Samo da javim tuznu vest da je Flokic III pre dva dana uginuo od parvoviroze, u nasem narodu poznato kao stenecak, zbog nesavesnog i nestrucnog lecenja veterinara koji je dao vakcinu koja je izgleda bila neispravna i kada je kuce obolelo on ga pet dana lecio od proliva i kada sam ja video da nema napredka odnesem kuce kod drugog veterinara, zene koju su mi ljudi preporucivali i ranije ali ja sam verovao pogresnom coveku koji mi je kuce upropastio.
Zena se zgrozila kada je videla u kakvom je stanju kuce, pokusala je sve da ga spase , ali bilo je kasno, poziveo je jos tri dana, pokazivao je da se oporavlja, mi smo se ponadali da ce se izvuci, cak je i veterinarka bila iznenadjena koliko se bori jadnicak, ali preko noci mu se stanje naglo pogorsalo i ujutru u ponedeljak je ispustio svoju dusicu. Jos se nismo oporavili od soka, pogotovo moja supruga koja ga je najvise negovala.
Ovo pisem za nauk svim onima koji imaju ljubimce , NE DOZVOLITE DA VAM SE NESTO OVAKO DESI, DOBRO PROVERITE KO CE VAM LECITI KUCNE LJUBIMCE !!!
Poslednja njegova slika, dan pre nego je otisao na nebo
Uploaded with
ImageShack.us