Uradjen je kompletan veliki servis, ATE plocice, zamenjene sve tecnosti i naravno da bi isao maloooo bolje od standarda stavljen je chip, izbacen DPF i ugasen EGR. Bice tu jos par modifikacija pa cu vas obavstavati.

Markedjani piše:Dobro bre druže šta ti bi da uzmeš dizel vozilo pored onolikog servisa za ugradnju plina![]()
Šala mala,prava gospodska krstarica... prelep auto![]()
A oprema ne manjka ni u jednom pogledu
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Kakva je računica ?IvanT piše:Kretala se delimicnotj. trosila je 50-50, a bilo je i onih koji su gas koristili samo za ubrzavanje.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Mondeo je 2009-o godiste, felne 18", kupljen na internet licitaciji (prvi put sam kupio auto a da ga nisam video uzivò, a ovo mi je 12-ti auto do sada), motor 2.0 tdci, 103kw( moj najslabiji motor uposlednjih 10 godinalukijano piše:Svaka cast, prelep auto... Divna boja... dobrodosao u klub... jako mi se svidjaju felne... koja je dimenzija felni? Koje je godiste? Gde si ga kupio? Koji je motor unutra, koliko kW? Koliko je presao km?
Ako sam dobro razumeo, ti planiras da ugradis gasni uredjaj u dizela???? Iskreno kombinaciju... ustvari, nisam znao ni da moze... vrlo interesantno... kako li to izgleda i sta se tu desava?
E da, bolje je sto imas model sa Sonyjem... moj je sa Blaupunkt navigacijom... to im je cist promasaj, bar dok ne izadje disk sa mapom Srbije... A plus toga zvuk sa radija Blaupunktovog je ocajan, sto mislim da nije slucaj sa ovim tvojim Sonyjem... (bar kako kazu po forumima)...
Bas ti je lep auto...