Download (programi, igrice, softveri).....
- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Re: Download (programi, igrice, softveri).....
Sad odradi backup i tog temp fajla na drugu lokaciju, kad kazem drugu mislim na HDD koji nije na tom racunaru niti povezan sa njim, tipa neka externa memorija i slicno, nemoj se uzdati u raid (sta cemo ako rikne napajanje ili zvekne grom pa riknu oba diska istovremeno).
Fiesta!!
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
sutra treba da posaljem telefon kupcu..al mi ne uspeva da prebacim kontakte na komp
jel moze neka pomoc..
probao preko Kies Air-a al ima samo opcija da se obrisu..
probao import/export i share namecard via, pa selektujem sve i on mi da par opcija, i ja selektujem da mi na mail posalje al on mi posalje prazan mail..

jel moze neka pomoc..
probao preko Kies Air-a al ima samo opcija da se obrisu..

probao import/export i share namecard via, pa selektujem sve i on mi da par opcija, i ja selektujem da mi na mail posalje al on mi posalje prazan mail..

- stalker92
- Poruka: 1594
- Član foruma od: subota, 10. okt. 2009. u 12:11h
- Kontakt:
A sto ne syncujes samo sa Google nalogom?
'81 Ford Taunus 1.6 L
'06 Zastava Yugo Koral In 1.1
'04 Suzuki SV650
'99 Peugeot 306 GTI6
'02 BMW 330i E46
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Možeš li da preko BTa šalješ kontakte na komp ili novi telefon ako si uzeo?
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- milan_gt
uspeo preko googla i yahooo-a hvala 
za novi moram da ceknem jos mesec dana, reko taman ovaj ranije da dam da se proda ono se prodade za 2 dana za 190e
edit: jos jedno pitanje, kako da mu resetujem sve a da mu ostavim navigaciju???

za novi moram da ceknem jos mesec dana, reko taman ovaj ranije da dam da se proda ono se prodade za 2 dana za 190e
edit: jos jedno pitanje, kako da mu resetujem sve a da mu ostavim navigaciju???
- PMilan
- Poruka: 726
- Član foruma od: sreda, 7. dec. 2011. u 16:57h
Izvadis karticu i procitas je preko citaca, obrises sve sa nje sem foldera navigacije.
Telefon ugasis, volume up + power i usao si u recovery. Tu ides wipe data, wipe chache i factory reset. Ubacis karticu, instaliras neki file explorer, nadjea instalaciju navigacije i instaliras.
Telefon ugasis, volume up + power i usao si u recovery. Tu ides wipe data, wipe chache i factory reset. Ubacis karticu, instaliras neki file explorer, nadjea instalaciju navigacije i instaliras.
- milan_gt

zaebacu nesto..idem peske pa brisem jedno po jedno..aplikacije i accaunt-e
- PMilan
Nemozes nista da zaebes.
- milan_gt
nemam memorijsku karticu, a ni citac..
- PMilan
Interna memorija telefona? U tom slucaju nakacis na usb i kada ti prepozna storage ti prebacis na racunar folder sa navigacijom i formatiras storage telefona i potom factory reset. Kad sve odradis nakacis ga ponovo na usb i vratis navigaciju.
-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
skype budjavi poceo da naplacuje shareovanje ekrana.
- PMilan
A youtube naplacuje neke kanale :-)
- Iosis
- VIP
Imam problem sa ext. diskom (ala me krenulo sa diskovima).
Kada ga priključim na USB 3 (sam disk je takođe USB 3) dešava se da se sam diskonektuje. Ne moram čak ništa ni da diram, samo se diskonektuje. Poslije sekund opet opet ide onaj autorun kao kada ga tek priključim.
Prikopčavao sam ga na drugi laptop sa USB 3, radio je bez problema pola sata, a na mom ne može sastaviti ni 15 minuta bez ''resetovanja''.
Sada sam ga priključio na USB 2 i radi, bar evo već neko vrjeme bez resetovanja.
Na tom istom USB 3 portu mi flash radi bez prekidanja, ima li veze možda napon ili struja (nisam stručan u tome
) da možda padne pa prekine rad, jer disk nema svoje napajanje?

Kada ga priključim na USB 3 (sam disk je takođe USB 3) dešava se da se sam diskonektuje. Ne moram čak ništa ni da diram, samo se diskonektuje. Poslije sekund opet opet ide onaj autorun kao kada ga tek priključim.
Prikopčavao sam ga na drugi laptop sa USB 3, radio je bez problema pola sata, a na mom ne može sastaviti ni 15 minuta bez ''resetovanja''.
Sada sam ga priključio na USB 2 i radi, bar evo već neko vrjeme bez resetovanja.
Na tom istom USB 3 portu mi flash radi bez prekidanja, ima li veze možda napon ili struja (nisam stručan u tome

Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
Prikljucujes li duplim USB kablom, jedan normalan krak, drugi samo za napajanje?
- Iosis
- VIP
Ne, nisam dobio takav kabal.
A evo na USB 2 radi već 3 sata nije ni jednom prekinuo, a stalno nešto čačkam po disku, prebacujem iz foldera u folder, brišem itd. Nije prekinuo ni jednom, a kada je bio na USB 3 prekidao kada ni ne diram ništa.
Taj dupli kabal spominju u uputstvu ali u slučaju da se konektuje na USB 2 jer kao USB 3 ima dovoljno za napajanje, a kod mene izgleda obratno.
A evo na USB 2 radi već 3 sata nije ni jednom prekinuo, a stalno nešto čačkam po disku, prebacujem iz foldera u folder, brišem itd. Nije prekinuo ni jednom, a kada je bio na USB 3 prekidao kada ni ne diram ništa.
Taj dupli kabal spominju u uputstvu ali u slučaju da se konektuje na USB 2 jer kao USB 3 ima dovoljno za napajanje, a kod mene izgleda obratno.

- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
- Iosis
- VIP
Reinstalirao onaj koji sam imao, a našao i noviju verziju.
Za sada radi bez prekidanja.
Za sada radi bez prekidanja.
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
- PMilan
- Iosis
- VIP
Pa jbg, ak zabrane u parkovima, na ulici, u lokalima, pa gdje ću ih nositi? U kući? Šta će mi u kući...
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Novinarizmi... vlasnici kafića (u množini) a svaka vest koju sam pročitao pominje tog vlasnika u jednini... zabranjuju Google Glass koje su medijski dosta propraćene, a šta ćemo sa kineskim "špijunskim naočarama" koje je i kolega Vladan šetao okolo, koje su na tržištu već godinama i ko zna koga sve snimaju... Ali proverene i temeljne informacije su ionako zakleti neprijatelj modernih masovnih medija. 

pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- Vladan
Dobro sad, nije bas da sam ih nesto setao, ali koristim ih za ono za sta ih koristim.
Iskreno, kad god ih ukljucim bude mi malo neprijatno, ali donekle pazim sta objavljujem, a sve sto nije objavljeno, obrisano je, itd.
Iskreno, kad god ih ukljucim bude mi malo neprijatno, ali donekle pazim sta objavljujem, a sve sto nije objavljeno, obrisano je, itd.
- Iosis
- VIP
Nisi ti poenta, mislim što je Bojan naveo tebe kao primjer misli kao i ja.
Da može bilo ko, bilo gdje da uđe sa takvim naoračarama i da snimi šta god želi, a da to niko ne zna. A oko toga niko ne diže prašinu niti provjeravaju kakve su naočare.
Dok sa ovim Google bi bio prepoznatljiv. Možda ne bi bilo loše da je google stavio neku lampciu ili neki znak da snima, pa baš ako snimaš i gledaš u nekog taj zna da ga snimaš.
Da može bilo ko, bilo gdje da uđe sa takvim naoračarama i da snimi šta god želi, a da to niko ne zna. A oko toga niko ne diže prašinu niti provjeravaju kakve su naočare.
Dok sa ovim Google bi bio prepoznatljiv. Možda ne bi bilo loše da je google stavio neku lampciu ili neki znak da snima, pa baš ako snimaš i gledaš u nekog taj zna da ga snimaš.
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Ne boj se Vladane, ne prozivam tebe lično niti to kako ti koristiš taj gedžet... uostalom, prodao sam tu ja (OK, opet ne ja lično samostalna radnja imenom i prezimenom preduzetnik, nego firma u kojoj sam ja bio prodavac) sasvim dovoljan broj takvih naočara; i to uglavnom nekim raznim - samoproklamovanim, pošto ih nije niko tukao po ušima da se opredeljuju ili iskazuju svoje afinitete - voajerima, detektivima, paranoicima i sličnima. "Šetao okolo" je samo fraza, kao što kažem da neko "šeta" taj i taj model telefona ili laptopa... ne idu uređaji sami od sebe, mora neko da ih izvede u šetnju, razumeš ti mene.
Što već reče drug konspirativnog imena Losos, samo sam uzeo tip proizvoda, koji igrom slučaja ti imaš i kao takav je ljudima ovde možda i "najbliži" primer takvog uređaja, kao prilog tvrdnji da je ta vest u raznim medijima samo kopipejstovana bez mnogo zalaženja u finese.

Što već reče drug konspirativnog imena Losos, samo sam uzeo tip proizvoda, koji igrom slučaja ti imaš i kao takav je ljudima ovde možda i "najbliži" primer takvog uređaja, kao prilog tvrdnji da je ta vest u raznim medijima samo kopipejstovana bez mnogo zalaženja u finese.
pozdrav, Bojan

- Vladan
Nisam se osetio prozvanim u tom smislu. No frks. Nego, ne setam ih, ono, nisu bas lepe, u tom smislu ..., bad fashion,...
Ono ostalo sam stavio kao dodatak, izraz nade da svako ima neku vrstu eticke inteligencije, koja ga sprecava da ukazane prilike do kraja zloupotrebi.
Ono ostalo sam stavio kao dodatak, izraz nade da svako ima neku vrstu eticke inteligencije, koja ga sprecava da ukazane prilike do kraja zloupotrebi.