sasa_f1 piše:WIN

mbole is back, finally!
Aj kad sam vec u temi, danas sam gledao na ibarskoj dvojicu debila, jedan u e90 320d, drugi u w211 neoznacenom.
U 2 navrata, jednom kod Rusnja (smer ka Barajevu, gde su dve trake) drugi put blizu Lazarevca.
Kad su mene obilazili (isao sam preko ogranicenja, oko 100-105), ovaj sa BMWom je pokusao preko duple pune, na prevoju, pa je odmah odustao kad je ugledao sleper. Ovaj sa w211 pokusao sa desne strane pa je i on prikocio jer je video da nisam automatski po komandi legao na kocnicu kako bih ga propustio da malo divlja i isece me sa desne strane. Kad sam pretekao taj kamion sa zadovoljstvom sam se sklonio. Onda gledao kako opet ovaj sa BMWom pretice preko duple tj pravi trecu traku, pritom je tako krvnicki isekao coveka koji je isao u smeru ka BGu da nisam mogao da verujem, covek je sa dva tocka bio van puta a nije ni imao vremena da koci kako mu je budala izletela.
Pritom pre toga dok su se meni priblizavali, bez preterivanja su isli oko 170-180, bar po mojoj proceni. Volim i ja brzo da vozim, ali to je cisto izivljavanje u sred bela dana, pritom je bilo dosta saobracaja nije bio prazan put.
Drugi put kad sam ih sreo kod Lazarevca u povratku, samo sto su oni isli u smeru ka Cacku, verovatno voze 30km pa odmaraju 2h od divljanja i tako u krug
Inace me malopre zamalo pokupio lik u G5 kad sam bio na bajsu, krene da usporava i daje desni migavac. Ja krecem da ga obilazim a on kako je dao desni migavac odmah daje levi i u mene. Skoro sam stavio dosta dobre kocnice na bajs, da nije bilo njih i moje reakcije (sto sam kraickom oka spazio levi migavac) verovatno bi mi desna noga bila razmazana na vratima od golfa. Sto je najgore, znao je svo vreme da sam tu jer me je 5sec pre toga obisao.
I onako stojim dok se on blentavo okrece, iskuliram i nastavim dalje, ne vredi se nervirati zbog stoke.