Na sledecem okupljanju dolazim u Speedo gacama

i to bez piva911s [SK] piše:Bolje i na parkingu nego pod semaforom u industrijskoj zoni, odrekla bi ih se familija![]()
'81 Ford Taunus 1.6 L
Van piše: ...за све те буђаве фордове
opet se sam namestastotti piše:Golf ima u fabričkoj opremi i regeneraciju kože, dovoljno je 5 minuta vožnje u njemu i najveći sam baja...![]()
ma ni prvu plocu mi nisu platili a dogurali sad ce do rogova..totti piše:Kako se plaća na baušteli?
Auuh na čiji li je ovo račun?911s [SK] piše:Bolje i na parkingu nego pod semaforom u industrijskoj zoni, odrekla bi ih se familija![]()
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
ace1 piše:ma jok mi cekamo ove sa trule sajtne
kakav si ti ludakace1 piše: pocele zene u dzipovima da staju i pitaju mene i Borisa jel radimo![]()
![]()
macaneli piše:ljuubav preeemaaa kluuubuuu,nee moooze da preestaaaneeeee
'81 Ford Taunus 1.6 L
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
shomi ce tek da naebe... 10 penicilina ... imam gnojne cepice u grlu... pocepace mi duuu... ovaj debelo mesoBojanM piše:Lako je Šomiju da se kuraži, on nije trpeo za klub.
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam