Felne
- Vladapetr
- Poruka: 397
- Član foruma od: nedelja, 17. jun 2012. u 19:59h
Re: Felne
Jeste da se o ukusima ne raspravlja, ali ovo po meni ne da čuči nego ne znam za bolju kombinaciju na C-Maxu:

Možda jedino ove Mondeo felne, bile su svojevremeno na jednom poluraspalom C-Maxu na oglasima:

Možda jedino ove Mondeo felne, bile su svojevremeno na jednom poluraspalom C-Maxu na oglasima:

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9926
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
Ajd neko nek nazove tog lika sa c maxom I pita koliko trazi.za krovne.nosace I kofer.Posebno me interesuju nosaci
ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
- Vladapetr
- Poruka: 397
- Član foruma od: nedelja, 17. jun 2012. u 19:59h
Nije fora da bude ratkapna, felna je lepo otvorena pa se vide diskovi, mnogo moćnije izgleda. Ubedljivo najlepša pahuljica od svih je baš Fordova.
Evo vidi razliku fabričkih Ghia i onih mojih monstruma što sam sređivao, plus na pahuljici nemam čepove. Na ovim Fokusovim bi bilo još lepše:

A ove što je ivan_031 postavio je lik do pre neki dan prodavao na polovnimautomobilima za 200 eura(možda ih nudi i dalje, samo nije osvežavao oglas), ali su 18"...
Evo vidi razliku fabričkih Ghia i onih mojih monstruma što sam sređivao, plus na pahuljici nemam čepove. Na ovim Fokusovim bi bilo još lepše:

A ove što je ivan_031 postavio je lik do pre neki dan prodavao na polovnimautomobilima za 200 eura(možda ih nudi i dalje, samo nije osvežavao oglas), ali su 18"...
There are 10 kinds of people in the world:
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9926
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
Hvala puno 

ima se,moze se - nema se,mora se....
- sreckotddi
- Poruka: 278
- Član foruma od: nedelja, 28. jul 2013. u 23:00h
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21535
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
mnogo puta golim okom ne možeš da vidiš da li su krive felne... što kaže lanmi odneseš kod vulkanizera i baciš na balans mašinu,tad znaš pravo stanje.

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- Cedo
- VIP
- Poruka: 3138
- Član foruma od: nedelja, 27. dec. 2009. u 15:32h
Ljudi valjao bi mi ekspres hitan savet, trebam skinuti zastitu sa ruba ovakve felne (ovo su Duletove felne gde je objasnio o kakvoj zastiti je rec) planiram slajfericom da skinem tu zastitu ali me kopka granulacija smirgle kojom bi to uradio tj zapoceo, i koje granulacije dalje da koristim, napomena- ne zelim da izvucem neki preterani sjaj.. Dakle ukratko koje granulacije suve smirgle da koristim a koje vodene?
dule0911 piše:Evo kako su izgledale pre intervencije:
![]()
![]()
![]()
![]()
Felne imaju neku fabricku eposki zastitu (ja sam mislio da je folija dok me Sibi nije razuverio). Tu zastitu je strasno tesko skinuti, i da nje nije bilo mnogo bi lakse i brze zavrsio felne. Npr da su bile obicne boje rubovi kao i kraci, smesno bi bilo u odnosu na ovo.
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
@ cedo, pa uzmi najfiniju za metal, pa posle redom vodenu od najkrupnije do najsitnije, neboj se za preterani sjaj, aluminijum u najboljem slucaju moze da bude kao escajg, nista preterano, a to je vrlo tesko i sa pravim alatom po tim krivinama da se uradi!
smirgla i ona 4000 nemoze da izvuce ispoliran deo nego jos moze da se polira, imas vodene kao sundjer sto isu na slajfericu, olaksanje u pm!
smirgla i ona 4000 nemoze da izvuce ispoliran deo nego jos moze da se polira, imas vodene kao sundjer sto isu na slajfericu, olaksanje u pm!