tel: 063 507 957 Nenad
Moderator: ace1
Izdajničemacaneli piše:kazi cenu da znam dal da te uopste i zovem
totti piše:Nebo?
Izdajničemacaneli piše:kazi cenu da znam dal da te uopste i zovem
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
Shomy_ksh piše:Cena u krusevcu :
-500din po sedistu (komplet sedista 2500din)
-1000din nebo
-1000din tepih
-400din tapaciri
* komplet auto 4000din bez skidanja sedista ili 4500din sa skidanjem sedista...
** gepek gratis.
to je cena ispod koje ja ne bih isao...
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
Za 20e radi čovek u Beogradu i to extra... Sa Meguiar's kozmetikom... Pušku ni nema, sve ručno trljanje, vadi sedišta. Ala vi derete dole...Shomy_ksh piše:imajuci u vidu kako rade po krusevcu za 3000din ceo auto (vade se sedista i puskom se prelaze i grejalicom susenje) tako i tepih...
edit
naravno to je cena za neznance...FCS sindikat ima popust
Radio sam 2003. god i ja u perionici na raspustu izmedju 3-4 god. srednje skole. Oprao sam 5-6 automobila istim sistemom. Izvadimo ceo enterijer, napskas pumpicom i cetkicu u ruku i trljaj... Prali smo nekog punta koji je izvucen iz poplave u Italiji, to je trebalo videti....totti piše: Za 20e radi čovek u Beogradu i to extra... Sa Meguiar's kozmetikom... Pušku ni nema, sve ručno trljanje, vadi sedišta. Ala vi derete dole...
40-50 evra je inače regularna cena za kompletno dubinsko pranje. 20 evra je možda pogodjena cena na veliko, za desetine ili stotine automobila, ali ako taj neko hoće da za 20 evra na taj ručni način solidno opere enterijer nekome nepoznatom, ja bih mu prvi odmah doterao tri automobila.totti piše:Za 20e radi čovek u Beogradu i to extra... Sa Meguiar's kozmetikom... Pušku ni nema, sve ručno trljanje, vadi sedišta. Ala vi derete dole...Shomy_ksh piše:imajuci u vidu kako rade po krusevcu za 3000din ceo auto (vade se sedista i puskom se prelaze i grejalicom susenje) tako i tepih...
edit
naravno to je cena za neznance...FCS sindikat ima popust
Van piše: ...за све те буђаве фордове