Moderator: ace1
Van piše: ...за све те буђаве фордове
slowmotion piše:
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
ja sam poslednji put kad sam bio u bg-u na slaviji video crnog mustanga kabria, ali vozila ga neka ribaRS_cabrio piše:mnogo lepsi nego noviji model.
nego sma poeo da vidjam po kraju jedan v8 turbo ,super giga charged il sta vec, cabrio mustang. Neki ga matorac vozi,ono bas matorac npr 42 god il slicno....hehe,salim se....matorac sed skroz, 65+
bojan_kv piše:ja sam poslednji put kad sam bio u bg-u na slaviji video crnog mustanga kabria, ali vozila ga neka ribaRS_cabrio piše:mnogo lepsi nego noviji model.
nego sma poeo da vidjam po kraju jedan v8 turbo ,super giga charged il sta vec, cabrio mustang. Neki ga matorac vozi,ono bas matorac npr 42 god il slicno....hehe,salim se....matorac sed skroz, 65+
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
Izgledalo bi mnogo bolje, ali mi i dalje tu nešto štrči... Mondeo u pokušaju ali ne baš.Iosis piše:Nikako mi se ne sviđa onaj gepek, da je tablica malo više dignuta bila bi druga priča.
Život počinje u četrdesetim...Iosis piše:Toti ovo matorac bi nešto na tvoj račun?![]()
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni