Focus MK2 1.6TDCI 90CV Crni Dim
Moderator: Dragomir
- wilson
- Poruka: 111
- Član foruma od: sreda, 26. dec. 2012. u 09:23h
- Kontakt:
Focus MK2 1.6TDCI 90CV Crni Dim
Posle dužeg čekanja stigao mi je auto.
Uzeo sam od nekog Italijana kog poznajem kola, kune mi se da je stvarno prešao koliko piše na satu i koliko pokazuju papiri. 106hiljada
E sada, nisam vozio dizelaše, nešto kratko sada Civic-a, ali mi čudan taj dim koji izbacuje.
Auto je stajao jedno godinu dana, mada mi drug kaže da ne bi trebalo da je to razlog, pre ako je vožen na manjim obrtajima.
Pa me interesuje, jel to može da bude neki problem sa motorom, ili je to katalizator ili nešto slično?
Inače auto radi odlično, vuče dobro, kao sat.
Moram da se najavim Dragomiru, nema mi druge.
E da, jedno off topic pitanje. Ispade mi ona kapica za oboreno svetlo, i sada mi sijalica blješti, pa me interesuje, jel moram da skidam ceo far i demontiram ga da bi se taj metalčić vratio u ležište?
Uzeo sam od nekog Italijana kog poznajem kola, kune mi se da je stvarno prešao koliko piše na satu i koliko pokazuju papiri. 106hiljada
E sada, nisam vozio dizelaše, nešto kratko sada Civic-a, ali mi čudan taj dim koji izbacuje.
Auto je stajao jedno godinu dana, mada mi drug kaže da ne bi trebalo da je to razlog, pre ako je vožen na manjim obrtajima.
Pa me interesuje, jel to može da bude neki problem sa motorom, ili je to katalizator ili nešto slično?
Inače auto radi odlično, vuče dobro, kao sat.
Moram da se najavim Dragomiru, nema mi druge.
E da, jedno off topic pitanje. Ispade mi ona kapica za oboreno svetlo, i sada mi sijalica blješti, pa me interesuje, jel moram da skidam ceo far i demontiram ga da bi se taj metalčić vratio u ležište?
- RSS
- Poruka: 193
- Član foruma od: utorak, 16. apr. 2013. u 13:59h
- Kontakt:
Re: Focus MK2 1.6TDCI 90CV Crni Dim
Ja se ne razumem preterano, ali rekli su mi kad je katalizator da se gasi auto i da smrdi na jaja. Možda i grešim.
Mislim da common rail motori ne bi trebali da dime tako.
Što kažeš, idi ti kod Dragomira pa ćeš odmah videti šta i koliko košta, ovako ćeš se samo opterećivati.
Mislim da common rail motori ne bi trebali da dime tako.
Što kažeš, idi ti kod Dragomira pa ćeš odmah videti šta i koliko košta, ovako ćeš se samo opterećivati.
Hokus Fokus...
Frojd Focus Sexy Wagon
Frojd Focus Sexy Wagon
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Ako je dugo stajao, moraš da ga izvezeš na autoput i malo izvozaš na većim obrtajima...

- Djole
- Master of Tanjirača
- Poruka: 4931
- Član foruma od: nedelja, 6. dec. 2009. u 21:39h
sto bi rekli prodzaras pluca 

- wilson
- Poruka: 111
- Član foruma od: sreda, 26. dec. 2012. u 09:23h
- Kontakt:
Evo da podelim sa svima šta je bio problem i zašto je auto dimio kao furuna.
Puklo je crevo interkulera.
Puklo je crevo interkulera.