Zurilo se coveku kuciRS_cabrio piše:http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/381181 ... novom-brdu

Zurilo se coveku kuciRS_cabrio piše:http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/381181 ... novom-brdu
Mene su tu redovno zaustavljali jer prolazim tim putem barem 3-4 puta dnevno kad sam u Srbiji. Obicno zajebavaju na racun internacionalne vozacke dozvole (jer nemaju pojma sta je), ali bas nikad do sada nisu izvukli pare od mene.alekco piše:Is nekih izvora, da kazem da su pouzdani, znam da policajci na punktu u Lipovici, mesecno "nakupe" i po 50 000din po coveku. Od kamiondzija, ljudi koji su zaustavljeni bez ikakvog razloga, jer tu voze i onako 20km/h. Te putni nalog, te nisi upalio svetlo, te prva pomoc, te nemas atest....
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
ovo prvi put cujem, i mislim da je najkul postupak policajca za koji znamDubiozniKolektivac piše:Zaustavlja mene sinoc pandur,Dobro vece-Dobro vece ,ispravejel smo pili nesto ja rekoh za tebe ne znam al ja jesam,nasmeja se lik kao sta si pio ja kazem 2-3 piva (ustvari popio 0,5l neke rakije) i on gleda kao pazi momak stojim ovde vec tri sata i zaustavio sam vec oko 100 svaki me slagao da nije nista pio,kaze ugasi auto i izadji,ja rekoh sad sam ga ugasio,kad on mrtav hladan jel imas pare za taksi,auto ga neka ovde idi otrezni se pa dodji da ga uzmes,zakljucaj i sve to i pozva mi taksi i ja prodojh bez kazne,jutros otisao auto stoji gde sam ga ostavio.Ipak ima dobrih pandura
100 vozaca puta 500 ili 1000 din pa ti izracunaj i razmisli zasto ti je zvao taksi, covek je ispunio kvotuzaustavio sam vec oko 100 svaki me slagao da nije nista pio
To je super stvar. Ja se jos secam kada nas je uciteljica u 1. razredu osnovne izvodila na ulicu da nam pokaze kako se prelazi pesacki prelaz. Imali smo takmicenja u skoli o poznavanju saobracajnih propisa. Pravili saobracajne znakove od kartona. Ma lepsa su to vremena bila. Danas vidis kako roditelji izvode decu iz skole i pod ruku sa njima pretrcavaju put, ili prelaze van pesackog po dijagonali. Ipak je tako blize do kola.Iosis piše:http://www.021.rs/Info/Srbija/Od-septem ... tanje.html
Konačno nešto da se pokrene, a da nisu kazne.
Samo nadam se da ovo neće biti uzaldni predemt. Kao sve ok znamo, a u saobraćaju opet divljamo.
Ovo se i meni veoma često dešava.alekco piše: Ja stanem pokazem rukom da prodje. Ona meni mase da krenem...ja krenem i ona krene.
U BG i vecim gradovima odstojanje je za debljinu branikaRS_cabrio piše:ne drzi stoka odstojanje..