Imaš oko sokolovo kako si ih registrovaototti piše: Žao mi je samo što ne stigosmo onu u miniću kod SPENS-a

Imaš oko sokolovo kako si ih registrovaototti piše: Žao mi je samo što ne stigosmo onu u miniću kod SPENS-a

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni

Prva strana , treci post , ima i jedna iz kafanessf01 piše:@coki, aj postavi i ti svoje slike, trebaju mi na gomilu sve

Evo i zvanično od Fiatista:sasa_f1 piše:Pa ne znam.
Lik mi rece da je to jtd, samo cipovan.
ssf kaze da je to multijet 140 cipovan.
A ja samo znam da auto sisti kao blesav (hibrid zagarantovan) i da ide baas fino. Daleko je to i od jedne i od druge price.
Stilo je JTDm sa 140KS, diznama od 2.4 JTD, cipovan i nema nista od izduva...
Nikakva tajna, nikakav hibrid, kao sto sam i u svojoj temi napisao - dizne od 2.4jtd, chipovan i izduv kao sto se i moze cuti...inace Goran, drug moj...

Sledeci put moram 2! Posto Boki nije bio tu, morao sam da ga zamenim svojim kolima, pa se nije ni primetilo da ga nije bilo.
  Sledeci put moram 2! Posto Boki nije bio tu, morao sam da ga zamenim svojim kolima, pa se nije ni primetilo da ga nije bilo.  
 Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara

totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara
 ..
 ..Počelo vadjenje...dax92 piše:Imam gadnih problema kod starta jer mi papucica gasa nesto ne radi kako treba, nikako ne mogu da ga zadrzim na leru na odredjenom broju obrtaja. Nekako je neujednacen hod...

Moram, da bih postovao saobracajne propise!Cedo piše:Dax slaba ti vajda od onog zmigavca sto ga dade u prvom klipu..

totti piše: Evo i zvanično od Fiatista:Stilo je JTDm sa 140KS, diznama od 2.4 JTD, cipovan i nema nista od izduva...Nikakva tajna, nikakav hibrid, kao sto sam i u svojoj temi napisao - dizne od 2.4jtd, chipovan i izduv kao sto se i moze cuti...inace Goran, drug moj...
sto se mene tice sa ovim zavrsavam raspravu oko stila vs ostaliGoran vlasnik stila piše: To sto su napisali,su gluposti...stvarno!
Iskreno znas i sam,da sam uradio auspuh,i cipovao...to je sve.
Dizne su iste kao na alfi 2.4 JTDm...jer su iste velicine tj protocnosti
Tu nema razlike...
Zato molim te napisi to na forumu...
A sto se lamele tice,to se raspitujem sta mogu da radim
Da bi uradio sl. Godine i poboljsao korpu i lamelu da bude bolja nego fabricka...
Napisi da je stilo fabricki,jedino je auspuh uradjen kod Bate (petrovaradin) i Chip (Dejan SAFE - CHIP)...i to je to.