Eto kada sam prije 15ak dana išao za Trebinje. Tamo u pustari ostao znak 50 jer je tu nekada bilo naselje, sada postoje kuće, ali niko u njima ne živi, vidi se sa kilometar da je napušteno. Put prav, širok, možeš komotno voziti 120. Ali oni tamo stoje i čekaju...
Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
Ma najgore što uvjek čuče tamo gdje iz nekog razloga stoji ograničenje, a nigdje ni kuće, a kamoli naselja. 
Eto kada sam prije 15ak dana išao za Trebinje. Tamo u pustari ostao znak 50 jer je tu nekada bilo naselje, sada postoje kuće, ali niko u njima ne živi, vidi se sa kilometar da je napušteno. Put prav, širok, možeš komotno voziti 120. Ali oni tamo stoje i čekaju...
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
-
DubiozniKolektivac
- Poruka: 139
- Član foruma od: nedelja, 9. dec. 2012. u 19:44h
JA sam se odusevio kad smo jedno vece blejali izvan grada,ko poznaje Kragujevac zna onaj stari put za Beograd preko Topole da bude lakse tamo gde je od skoro staza kad su trke u Kg-u.Ima onaj semafor koji skoro niko ne sisa,posto mozes komotno da se zaletis jer od dole ides sa auto puta,a od gore se spustas ka istom.Inace trazimo mi mesto da zabodemo da popijemo neko pivo,kad 'ladno iz zbunja se zacuje motorola pogledamo kad na hoklici sedi pandur saobracajac i javlja kolegama koji cekaju jednu raskrsnicu dalje ko prodje na zuto ili malo brze projuri

- bojan_kv
- Poruka: 1309
- Član foruma od: četvrtak, 11. mar. 2010. u 20:52h
Re: Одг: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)
I cekaju napaljene klince sa "nabudzenim" jugicima sto se trkaju. Par puta sam prolazio u kasnim satima od Batocine ka Kg-u, i na onom novom delu puta, samo zvrce jugici ...
Послато са U8815 користећи Тапаток 2
Послато са U8815 користећи Тапаток 2
Ford focus mk1 rest. '02, 1.8tdci 85 KW (115KS) 04.2011-07.2019
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-
- backarelli
- Poruka: 418
- Član foruma od: četvrtak, 1. sep. 2011. u 01:07h
Danas imao situaciju.... samo se nadam, da će višesatno čučanje kod polu-otvorenih prozora Peugeot-a pomoći 
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Dizne su mi propale, ulje na turbo-crevu, otiš`o mi zamajac *ebem li mu kevu - TDCi- Scorpio 696
- Poruka: 1416
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:43h
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Jutros radar na pravu na Rakovičkom putu, izmedju pumpe na ulazu u Košutnjak i pruge kod S krivine, na sred pravca stoji Punto civilni i snima, a posle S krivine ispod podvožnjaka stoji murija i zaustavlja.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- dule0911
-

- Poruka: 13657
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Sto volim kad novinari lupaju gluposti, ne treba da ide velikom brzinom da bi bilo sta iscupao iz korena, ocigledno fiziku nisu imali u osnovnoj skoli.Scorpio 696 piše:http://www.svet.rs/planeta/saobracajna- ... povredenih
Fiesta!!
- Taunus 17m
- Poruka: 1878
- Član foruma od: utorak, 17. nov. 2009. u 08:08h
Inace ova nedelja je nedelja bezbednosti ili tako neko sranje , pa ce biti pojacane policijske kontrole na teritoriji cele srbije.
Izvor : Pripadnici SUP-a apatin
Izvor : Pripadnici SUP-a apatin
1966 Ford Taunus 17m P5 1.7 V4
- FiestaRS
- VIP
- Poruka: 4298
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
- Kontakt:
Tako je. Od sutra strogo kontrolisanje saobracaja (pesaci,automobili,motori - svi)
Skuterasi su krenuli da zuje NS-om (za one koji ne znaju!)
Skuterasi su krenuli da zuje NS-om (za one koji ne znaju!)

- dule0911
-

- Poruka: 13657
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Izgleda da i BusPlus kontrolori ucestvuju u akciji "bezbednosti", danas ih je bilo ko mrava 
Fiesta!!
- knez91
-

- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
Juce radar stoji na temerinskom putu (na klisi) smer ka Novom Sadu, ali stoje jedno 2km ispred njihovog standardnog mesta tj sada stoje pre krivine (ko prolazi znace) nahvatali jedno 4,5 automobila..
Da javim za one koji prolaze kroz tem da su postavljene kamere na svim semaforima u temerinu(ne znam jesu tu samo kao pregled saobracaja ili za jos nesto) , i da panduri u zadnje vreme cesto stoje na dva semafora u centru i zz vrv za svetla, pojas, telefon, zuto itd..
Da javim za one koji prolaze kroz tem da su postavljene kamere na svim semaforima u temerinu(ne znam jesu tu samo kao pregled saobracaja ili za jos nesto) , i da panduri u zadnje vreme cesto stoje na dva semafora u centru i zz vrv za svetla, pojas, telefon, zuto itd..
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8421
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Ma kakva grana, šta grana može kamionu od 30 tona, zaspao čovjek garant.
Totally addicted to Ford!
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- BojanM
- BOFH

- Poruka: 7130
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Dovoljno dugačka grana može mnogo toga (vidi: poluga) ali u konretnom slučaju i ja sumnjam da je to bilo po sredi.
Al' dobro, to je novinarizam, što je prava šteta jer je "Svet" inače poznat kao provereni izvor informacija sa uravnoteženim pogledom na svet... al' zamalo.
pozdrav, Bojan
Svako ko vozi sporije od tebe je idiot, a svako ko vozi brže od tebe je manijak... -- George Carlin
Svako ko vozi sporije od tebe je idiot, a svako ko vozi brže od tebe je manijak... -- George Carlin
- FiestaRS
- VIP
- Kontakt:
@knez
Stoji ti i radar cesto na S. Andrejskom putu kod one zelene pumpe - plinare. Samo sto pucaju ove sto dolaze iz grada. Upucali su pre neki dan nekog lika na 200 i nesto metara. Sto ti je skoro kod mosta. Klasicna prica da stoje kod Zoneda na Bul. Evrope. U Jevrejskoj, u centru kod pozorista. U Kralja Petra malo posle raskrsnice sa Kisackom. U Futoskoj kad skrenes sa bulevara. Skuteras koji se voza kod Metroa i kruznog toka na Detelinari. I skuterasi na bulevaru. U Cara Lazara kod 3 kule.
Stoji ti i radar cesto na S. Andrejskom putu kod one zelene pumpe - plinare. Samo sto pucaju ove sto dolaze iz grada. Upucali su pre neki dan nekog lika na 200 i nesto metara. Sto ti je skoro kod mosta. Klasicna prica da stoje kod Zoneda na Bul. Evrope. U Jevrejskoj, u centru kod pozorista. U Kralja Petra malo posle raskrsnice sa Kisackom. U Futoskoj kad skrenes sa bulevara. Skuteras koji se voza kod Metroa i kruznog toka na Detelinari. I skuterasi na bulevaru. U Cara Lazara kod 3 kule.

- knez91
-

- Poruka: 2311
- Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h
Uglavnom vozim po ogranicenju, ali nekad se desi da idem nesto iznad, pa da mi pise kaznu na temerinskom putu zbog 60+km/h je malo glupo...
Inace na temerinskom stoje kod mikoma ( kada ides za temerin) pa cim izadjes iz krivine snimaju, tj dok ih skontas kasno je.
Nego i u temerinu su se namnozili pun mi ih je
svaki dan vidim po jednu patrolu kako ceka, cima pojas svetlo,mobilni, ako prodjes na zuto... Ajde vikendom podrzavam alko-test, ali ovo preko dana... Smorili su..
Nego posto napolju sunce ubija i bice sve gore, polako sve vise i vise nosim sunane naocale, a imam u vozackoj ono za obcne naocale sa dioptrijom, jesu nekog cimali zbog ovoga, tj da im mutim da su i ove suncane sa dioptrijom ili..
Inace na temerinskom stoje kod mikoma ( kada ides za temerin) pa cim izadjes iz krivine snimaju, tj dok ih skontas kasno je.
Nego i u temerinu su se namnozili pun mi ih je
Nego posto napolju sunce ubija i bice sve gore, polako sve vise i vise nosim sunane naocale, a imam u vozackoj ono za obcne naocale sa dioptrijom, jesu nekog cimali zbog ovoga, tj da im mutim da su i ove suncane sa dioptrijom ili..
Knežević EnterijerLoyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
- FiestaRS
- VIP
- Kontakt:
ma nemas potrebe toliko da se ustrucavas/cimas. Ja letim po gradu, telefon stalno u ruci, bulevarom ga opalim i do 110km/h. i niko nista, davno bi oduzeli i Seicenta i vozacku da rade kamere. svaki dan prelazimo izmedju 100 i 130km.

-
RS_cabrio
- Ljubitelj životinja
- Poruka: 3350
- Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h
- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
Mora da su ga mnogo naljutili.
Ne kapiram da covek moze to da uradi. Kapiram da moze o tome da razmislja, u besu ili ludilu, ali ne mogu da verujem da ga makar u poslednjem casu, poslednja trunka zdravog razuma ne zaustavi.
Ne kapiram da covek moze to da uradi. Kapiram da moze o tome da razmislja, u besu ili ludilu, ali ne mogu da verujem da ga makar u poslednjem casu, poslednja trunka zdravog razuma ne zaustavi.
-
RS_cabrio
- Ljubitelj životinja
Koji zdrav razum kad vozi ladu ?
salim se....mozda je i nesot riknulo,otkud znaju da je namerno? videcmo uskoro
- Shoshon
- VIP
- Poruka: 717
- Član foruma od: subota, 11. jul 2009. u 19:14h
nažalost, "zdrav razum" je deficitarna roba u ovoj državi! 

- milan_gt
- Poruka: 11708
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
mozda lajka nije mogla da stane..
ja danas jedva stadoh na pesacki nekoj cupavoj omladini..poceo sam da kocim bas na pesackom jer je neki baja sa sprinterom parkirao striktno pre pesackog..a danas stavio stare diskove pa to ne lezi kako treba a pedala strasno duuuga a nekako su oba tocka uvatila po belu liniju.. ma to kad to oce da se pogodi..ja na kocnicu ono nikad da stane..
ja danas jedva stadoh na pesacki nekoj cupavoj omladini..poceo sam da kocim bas na pesackom jer je neki baja sa sprinterom parkirao striktno pre pesackog..a danas stavio stare diskove pa to ne lezi kako treba a pedala strasno duuuga a nekako su oba tocka uvatila po belu liniju.. ma to kad to oce da se pogodi..ja na kocnicu ono nikad da stane..
-
RS_cabrio
- Ljubitelj životinja
da,da..i ja sam pre neki dna se pitao ocu da stanem,za cije babe zdravlja rejsujem....necu ni da pokusavam vise bez pravih diskova.
- milan_gt
- Poruka: 11708
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
ja bih uveo 'rapave bele linije za pesacki..mislim ko da kocim na prvoj kisi kad uvati onu belu farbu..cak i 'rapavo jedno 2m pred svaki pesacki..
- dax92
-

- Poruka: 7692
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
I ovde samo trkaci! 
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
-
RS_cabrio
- Ljubitelj životinja
evo ga update:
Iako je ranije javljeno da je vozač namerno uleteo u grupu pešaka, saznajemo da je, u stvari, došlo do tuče u romskom naselju Veliki Rit i da su dvojica učesnika pokušala da pobegnu "ladom". Oni su u brzini, tokom bekstva, uleteli u grupu pešaka.
Iako je ranije javljeno da je vozač namerno uleteo u grupu pešaka, saznajemo da je, u stvari, došlo do tuče u romskom naselju Veliki Rit i da su dvojica učesnika pokušala da pobegnu "ladom". Oni su u brzini, tokom bekstva, uleteli u grupu pešaka.