Temperatura motora Mondeo tdci 2.0
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 14
- Član foruma od: sreda, 24. jun 2009. u 20:04h
Temperatura motora Mondeo tdci 2.0
Problem sa temperaturom motora mi se javi cim spoljna tem. padne ispod 10C . Posle zime sam zamenio oba termostata,
misleci da je to.Tokom leta je bilo sve ok. Cim je zahladnelo problem se ponovio.Grejanje u kabini je solidno nije kao
pre.Skala za pokazivanje tem.seta od starta pa do polovine,zavisi od voznje(agresivne-normalne).Motor se zagreje samo ako vozim agresivno i cim stanem na semaforu skala padne na ispod 1/4podeoka.Dijagnostika ne pokazuje nista znaci da je ispravan i senzor temperature.Da li neko zna o cemu se ovde radi?
misleci da je to.Tokom leta je bilo sve ok. Cim je zahladnelo problem se ponovio.Grejanje u kabini je solidno nije kao
pre.Skala za pokazivanje tem.seta od starta pa do polovine,zavisi od voznje(agresivne-normalne).Motor se zagreje samo ako vozim agresivno i cim stanem na semaforu skala padne na ispod 1/4podeoka.Dijagnostika ne pokazuje nista znaci da je ispravan i senzor temperature.Da li neko zna o cemu se ovde radi?
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
Re: Temperatura motora Mondeo tdci 2.0
Ja sam dosada resavao takav problem sa termostatima a moze biti i da ti grejaci dodatni nerade
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
-
GDE SE NALAZE TI GREJACI?
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
Na crevu koje vodi toplu vodu prema malom hladnjaku(nema svaki mondeo)jedna cev aluminiska sa tri grejaca
ispod auta trazi
ispod auta trazi
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
-
Dali je to ovo?!
Kako rade ti grejaci? Sta ih ukljucuje?Dali postoji neki rele koij ih pali i gasi i gde se nalazi?
Kako rade ti grejaci? Sta ih ukljucuje?Dali postoji neki rele koij ih pali i gasi i gde se nalazi?