Porukaod mbole » ponedeljak, 16. sep. 2013. u 02:30h
kad smo vec kod nastavaka...
Jel odgledao neko RED 2 (retired and dangerous)?
Ima samo skrinera, pa da vidim dal da cekam da se pojavi dvd rip ili je sve jedno.
Porukaod sasa_f1 » četvrtak, 19. sep. 2013. u 13:05h
Ljudi, treba mi pomoc da nadjem naziv jednog filma.
Film sam gledao davno, nek bude pre 5-6 god.
Ono sto mi je ostalo u secanju je skup ljudi u nekoj podmornici, a u toku je bio napad dal na neki grad/drzavu. Uglavnom na kraju oni jedini prezivljavaju i jedan od aktera na kraju hoce da izadje jer je taj grad koji su videli kroz periskop da je sravljen sa zemljom njegov/njen rodni grad. A bio je neki nuklearni napad ili sta vec, pa ako i on izadje umrece od zracenja ili cega vec. Akter izlazi i pocinje da seta tim gradom opustosenim po cenu i da umre, jer je tu rodjen.
Aj ako se neko seti, po ovome sto sam napisao nek mi kaze naziv, i nek mi ulepsa ovaj kisni dan.
EDIT: Strasno me podseca na ovo. (mozda cak i jeste) Vraila mi se slika ovih u odelima sa bocama sto setaju.
[youtube][/youtube]
EDIT 2: To je taj film ljudi. Nasao.
S tim sto je prevod gotovo nemoguce naci.
Slobodno mogu da kazem da je ovo, do sada, najbolji film koji sam ikada odgledao. Daleko je onoga sto sam mislio da jeste, samo jos jedan glupi, dosadni borilacki film... http://www.imdb.com/title/tt1291584/
Porukaod Dule.M » nedelja, 22. sep. 2013. u 09:01h
Slazem se.Nekad nije potrebno uzeti mnogo poznatih glumaca da bi film ispao dobar a i ocena na imbd-u govori sve.
Poslednja izmena: BojanM, na dan nedelja, 22. sep. 2013. u 09:08h. Ukupno izmenjeno 1 put.
Razlog:Ne citiraj poruku koja je direktno iznad tvoje, podrazumeva se da na nju odgovaraš.
Ja nisam nigde nasao nikakav link a da nije kamera. Pritom sam gledao i na IPT, speed i ostalim privatnim trakerima.
Pogledaj na podnapisi.net da li ga ima.
Sto se ljudi mucite sa tim uzasnim snimcima? Mislim, ako bas toliko gori da mora film odmah da se pogleda, odete u bioskop i resena stvar
Mozda sam ja jedini koji nikad nije pogledao te cam i slicne snimke, uzasan kvalitet slike... Tek o zvuku da ne pricam.
Porukaod Iosis » ponedeljak, 7. okt. 2013. u 20:11h
Ja sam pogledao dva filma.
Prvi jer nisam znao da je cam i nisam imao pojma, nego mislio da to tako treba.
A drugi jer nisam mogao da nađem drugu verziju, stariji bio neki film i nema ništa osim groznog CamRip!
Totally addicted to Ford! The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista i sakloni
Talladega_500 piše:Odlicna dokumentarna emisija. Sastoji se od 4 dela, svaki je 90 minuta dugacak.
Najvise se prica o 4 kljucne osobe (Cornelius Vanderbilt, John D. Rockefeller, Andrew Carnegie i J. P. Morgan), ali se spominju i osobe koje su bile manje bogate, a imale i veci uticaj (Henry Ford, Thomas Edison, Nikola Tesla ...).
U Decembru stize sledeci serijal History Kanala, ovaj put o Bonnie & Clyde.
[youtube][/youtube]
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
EH sad..nisi obratio paznju jer su glasovi sporedni..pa na prvoj sceni gde otima kljuceve od cuvara cuje se psovanje, pa kad u leti u trzni centar statista govori "sta radi bre ovaj ovde", a i oni otmicari pricaju na srpskom isto u par navrata...