Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
ma bile zimulje na lajki pa se cinilo da co'ek namerno ulece..

-
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
a i zadnji pogon, sila....otima se.
- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
Dobro je, nije namerno, al' nije bas ni slucajno. Nisu oni njih hteli da zgaze, samo nisu kocili, jer su mislili da ce deca da se sklone ...
A hteo sam u prvom postu danapisem kako mora da je neka ciganerija, ali me je poslednja trunka razuma naterala da odustanem. Kad sam procitao kako im se zove naselje, nesto mi je reklo ...
A hteo sam u prvom postu danapisem kako mora da je neka ciganerija, ali me je poslednja trunka razuma naterala da odustanem. Kad sam procitao kako im se zove naselje, nesto mi je reklo ...
-
- Ljubitelj životinja
predrasude su iz raja izasle ,sto se mene tice jer skoro uvek budu tacne
- milan_gt
udarilo danas panduru sunce u glavu pa me zaustavlja i kaze 'sto palis svetla tek kad me vidis'
ja posle skontah da se xenon i ne vidi toliko dobro po jakom suncu i pod odredjenim uglomerom gledanja..

ja posle skontah da se xenon i ne vidi toliko dobro po jakom suncu i pod odredjenim uglomerom gledanja..

- stanisicp
- Poruka: 223
- Član foruma od: subota, 23. mar. 2013. u 02:14h
sta da vam kazem ja juce u centru stojim kad vidim dva debila trkaju se
ako nisu proleteli 150 nisu nista uradili
zamalo nisu udarili par ljudi na pesackom
ni sam ne znam kako su uspeli da ih ne udare 

ej ti mala jesi l za seks oral? onda upadaj u moj jugo koral
- milan_gt
a te na pesackom stiti zakon pa mogu da se setkaju bez da brinu na takve.. 

-
- Ljubitelj životinja
- backarelli
- Poruka: 418
- Član foruma od: četvrtak, 1. sep. 2011. u 01:07h
Užas ...
pa to je od mene na 5-6km . Bio na Avali, pa nisam išao na tu stranu. To je inače veoma zeznuta raskrsnica, te nije prvi put da se ovakvi udesi dešavaju . Stvarno je krajnje vreme da država nešto preduzme što se ove raskrsnice tiče ... 

-
- Ljubitelj životinja
ne znam koja je to raskrsnica, sta je zeznuto?
- backarelli
- Poruka: 418
- Član foruma od: četvrtak, 1. sep. 2011. u 01:07h
Raskrsnica je pre milicijiskog punkta kod skretanja za Barajevo . Pa pazi , sama raskrsnica seče magistralu , pa ako hoćeš sa tog puta iz pravca Sremčice prema BG-u, moraš faktički iseći obe trake na magistrali, gde je vidljivost (zbog krivine) slaba , kada se prate vozila koja se kreću iz pravca CG (Barajeva, Vranića itd...) . Brzo se vozi, vozila je baš puno, te ljudi koji izlaze sa sporednog na magistrtalu obično gube živce i bukvalno "utrčavaju" na magistralu. Ta raskrsnica je zrela za ozbiljniju petlju, kakvu su recimo napravili za isključenje za Rušanj. Ista stvar je sa raskrsnicom za Lipovicu (na Avalski put) sa magistrale...

- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
Zastoj tramvaja, jer baja spred Bajovanske perionice strci na sine.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- alekco
- Poruka: 178
- Član foruma od: ponedeljak, 7. sep. 2009. u 21:33h
Ma nije toliko problematicna raskrsnica za Sremcicu sa Ibarske, nije toliko veliki saobracaj iz tog pravca, jer vecina stanovnika Sremcice ide preko Zeleznika do centra grada. A sto se tice raskrsnice, Skretanje za Barajevo iz pravca BG-CA je bas zanimljiva nedeljom. Po 10 min cekas da se neko smiluje pa da te propusti da skrenes. Kolona se uhvati jos od Lazarevca, pa ljudi nervozni...zure. Retko ko da propusti.
A sto se tice saobracajnih resenja. Meni je vrhunska petlja kod orlovace. Izlaz na ibarsku iz pravca Rakovice. Em rupe, em se ukljucujes pod 90 stepeni na ibarsku. Ko je odradio plan, kao da je dete od 10 godina na casu likovnog. "Kruzni tok" u rakovici na kruznom putu! Ma sve sami strucnjaci. Pesacke prelaze guraju na svakih 50-100 m, te sa semaforom, te bez semafora.
A tek sto mi je koncetracija usresredjena na kratera...gledam ispred direkno u put. Da ne propadnem u neku jamu do Kine
A sto se tice saobracajnih resenja. Meni je vrhunska petlja kod orlovace. Izlaz na ibarsku iz pravca Rakovice. Em rupe, em se ukljucujes pod 90 stepeni na ibarsku. Ko je odradio plan, kao da je dete od 10 godina na casu likovnog. "Kruzni tok" u rakovici na kruznom putu! Ma sve sami strucnjaci. Pesacke prelaze guraju na svakih 50-100 m, te sa semaforom, te bez semafora.
A tek sto mi je koncetracija usresredjena na kratera...gledam ispred direkno u put. Da ne propadnem u neku jamu do Kine
- dule0911
-
- Poruka: 13650
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
alecko, +1 ko kuca. Slicno ukljucenje na ibarsku je i kad se ide kruznim putem iz pravca zeleznika i ukljucuje se na ibarsku u pravcu ka gradu. Ukljucenje je maltene pod 90 stepeni, stvarno sve strucnjaci projektovali.
Za ovaj udes sam cuo dan i posto sam morao da prodjem tim pravcem isao sam preko Uba i Obrenovca. Mada nisam iz svega ovoga skapirao sta se tacno desilo. Sreca da se cisterna nije izlila i napravila jos vecu havariju.
Za ovaj udes sam cuo dan i posto sam morao da prodjem tim pravcem isao sam preko Uba i Obrenovca. Mada nisam iz svega ovoga skapirao sta se tacno desilo. Sreca da se cisterna nije izlila i napravila jos vecu havariju.
Fiesta!!
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Navodno, vozač prvog auta (Golf 6) je zaspao, prešao na suprotnu stranu, sudario se sa cisternom koja je posle sudara van kontrole naletela na drugi auto (Hondu Jazz) u kojoj je bila i žena koja je nastradala. Slika, na žalost, govori više od hiljadu reči...
http://www.smedia.rs/vesti/vest/111796/ ... VIDEO.html
http://www.smedia.rs/vesti/vest/111796/ ... VIDEO.html
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
-
- Ljubitelj životinja
Sad dodjoh malo iz vojvodine,i ne posotji ni jedno jedino,jebeno vozilo koje postuje znakove i ogranicanje na putu. Zaletanje,nabijanje, jurnjava...i to su barem trojica imala pune karavane dece.
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Ako vidiš RU i SM bježi bilo gdje, samo što dalje od njih. 

Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Ovaj rizični sa SM se vratio u Italiju, tako da SM otpada 

- Sharpshooter
- Poruka: 5124
- Član foruma od: četvrtak, 3. dec. 2009. u 09:09h
Mogu reći da panduri nisu odmarali za vreme praznika. Do mora sam prošao barem 10 patrola, što naših, što crnogorskih. Kada sam se juče vraćao bila je slična situacija, ali najlepše od svega je to što me je prva patrola od Budve ukebala sa radarom. Ograničenje 70, ja 97 km/h min. Kako se Crnogorci štekaju, pa to je za neverovati. Za razliku od naših pandura, koje možeš sa 750m da provališ, đetići se namontiraju tako da nema, ali nema teorije da ih izvališ pre nego te opale radarom.
Epilog zaustavljanja: 10 eur.
Hteo sam da mu dam 20, ali nisam imao sitno u papiru. Kada sam počeo da mu brojim po 1, 2 eura, samo je uzeo onih 10 papirnatih i rekao teraj.
Epilog zaustavljanja: 10 eur.

Hteo sam da mu dam 20, ali nisam imao sitno u papiru. Kada sam počeo da mu brojim po 1, 2 eura, samo je uzeo onih 10 papirnatih i rekao teraj.

2021 - ....... BMW i3 --- 170 električnih konjića
2020 - ....... Mazda 3 MPS --- 260ks
2015 - 2020 Ford Focus ST 225 --- 265ks
2017 - 2018 BMW 120i --- 170ks
2009 - 2017 Ford SportKa --- 110ks
2020 - ....... Mazda 3 MPS --- 260ks
2015 - 2020 Ford Focus ST 225 --- 265ks
2017 - 2018 BMW 120i --- 170ks
2009 - 2017 Ford SportKa --- 110ks
-
- Poruka: 139
- Član foruma od: nedelja, 9. dec. 2012. u 19:44h
Zaustavlja mene sinoc pandur,Dobro vece-Dobro vece ,isprave
jel smo pili nesto ja rekoh za tebe ne znam al ja jesam,nasmeja se lik kao sta si pio ja kazem 2-3 piva (ustvari popio 0,5l neke rakije) i on gleda kao pazi momak stojim ovde vec tri sata i zaustavio sam vec oko 100 svaki me slagao da nije nista pio,kaze ugasi auto i izadji,ja rekoh sad sam ga ugasio,kad on mrtav hladan jel imas pare za taksi,auto ga neka ovde idi otrezni se pa dodji da ga uzmes,zakljucaj i sve to i pozva mi taksi i ja prodojh bez kazne,jutros otisao auto stoji gde sam ga ostavio.Ipak ima dobrih pandura 

- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Fino i kulturno.
Da se ne lažemo, nisi prošao nekažnjeno
ali postigao je pravi cilj propisa i kao čist bonus potpomogao je privredu. Bravo. 

pozdrav, Bojan

- alekco
Nasa policija je imala predmet (oni koji su se skolovali) hide & seek. U sustini je poenta uzeti sto vise para od vozaca. Preventiva im nije ni na kraj pameti. Kao sto ste vec primetili, traze pravce, gde se malo vise stisne gas...pa vas upucaju sa laser, modul svemir radar, skener magnetnom rezonancom. Na deonicama gde ljudi stvarno stradaju zbog loseg puta, lose signalizacije, inzinjera koji je crtao projekat dok je bio na WC solji...tamo ih skoro pa nikad necete naci. I to stekanje i sakrivanje po zbunju, iza drveta, krivine, bilborda, improvizovanih kucica....kakvu to ulogu u bezbednosti ima??? Na primer da ujutru na radiju, netu ili navigaciji...imas tacno odredjeno gde se nalaze od tacke A do tacke B...mislim da ne bi niko vozio 150...pa kad zna da su tu negde...usporio.
Evo primera, na Ibarskoj su obicno preko puta pumpe u Rusnju ili na skretanju za stari put za Zeleznik. Zaustavljaju kola koja prekorace brzinu od 80. a imas dve trake ka CA. Skretanje za stari put za Zeleznik je totalna nebuloza. Ima znak 150m pre, koji je 60 i nekada je bila pahuljica ispod. A mogu da se kladim da su je sami panduri skinuli. I tu redovno cimaju ljude. A na suzenju 2 km napredm pre skretanja za Ripanj, gde obilaze preko zebre, gde ovi iz desne trane ne znaju sta znaci znak i strelice na putu (da im se traka spaja sa levom) i gde moraju da propuste vozilo koje pretice...tu ih nikada nema osim kada im trebaju pare!!!!
Pre jedno godinu i po. Vozi mzenu na posao. Obilazim kombi koji ima dimnu zavesu, i uhvatim zebru (sam pocetak) u vracanju u svoju traku. Panduri stoje, lik krene da izlazi i podigne ruku. Ja ga odpozdravim i nastavim da vozim. Oni iza mene, rotaciju i ja lepo stanem tek kod pumpe u Rusnju. Izadjem iz kola..dobro jutro...STO NISTE STALI, STO OVO STO ONO. Lepo naprave zapisnik, ja procitam...potpisem. Posle 2 mesca, stize poziv. Kod sudije. Platio sam kaznu 6000din i to samo zato sto je i sama sudija rekla da se ne natezem, da ne trazim suocenje. JER SAM U PRAVU.
Kad s oprostenjem zaserem (a to je obicno samo prekoracenje) jbg, u pravu ste, pisi kaznu ili me pusti. A kad znam da sam u pravu!!!! #x sam isao kod sudije za prekoracenje kod Topcidarske pumpe. I na kraju nista.
Samo me nervira to sto su postali toliko bezobrazi da je to strasno. Is nekih izvora, da kazem da su pouzdani, znam da policajci na punktu u Lipovici, mesecno "nakupe" i po 50 000din po coveku. Od kamiondzija, ljudi koji su zaustavljeni bez ikakvog razloga, jer tu voze i onako 20km/h. Te putni nalog, te nisi upalio svetlo, te prva pomoc, te nemas atest....
Evo primera, na Ibarskoj su obicno preko puta pumpe u Rusnju ili na skretanju za stari put za Zeleznik. Zaustavljaju kola koja prekorace brzinu od 80. a imas dve trake ka CA. Skretanje za stari put za Zeleznik je totalna nebuloza. Ima znak 150m pre, koji je 60 i nekada je bila pahuljica ispod. A mogu da se kladim da su je sami panduri skinuli. I tu redovno cimaju ljude. A na suzenju 2 km napredm pre skretanja za Ripanj, gde obilaze preko zebre, gde ovi iz desne trane ne znaju sta znaci znak i strelice na putu (da im se traka spaja sa levom) i gde moraju da propuste vozilo koje pretice...tu ih nikada nema osim kada im trebaju pare!!!!
Pre jedno godinu i po. Vozi mzenu na posao. Obilazim kombi koji ima dimnu zavesu, i uhvatim zebru (sam pocetak) u vracanju u svoju traku. Panduri stoje, lik krene da izlazi i podigne ruku. Ja ga odpozdravim i nastavim da vozim. Oni iza mene, rotaciju i ja lepo stanem tek kod pumpe u Rusnju. Izadjem iz kola..dobro jutro...STO NISTE STALI, STO OVO STO ONO. Lepo naprave zapisnik, ja procitam...potpisem. Posle 2 mesca, stize poziv. Kod sudije. Platio sam kaznu 6000din i to samo zato sto je i sama sudija rekla da se ne natezem, da ne trazim suocenje. JER SAM U PRAVU.
Kad s oprostenjem zaserem (a to je obicno samo prekoracenje) jbg, u pravu ste, pisi kaznu ili me pusti. A kad znam da sam u pravu!!!! #x sam isao kod sudije za prekoracenje kod Topcidarske pumpe. I na kraju nista.
Samo me nervira to sto su postali toliko bezobrazi da je to strasno. Is nekih izvora, da kazem da su pouzdani, znam da policajci na punktu u Lipovici, mesecno "nakupe" i po 50 000din po coveku. Od kamiondzija, ljudi koji su zaustavljeni bez ikakvog razloga, jer tu voze i onako 20km/h. Te putni nalog, te nisi upalio svetlo, te prva pomoc, te nemas atest....
- bojan_kv
- Poruka: 1309
- Član foruma od: četvrtak, 11. mar. 2010. u 20:52h
ja danas prolazim, vidim pandure na autobuskom stajalistu,ispred njega auto bez tablica sa reklamom autoplaca, a iza njega fabia, izgleda mi izvidnica, ali losa. Nesrecnik izgleda mi da samo sto je kupio auto, na autoplacu 300m iznad i krenuo da ga vozi, i naisli strumfovi i zaustavili ga. Vidim da stoje njih 3 pored pandurskog auta, tako da cenim da je neki neumoljiv i da mu je pisao prijavu. Bas bedak... 
@alekco
odavno sam ja rekao da je ovaj novi zakon smisljen za uzimanje para, a ne radi poboljsanja bezbednosti saobracaja.
Sto se tice iskakanja iz zbunja, cuo sam da su pre 15-tak dana u kv-u napravili tako lancani. Decko kupio nov auto i samo sto je izasao sa tehnickog iskoci mu iskoci mu pandur i ovaj na kocnicu i zakucaju se dvojica u njega

@alekco
odavno sam ja rekao da je ovaj novi zakon smisljen za uzimanje para, a ne radi poboljsanja bezbednosti saobracaja.
Sto se tice iskakanja iz zbunja, cuo sam da su pre 15-tak dana u kv-u napravili tako lancani. Decko kupio nov auto i samo sto je izasao sa tehnickog iskoci mu iskoci mu pandur i ovaj na kocnicu i zakucaju se dvojica u njega
Ford focus mk1 rest. '02, 1.8tdci 85 KW (115KS) 04.2011-07.2019
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-
-
- Ljubitelj životinja
- alekco
Pa kazem, moze im se. Do duse, ima i svakakvih "vozaca". Ali..evo jedna zanimljiva cinjenica.
U Francuskoj, uzrok saobracajnih nezgoda kao posledica loseg kolovoza, signalizacije...je negde oko 15 % U Srbiji se ta brojka krece oko 5%. Tako da, nemojte da se zalite na puteve, imamo bolje saobracajnice od Francuza. Put od Ibarske do Barajeva nije asfaltiran ima jedno 15-20 godina. Rupa nema, ali zato ima BRDA i DOLINA. Gde god je bila rupa, tu su nasrali asfalt koji je sad jedno 3 cm visi od asfalta. Koliko su krpili, sad se put racuna kao rupa, a zakrpe kao put
Pre tri godine, kod zeleznice stanice u Rakovici, upandem u rupu, koja je bila naravno puna vode jer je padala kisetina. Isecem prednju gumu, iskrivim felnu...i iskrivim zadnju felnu. Steta bila cirke oko 20 000. Mogao sam da zovem policiju, da cekam u kolima na sred puta, dok se oni smiluju da dodju. Da platim izlazak na lice mesta..itd. I ta rupa je stajala jos jedno 15 dana tu. Ko zna koliko ljudi je unistilo tockove, automobile...itd. A dimenzija rupe. 1 metar duzine, pola metra sirine i 10 cm dubine!!!! Proslog meseca uzletim na putu izmedju V. Mostanice i Ostruznice. Lansirna rampa se ne vidi...tu negde kod vojske bese. A onda se parkiras ispred menjacnice i prodavnice, i napisu ti kaznu za parkiranje. Zakasnim 5 min u NS da uplatim parking, i stize doplatna karta. Zaustave me u SO jer mi ne radi desni far, koji je pritom ksenon, i balast po nekad ne okine kada se upali auto. I ja im lepo objasnim sta je problem, i da nisam u obavezi ja da menjam sijalicu...i na kraju popizim i kazem pisi, daj mi borj znacke, ime prezime.... i kao ma mi vas samo opominjemo zbog vase bezbednosti. Ja mu kazem, rodjace DAN je...ne ne..kao u redu je gospodine...produzite dalje, vodite racuna....ima patrola kod Odzaka!!!
Ser** im se u ton film
U Francuskoj, uzrok saobracajnih nezgoda kao posledica loseg kolovoza, signalizacije...je negde oko 15 % U Srbiji se ta brojka krece oko 5%. Tako da, nemojte da se zalite na puteve, imamo bolje saobracajnice od Francuza. Put od Ibarske do Barajeva nije asfaltiran ima jedno 15-20 godina. Rupa nema, ali zato ima BRDA i DOLINA. Gde god je bila rupa, tu su nasrali asfalt koji je sad jedno 3 cm visi od asfalta. Koliko su krpili, sad se put racuna kao rupa, a zakrpe kao put

Pre tri godine, kod zeleznice stanice u Rakovici, upandem u rupu, koja je bila naravno puna vode jer je padala kisetina. Isecem prednju gumu, iskrivim felnu...i iskrivim zadnju felnu. Steta bila cirke oko 20 000. Mogao sam da zovem policiju, da cekam u kolima na sred puta, dok se oni smiluju da dodju. Da platim izlazak na lice mesta..itd. I ta rupa je stajala jos jedno 15 dana tu. Ko zna koliko ljudi je unistilo tockove, automobile...itd. A dimenzija rupe. 1 metar duzine, pola metra sirine i 10 cm dubine!!!! Proslog meseca uzletim na putu izmedju V. Mostanice i Ostruznice. Lansirna rampa se ne vidi...tu negde kod vojske bese. A onda se parkiras ispred menjacnice i prodavnice, i napisu ti kaznu za parkiranje. Zakasnim 5 min u NS da uplatim parking, i stize doplatna karta. Zaustave me u SO jer mi ne radi desni far, koji je pritom ksenon, i balast po nekad ne okine kada se upali auto. I ja im lepo objasnim sta je problem, i da nisam u obavezi ja da menjam sijalicu...i na kraju popizim i kazem pisi, daj mi borj znacke, ime prezime.... i kao ma mi vas samo opominjemo zbog vase bezbednosti. Ja mu kazem, rodjace DAN je...ne ne..kao u redu je gospodine...produzite dalje, vodite racuna....ima patrola kod Odzaka!!!
Ser** im se u ton film