Krenula sam da se "ložim" sa "Jao kume čula sam, šta se desilo???" ali nije se upecao/la

'81 Ford Taunus 1.6 L
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Slicno, u Bugarskoj 2001. Cale postovao brzinu, svi vezani, pandur debeli Tuta, brkati, kao sa karikature, kod skretanja sa auto puta za Sofiju, zaustavlja bukvalno svaki auto i naaplacuje za skolovanje dece i rakiju. Tako i nas. Gleda sta ce, trazi prvu pomoc, cale vadi iz gepeka, protivpozarni, imamo i to, ..., i na kraju kaze Tuta, "Ma daj 10 marki", kaze cale "imam samo 5", i ovaj uzzme, i cao.Iosis piše:Pa ako te uzme na zub da te kazni, mora da nađe nešto, pa makar i kriva naljepnica.
Jedne prilike u Hr zaustavi nas policija, ja tad nisam imao ni položeno, ćale vozio. Pošto se ograničenje poštovao, bili svezani, tražio je bilo šta, na kraju je obišao oko auta i vidio da nema oznake BiH! Ćale izvadi iz kasete onu na magnet i nalijepi. Eto, sad ima. I onda ga na kraju pustio.
'81 Ford Taunus 1.6 L