Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
u automobilissimo magazinu ako se dobro secam imaju testove sa dyno-a mnogih automobila, i italijani su mnoge automobile izmerili jace nego sto fabrika kaze...DzonyPv piše:Je li moguce da je focus 2.0 tdci od 136 ks na nekom italijanskom testu izbacio 150ks? A 1.8 tdci od 115 izbacio 122 ks. Moze li biti da nisu tacni fabricki podaci?
Sto isto tako vazi i za onaj sa 0 kilometara na satudragan.pv piše:samo je pitanje vremena kad ce se na takvom pojaviti kvar koji ce da kosta vise nego sam auto...
da razlicito vreme, kod ovog matorog mnogo krace...ali kako god pogledas, uvek je u principu u prednosti auto sa 0 ili 100.000km nego sa 700.000, nadam se da se slazes sa time...mbole piše:Sto isto tako vazi i za onaj sa 0 kilometara na satudragan.pv piše:samo je pitanje vremena kad ce se na takvom pojaviti kvar koji ce da kosta vise nego sam auto...
E sad, sto je u pitanju razlicito vreme ...
da li znas ikoga koji je to uradio, kupio 5 starih umesto jedan novi auto, da bi mogao da ih pobaca kad krenu da se kvare? pa daj nismo decambole piše: Al postoji i "malecka" razlika u ceni izmedju onog sa 0Km na satu i ovoga. Verovatno bi za te novce mogla da se kupe jos 3-4 ovakva, pa kad se pokvari, samo bacis i predjes u sledeci
Nisam bas mislio da bukvalno kupis odjednom 5 komada.dragan.pv piše:da li znas ikoga koji je to uradio, kupio 5 starih umesto jedan novi auto, da bi mogao da ih pobaca kad krenu da se kvare? pa daj nismo deca![]()
Uzorak im je malo mali za neki relevantan prosek, siguran sam da ih ima vise sa neispravnim gorivom nego sto piseacadimke833 piše: Na jednoj pumpi u novom Sadu sipaju los evrodizel al ne pise na kojoj
Tako isto i jedan moj drugar, s tim što on vrti automobile ipak malo starije od 4-5 godina. Kupi, vozi, proda za skuplje, i onda na kraju da l' reče da ga u konačnoj jednačini godišnje servisiranje ništa ne košta (naplati kroz preprodaju) ili ga čak ni godišnje gorivo ne košta ništa.mbole piše: znam tipa koji kupuje drugi auto svake godine, eventualno mu poneki ostane dve. I sto je najsasavije, uglavnom ga proda za vise nego sto ga je kupio. Na njima ne radi ama bas nista. Sedne i vozi, kroz godinu dana ga uda, i pazari sledeci. Stalno se vrti na kolima reda 4-5 godina starim
znam i ja jednog, cim dodje neki veci servis ide na dobos, covek je provozao sve sto je zeleo, i dobre i lose!jelchica piše:Tako isto i jedan moj drugar, s tim što on vrti automobile ipak malo starije od 4-5 godina. Kupi, vozi, proda za skuplje, i onda na kraju da l' reče da ga u konačnoj jednačini godišnje servisiranje ništa ne košta (naplati kroz preprodaju) ili ga čak ni godišnje gorivo ne košta ništa.mbole piše: znam tipa koji kupuje drugi auto svake godine, eventualno mu poneki ostane dve. I sto je najsasavije, uglavnom ga proda za vise nego sto ga je kupio. Na njima ne radi ama bas nista. Sedne i vozi, kroz godinu dana ga uda, i pazari sledeci. Stalno se vrti na kolima reda 4-5 godina starim
Što kaže drugi drugar, "ja nisam za to. osećam da bih u startu puk'o 500 evra"
Ko jos u zemlji Srbiji odmah prevodi autoVladan piše:A papiri, porezi, takse, prenosi...?
i meni je to malo neshvatljivo, ali se radi dosta. i onda naleti neko ko napravi negde prekrsaj a tebi stigne kazna, on ti se ne javlja na telefon i mozes da se slikas, ili eventualno isteras svoje ali sa mnogo mnogo nerviranja...sta to kome treba u zivotu iskreno ne znam...Vladan piše:Ja ne mogu to do kraja da shvatim. Razumem sa placa, pa je sve na kupca, pa kupac preproda. A ovo sto niko ne radi prenos, to je meni neshvatljivo da je moguce tako da se radi.