrtak, 31. maj 2012. u 11:01h

Instalacija Fiesta S 1.4 88. god.

Poruka od dzeklondon » četvrtak, 31. okt. 2013. u 21:39h

Pozdrav !
Kupio sam pre neki dan fiestu 1.4 88 god. Cini mi se da sam dobeo pazario :), motor za sad super radi... E sad ima par sitnica koje bi trebalo da sredim, koje onako bockaju i smetaju, pa bi krenuo od instalacije. Naime, ne radi mi zadnji brisac i grejanje zadnjeg stakla. U cemu moze biti problem ? Ovamo sam primetio na vratima gepeka tri zice (dve su prekinute) moze li tu da lezi resenje problema ? STrah me je da spaajam da ne bih nesto pokvario, da ne bude posle dima :)))) poslacu i slike.... ima jos par problema ali eto da krenem odavde...
Slika
Slika

dule0911

 
Poruka: 13649
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Re: Instalacija Fiesta S 1.4 88. god.

Poruka od dule0911 » četvrtak, 31. okt. 2013. u 22:16h

Proveri da li je osigurac na mestu pa ih povezi opet pa probaj, ako izleti osigurac onda trazi gde je problem. Inace moguce da ne radi samo jer su zice cvikovane od otvaranja/zatvaranja, to se meni isto desilo.
Fiesta!!

dzeklondon

Poruka od dzeklondon » petak, 1. nov. 2013. u 21:43h

E cao,
pa nista nisam uspeo da popravim.... proverio sam osigurac, otkacio akumulator, spojio zice, ukljucio akumulator, dao kontakt, probao da pokrenem brisac ali nista...nista se nije desavalo ni sa grejanjem. Ne znam sta bi moglo bit...mora da je jos negde prekinuta zica. Probacu sutra opet ali ne verujem dal cu uspet... U svakom slucaju hvala na savetu :)

mbole
Poruka: 14987
Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h

Poruka od mbole » petak, 1. nov. 2013. u 21:55h

Svidja mi se tvoj pozitivan stav: "Probacu sutra opet ali ne verujem dal cu uspet" :)

Ako imas predstavu kako to radi, verovatnoca da ces uspeti je velika. Uz malo alata (obicna glinerica za 12V), malo razmisljanja i strpljenja, ne vidim razlog da ne uspes. Nije to "rocket science" vec najobicniji grejac kome trebaju struja i masa da bi radio.
Isto je i sa brisacem.

Eh, al ako nemas predstavu kako radi, kako struja tece kroz kolo, vec ti je to u nekoj magli "ucili su nas o nekim zicama i provodnicima u osnovnoj skoli, al mene to nije zanimalo"... onda bolje batali i teraj to kod majstora ili nadji drugara koji ima predstavu. U suprotnom imas sve sanse da jos nesto zeznes.
Djak pesak :)

dzeklondon

Poruka od dzeklondon » petak, 1. nov. 2013. u 22:45h

hahahha...e ja sam ti nazalost jedan od ovh sto ti kazes "ucili su nas o nekim zicama i provodnicima u osnovnoj skoli, al mene to nije zanimalo"...A SAD ME ZANIMA :D. U pravu si, znam da je jednostavno ali sta cu kad ne znam...najbolje onda sto ti kazes da ja to kod majstora ili drugara odnesem...zao bi mi bilo da nesto pokvarim. Mislio sam i radio da slikam, da ga izvadim pa da vidim sta ima tu da se povezuje jer ovaj prodavac mi je rekao da radio radi i da je nov al ga nije povezivao (ne znam koliko je istina al mislim da nije lagao)/ Videcu sutra cu ga otsrafit pa ako deluje komplikovano i to cu kod majstora.... ostalo, sto se tice instalacije sve radi... vidimo se na nekim drugim temama :))))
HVALA :) :)

Odgovori

Povratak na „Instalacije“