bas lep fokus, zelim ti da se vozis dugo bez problema...sto se tice kupaca po placevima, da ne verujes kakvih likova ima...neki dodju i istresu 10-15ke bez ikakvog gledanja ili probanja auta???? dok drugi za auto od 2 soma traze patosnice ili poklopac uticnice od 12v...a izgled auta nemoj da te vara, tvrdim odgovorno da ne postoji auto od 150k km (u nasem slucaju to su u vecini daleko vece kilometraze) koji nema ogrebotinu..to je teoretski nemoguce izuzev ako auto nije vozen u vazdusnom tunelu sve vreme

..znaci kad vidis takav auto znaj da su mu makar minimalno branici prefarbani i to je sasvim ok, ne mora odmah da znaci da je auto udaran ili tako nesto...ali ti prodavci koje si pomenuo u vezi sivog focusa su stvarno sampioni majke mi...ej prodaje auto bez akumulatora

...isto mi se desilo kad sam isao da gledam neku kampanjolu u novembru, kaze covek ma super je ona idi probaj, samo prebaci akumulator iz tvog auta

...hvala dovidjenja...ej stani bre pa gde ces, sad cemo da nadjemo neki akumulator ako te mrzi da skidas tvoj?????...