Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
I mene danas udari čovek na parkingu, u sred one gungule pre derbija oko stadiona, izlazio je u rikverc i nije gledao naravno (Passat karavan pun pijanih navijača, verovatno je i on bio pod alkoholom). U trenutku kad me je udario sam legao na sirenu, pošto sam i ja njega kasno video, inače bi me sigurno opalio više. Ulubi mi još više ono nesrećno krilo, izadjem ja, izadju oni i krenu da me tapšu po ramenu "nije to ništa, vozi ti to kod limara, to će on malo čuk-čuk i da reši", tj pokušavali su da mi odvuku pažnju da bi njihov drugar pobegao što i jeste uradio. Čekaj stani da se ili dogovaramo ili da zovem policiju, oni kao "ma opušteno" i odoše.
Sreća njegova što sam i ja ekstremno žurio usred posla pa nisam imao da izgubim par sati vremena natezanja i čekanja murije, da budem iskren i nije šteta ali da sam imao vremena bilo bi mi drago samo da ga rebnu debelo zbog te nevidjene bahatosti.

Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- milosninkovic
- Poruka: 150
- Član foruma od: nedelja, 20. sep. 2009. u 23:08h
- Kontakt:
MOJ DRUGAR SE VRACAO KUCI IZ VRTICA(OSTAVIO KLINCA)I STANE REGULARNO NA RASKRSNICU I LIK IZA NJEGA NIJE REGISTROVAO DA JE OVAJ STAO,JER JE LJUSTIO POMORANDZU I U PUNOJ BRZINI U NJEGA! STIGAO MU JE DO PREDNJEG SEDISTA JER GA JE SPUCAO SA CHEROKIJEM U STILA KARAVANA! elem sta je stilo,pukne vozacevo sediste i polomi sediste za decu iza njega gde mu je 10minuta ranije sedelo dete! pa vi vidite sta sve ljudi rade u saobracaju...i posle nikom nista....alekco piše:U BG i vecim gradovima odstojanje je za debljinu branikaRS_cabrio piše:ne drzi stoka odstojanje..Mislim da u gradu i ne mozes to da ispostujes, jer ako drzis odstojanje, neko ce uvek da se ugura i da napravi jos gori problem.
Meni vise ovo lici na nepaznju...paljenje cigarete, menjanje radio stanice....kucanje SMS...
- alekco
- Poruka: 178
- Član foruma od: ponedeljak, 7. sep. 2009. u 21:33h
Dok je Gazela bila u rekonstrukciji, posto je dosadno da sedis u koloni...blenem tako sa strane...gledam ko sta radi. Devojke spuste zastitu za sunce i sminkaju se...neko cita novine. Ali najjaci je lik koji jede burek i pije jogurt iz case! Pazi ja zivim na periferiji (Barajevo) i veruj mi da je mnogo bezbednije da blenes u sred Kralja Petra nego u Barajevu. Ovde iskacu, prelaze gde stignu...hodaju po sred ulice. Dosta njih nije ni videlo BG sa mesta vozaca. I posle mi kazu, eh sto se nisi javio, video sam te tu i tu. E vidi prodje Mile, kako nisi provalio...vozi belog punta. A meni oci napred i skakucu kao u neuroticara. A koliko mi se samo puta desilo dok palim cigaru da dete iz skolskog pretrcava ulicu???? Zato kad vozim ne blenem.
Procentualno, vise udesa ima u gradskoj guzvi i kolapsu nego na otvorenim putevima i vecim brzinama.
Sad sto brzina ubija to je drugo.
Elem, posto su neke dnevne novine vise puta kritikovali petlju kod Orlovace, kako nije bezbedna, juce su uradili malo horizontalne signalizacije. A sve ostalo je ostalo isto. Projektant koji je zaposlen preko veze, a fax zavrsio preko evro linije...dao detetu da nacrta projekat.
Jadni su nam i putevi i vozaci (cast izuzecima). Prosle nedelje idem za Ivanjicu. I negde u O-K klisuri...uleti mi sleper u vise od pola trake...lik malo zaleteo i nije mogao da useta lepo jer se krivina oduzila. Videti reakciju supruge...NEPROCENLJIVO
Procentualno, vise udesa ima u gradskoj guzvi i kolapsu nego na otvorenim putevima i vecim brzinama.
Sad sto brzina ubija to je drugo.
Elem, posto su neke dnevne novine vise puta kritikovali petlju kod Orlovace, kako nije bezbedna, juce su uradili malo horizontalne signalizacije. A sve ostalo je ostalo isto. Projektant koji je zaposlen preko veze, a fax zavrsio preko evro linije...dao detetu da nacrta projekat.
Jadni su nam i putevi i vozaci (cast izuzecima). Prosle nedelje idem za Ivanjicu. I negde u O-K klisuri...uleti mi sleper u vise od pola trake...lik malo zaleteo i nije mogao da useta lepo jer se krivina oduzila. Videti reakciju supruge...NEPROCENLJIVO

- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Takodje i petlja kod Soma ruža noću, još kad ima farova iz suprotnog smera, prosto čovek ne može da vidi gde da skrene 

Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
Ford weist den Weg.
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
Danas, Milosa Pocerca, ili tako neka sto povezuje K. Milosa i Savsku, preko Sarajevske, ja se isparkiravam u rikverc, sa leve strane, tako da ulazim u traku za uzbrdo u suprotnom smeru, pa da predjem desno da bih otisao nizbrdo. U suprotnoj traci, za nizbrdo, i malo iza mene, staje covek u Fordu nekom, da li da bi usao na moje mesto ili samo da nesto saceka, ali ostavlja mi mesto da obavim manevar, krecem i cujem sirenu, neki u Skodi Felacio ili sl. ne moze da saceka 3 sekunde vec se provlaci izmedju dva Forda, pa daje gas i 30m nize staje na crveno, koje traje vec 45sec i ima jos 45 sec do zelenog. Ja stanem iza njega i uputim mu iskren aplauz. Stvarno ne razumem tu vrstu zurbe.911s [SK] piše:I mene danas udari čovek na parkingu, u sred one gungule pre derbija oko stadiona, izlazio je u rikverc i nije gledao naravno...
- Vladan
Jedna "situacija"od pre mesec dana ...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
A šta bi rekao za lika u X5. Vozim autoputem, sa 120 pretičem kamion ili neka auta ne znam zaboravio sam, to traje svega 10ak sekundi, iza mi se nabio kre*en u X5 i svira blica, kune, *ebe, grebe da mu se sklonim. Kada sam se vratio u svoju traku, lik me pretiče, i kako me preteče nailazimo na neku pumpu, taj isti kre*en kojem se do prije 5 sekundi žurilo, naglo koči ispred mene i skreće na pumpu. Pa mislim se da mi je vlast što bi ovakvima u glavu pucao.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- alekco
On vozi X5 X6 Q7 R8..on je na zurbu i strah "zaradio" taj auto. Mozda se ceveku zurilo, ne znas ti kakve se kombinacije moze da se zavrse za 30 sec. (Ironican, naravno). Odgledajte na YT Russia road rage i slicne kompilacije tuce i udesa u Ruskim gradovima.
- Vladan
Kome su potrebni Rusi, pored mojih klipova?
Oni 'pozitivni, ruski' primeri su prva liga.
Oni 'pozitivni, ruski' primeri su prva liga.
- alekco
Koliko je korisna ta kamera. One jednostavnije nisu ni skupe. Imaju neke sa navigacijom, merenjem G sile i tako to.
Poslednja izmena: BojanM, na dan nedelja, 19. maj 2013. u 20:00h. Ukupno izmenjeno 1 put.
Razlog: Nema potrebe da citiraš poruku iznad svoje, podrazumeva se da odgovaraš na nju. Koristi dugme "Odgovori".
Razlog: Nema potrebe da citiraš poruku iznad svoje, podrazumeva se da odgovaraš na nju. Koristi dugme "Odgovori".
- Vladan
Moje kamere su iskljucivo za Lo Fi video, snimci sluze kao spotovi za muziku, a ovo gde nema muzike, to su restlovi koje kacim 'da se ne bace'. Za snimanje saobracaja, u svrhu nekog dokazivanja itd, bolje je uzeti neku namensku, sirokougaonu, sa tim dodacima koje pominjes. Ja bih uzeo neku koja ima speed i GPS stamp, ali nikako da se pojavi, a da je dovoljno dzabe.
- acadimke
- Poruka: 1711
- Član foruma od: utorak, 17. apr. 2012. u 16:55h
- Kontakt:
Ja sam jednom isao u izvidnicu u naselju Adrani a drug iza autom kojim je trebao da dodje do tehnickog, video sam pandure i javio drugu da se zaustavi, stao sam kod njih i pitao jel moze jedan auto sa placa da prodje samo do tehnickog.ja danas prolazim, vidim pandure na autobuskom stajalistu,ispred njega auto bez tablica sa reklamom autoplaca, a iza njega fabia, izgleda mi izvidnica, ali losa. Nesrecnik izgleda mi da samo sto je kupio auto, na autoplacu 300m iznad i krenuo da ga vozi, i naisli strumfovi i zaustavili ga. Vidim da stoje njih 3 pored pandurskog auta, tako da cenim da je neki neumoljiv i da mu je pisao prijavu. Bas bedak...
Dobio sam odgovor kako to nije po zakonu, kako mu trebaju probne tablice itd, nisu hteli da zazmure na jedno oko
Fokus mk1 tddi 90 ks 2001
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
A da bi dobio probne tablice, mora da uradi tehnički... Vrzino kolo 

- bojan_kv
- Poruka: 1309
- Član foruma od: četvrtak, 11. mar. 2010. u 20:52h
To je bas u Adranima i bilo. inace ja zivim u Adranima. Neznam na kom placu ste bili, ali najblizi tehnicki je kod Tempa, a do tamo ima bar 5 mesta na kojima redovno cekaju ukljucujuci i ispred tog tehnickogacadimke833 piše:
Ja sam jednom isao u izvidnicu u naselju Adrani a drug iza autom kojim je trebao da dodje do tehnickog, video sam pandure i javio drugu da se zaustavi, stao sam kod njih i pitao jel moze jedan auto sa placa da prodje samo do tehnickog.
Dobio sam odgovor kako to nije po zakonu, kako mu trebaju probne tablice itd, nisu hteli da zazmure na jedno oko
@toti jesu li tebe bese bili nahvatali sa neregistrovanim autom, kad si imao dobru izvidnicu? sta bi sa tim?
Ford focus mk1 rest. '02, 1.8tdci 85 KW (115KS) 04.2011-07.2019
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-
- Iosis
- VIP
Pa do tehničkog platiš šlep. 

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- totti
Jesu
Moja kretenska izvidnica mi je dovukla patrolu direktno do kola

Moja kretenska izvidnica mi je dovukla patrolu direktno do kola

- acadimke
- Poruka: 1711
- Član foruma od: utorak, 17. apr. 2012. u 16:55h
- Kontakt:
Ne secam se ime placa, dodje mu na nekih 500 metara sa leve strane iz pravca osnovne skole D.Marinkovic prema gradu, a tehnicki je kada prodjes nadvoznjak preko pruge onda skrenes desno, mislim da je to krug neke firme autotransport ako se ne varam.
Tema:
Kod najlon pijace u Novom Sadu sam na raskrsnici Santandrejski put i Primorska skrenuo levo a zatim nakon 10-tak metara skrenuo ponovo levo preko pune linije koja sluzi za prestrojavanje na raskrsnici.
Ispred mene tri auta a ja cetvrti i svi skrecemo na parking (divlji), oni odose malo dalje a ja nasao odma mesto na pocetku jer je jedan izasao, medjutim eto pajkana koji je dezurao tu.
Vasa dokumenta, prelazak preko pune linije je ozbiljan prekrsaj, to je 6 boda, kazna oko 20 000, tri meseca zabrane upravljanja vozilom
Krenulo ubedjivanje izmedju nas, rekao sam mu da nisam jedini koji je to uradio i da su pre mene mnogi tako skrenuli, zasto samo mene cimas itd itd.
Epilog je da je podatke zapisao u blokce rekavsi mi da ce razmisliti hoce li mi pisati kaznu ili ne, ako bude napisao i predao stici ce mi poziv za sud za mesec dana. Bio je sam, nije sacinjen zapisnik, nista mi nije ponudio da potpisem.
Nakon 20 dana pricam to komsiji a on kaze da ima prijatelja koji je u dobrim odnosom sa nekim ko radi u Sup-u i da ce mi on proveriti jel u sistemu ima neka kazna na moje ime, nakon nekoliko sati zove me komsija i kaze da je provereno i da je kazna u sistemu.
Trazio je 100 eura da mi navodno izbrise kaznu iz sistema, nisam pristao i od tog dana je proslo vise od 2 meseca, nista nije stiglo jos uvek.
Tema:
Kod najlon pijace u Novom Sadu sam na raskrsnici Santandrejski put i Primorska skrenuo levo a zatim nakon 10-tak metara skrenuo ponovo levo preko pune linije koja sluzi za prestrojavanje na raskrsnici.
Ispred mene tri auta a ja cetvrti i svi skrecemo na parking (divlji), oni odose malo dalje a ja nasao odma mesto na pocetku jer je jedan izasao, medjutim eto pajkana koji je dezurao tu.
Vasa dokumenta, prelazak preko pune linije je ozbiljan prekrsaj, to je 6 boda, kazna oko 20 000, tri meseca zabrane upravljanja vozilom

Epilog je da je podatke zapisao u blokce rekavsi mi da ce razmisliti hoce li mi pisati kaznu ili ne, ako bude napisao i predao stici ce mi poziv za sud za mesec dana. Bio je sam, nije sacinjen zapisnik, nista mi nije ponudio da potpisem.
Nakon 20 dana pricam to komsiji a on kaze da ima prijatelja koji je u dobrim odnosom sa nekim ko radi u Sup-u i da ce mi on proveriti jel u sistemu ima neka kazna na moje ime, nakon nekoliko sati zove me komsija i kaze da je provereno i da je kazna u sistemu.
Trazio je 100 eura da mi navodno izbrise kaznu iz sistema, nisam pristao i od tog dana je proslo vise od 2 meseca, nista nije stiglo jos uvek.
Fokus mk1 tddi 90 ks 2001
-
- Poruka: 139
- Član foruma od: nedelja, 9. dec. 2012. u 19:44h
Danas staju na semaforu neke izblajhane u nekom pezou kabrioletu mislim da je onaj 200cc i odvrnule neku tuc tuc muziku sve u full-u ali iznad njih drvo tj grana zahvata deo ulice i odjednom po sred blajhane frizure golub ili sta je vec ispusti svoj cenjeni tovar
vriste izlecu iz auta plakanje ovo ono
I to ih je poprilicno ukenjao
odmah sam zatvorio siber,a bas sam hteo da stanem tu posto je hladovina dok cekam zeleno al eto jbg
i likusa nece da udje i da vozi neko sela na trotoar i place
a neki cile dobacuje neko je morao da te poprska 

- Iosis
- VIP
Neko je moralo da te poprska!
Ali i to su budale, šta plače i kuka, kao da je poprskala sona kiselina jbt. Što bi takve malj pa u čelo, takva ćurka ne zaslužuje da živi sa tolikom količinom inteligencije.

Ali i to su budale, šta plače i kuka, kao da je poprskala sona kiselina jbt. Što bi takve malj pa u čelo, takva ćurka ne zaslužuje da živi sa tolikom količinom inteligencije.
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
juce me je prvi put u zivotu posrala ptica dok sam vozio sa otvorenim krovom. U pocetku sam imao strah od toga,a onda godinama shvatio da se to ne desava i ni manje ni vise, na auto komandi. prc....malo sitno,ali na ruku. Ima neka hemija, pece mnogo na ruku vec ugrejanu od sunca.
- alekco
Da je kojim slucajem stala ispod rodinog gnezda...ne bi morala da blajha kosu
Kao lavorom 

- Vladan
Maske su pale,..., i ja obilazim preko pune, doduse u ravnoj Vojvodini, kad je bas pusto.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- totti
@acadimke833
Meni je poziv za sud stigao posle 7 meseci.
Meni je poziv za sud stigao posle 7 meseci.

- bojan_kv
- Poruka: 1309
- Član foruma od: četvrtak, 11. mar. 2010. u 20:52h
E bas za taj tehnicki i pricam. A obicno znaju da budu na autobuskom stajalistu posle skretanja za autotransport.acadimke833 piše:Ne secam se ime placa, dodje mu na nekih 500 metara sa leve strane iz pravca osnovne skole D.Marinkovic prema gradu, a tehnicki je kada prodjes nadvoznjak preko pruge onda skrenes desno, mislim da je to krug neke firme autotransport ako se ne varam.

Ford focus mk1 rest. '02, 1.8tdci 85 KW (115KS) 04.2011-07.2019
- Deckonja
- Sierra junkie
- Poruka: 1773
- Član foruma od: ponedeljak, 15. jun 2009. u 11:29h
Na 0.37 obilazis traktor pre skretanja za Opovo. Vrlo rizicno, posto je sama raskrsnica nepregledna, pogotovu za one koji se ukljucuju na Zrenjaninac. U prpslosti su se tu dogadjale teske nesrece, najcesce zbog obilazenja sporijih vozila (kamion, traktor) preko pune linije.Vladan piše:Maske su pale,..., i ja obilazim preko pune, doduse u ravnoj Vojvodini, kad je bas pusto.