Što ne bi mogao? Naravno, bolje bi bilo da tablet poseduje line out ali i izlaz za slušalice radi posao (ionako nema ništa od hi-fi zvuka u kolima, pogotovo kabrioletu).
A kad kažem da je A-GPS u principu nezavisan, tačno je da on "pinguje" (u nedostatku boljeg izraza) bazne stanice da bi uhvatio "fix"... drugo je pitanje zašto to Telekom (a verovatno i još poneki operater) tarifira to kao potrošnju, kad ti realno nisi preneo nikakav podatak dalje od bazne stanice, ali da ne zalazimo u tu dubiozu sada. Suština koju sam nemušto pokušao da objasnim je da su principi funkcionisana tehnologije i principi sticanja zarade mobilnih operatera su,
u principu, različite stvari.
Nazad na temu: primera radi, Google Maps na Androidu se oslanja na postojanje aktivne konekcije, ne znam da li je moguć trik koji je Vladan opisao... s druge strane, nešto tipa iGo bi moralo da radi čak i u airplane modu, pošto je GPS modul pasivan prijemnik. Mada, ruku na srce, nisam isprobavao - pričam sasvim napamet... isto tako sam mislio da bi i bez kertridža multifukcijski štampači trebalo da mogu da skeniraju, ali vraga (čast izuzecima, ako postoje).