Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Komande na volanu

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
fordoni
Poruka: 200
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 21:24h

Komande na volanu

Poruka od fordoni » nedelja, 1. nov. 2009. u 19:32h

Crklo mi dugme za smanjenje jacine tona na komandama na volanu za radio.Hteo bih da komande skinem sa volana i odnesem nekom majstoru sto popravlja daljinske upravljace za TV, jer kapiram da je isti princip rada.Problem je sto ne znam kako da skinem komande.Molim za pomoc.

Dragomir
Oficijalni serviser
Oficijalni serviser
Poruka: 5503
Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h

Re: Komande na volanu

Poruka od Dragomir » nedelja, 1. nov. 2009. u 20:38h

Skines masku oko stuba volana.Komadna je udzekana u spulnu AIR BEG-a stisnes osigurac i izvadis i odspojis od instalacije
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek

fordoni
Poruka: 200
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 21:24h

Re: Komande na volanu

Poruka od fordoni » ponedeljak, 2. nov. 2009. u 11:33h

Uspeo sam sam da skinem komande.Ima mala rupica sa zadnje strane komandi kroz koju gurnete tanki srafciger i pritisne se.Jezicak se otkaci i samo skinete mali dzek koji povezuje instalaciju i komande su skinute.Nije potrebno skidati masku koja ide oko stuba letve volana.Sad samo da se popravi dugme ako moze,mada mi je majstor u startu rekao da ce biti veoma tesko.Kako god zadatak obavljen tako da ova tema moze da se zakljuca ;)

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“