Zamena šoferšajbne
Moderator: Dragomir
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7123
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Re: Zamena šoferšajbne
Probaš prvo da ih kontaktiraš ili odeš lično kod njih, pa ako te odj... reci im da ćeš da presaviješ tabak.
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- Neša
- VIP
- Poruka: 5041
- Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h
Evo izvinjavaju se,nisu dobro videli,odmah će da uplate razliku do 23000din... Samo znaju da uzimaju pare,a kad treba da isplate štetu moraš da ih juriš i budeš uporan..
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v
Duratorq DI 16v
- dax92
-
- Poruka: 7595
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Zasto me to ne cudi...
Tako su i meni isplatili stetu 200 000 bez problema, a za 94 000 jos sam morao da ih jurim par dana. Koliko li im je samo ljudi to oprostilo, tj nije htelo da se bakce vise sa tim (moja otac prvi bi tako
).
Tako su i meni isplatili stetu 200 000 bez problema, a za 94 000 jos sam morao da ih jurim par dana. Koliko li im je samo ljudi to oprostilo, tj nije htelo da se bakce vise sa tim (moja otac prvi bi tako

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- Neša
- VIP
E koji sam ja maler zbog ovih stakala
dolazim na parking sa posla,sednem,kad ispred mene linija na soferki skoro 20cm!!! Neznam kako se stvorila,jedino ako je prosao neki kamion pa nabacio kamen ali nigde ne mogu da nadjem neko ostecenje od udarca.
A ko za maler ove godine ne uplatim osiguranje stakala! Reko necu valjda svake godine da menjam soferku...
Da li je neko reparirao liniju? Da se ne siri dalje. Para za novu sa grejacima nemam(28800din),jedino polovna ili nova bez grejaca

A ko za maler ove godine ne uplatim osiguranje stakala! Reko necu valjda svake godine da menjam soferku...
Da li je neko reparirao liniju? Da se ne siri dalje. Para za novu sa grejacima nemam(28800din),jedino polovna ili nova bez grejaca

Duratorq DI 16v
Duratorq DI 16v
- milan_gt
- Poruka: 11706
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
taj ti ga je tesno ugradio pa kad je otoplilo nije imala gde da se siri..predpostavljam..jer si je menjao na ladnom vremenu kolko mi se cini..
- ivca
- Poruka: 120
- Član foruma od: petak, 29. jan. 2010. u 23:07h
Mislim da ovi iz Glass servisa rade takve zajebancije-reparacije,, mogu da proverim to mi je usput, pa se prosetas do Nisa. 

- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
- montoya
- Poruka: 2149
- Član foruma od: sreda, 24. nov. 2010. u 13:13h
U principu moze da se rade i duze linije, mi smo radili i neke od 30cm. e sada sto je linija duza ima vise sansi da se mozda posle nekog vremena otvori. Zavisi gde se linija nalazi na soferci postoji fora da se malom burgijicom za staklo pre popravke na kraju linije naporavi mala rupica koja bi trebalo da gotovo sigurno zaustavi sirenje...
Ford mondeo mk4.5 2023-
Ford Ka mk2 2021-2025
Volvo v50 1.6 d2 2019-2023
Ford KA 1.3 2019-2021
Maverick 2.0 Zetec 2018-2022
C Max 06. 1.8 tdci 2016-2019
Focus mk1 1.8 tdci Zetec 2010-2016
Ford Ka mk2 2021-2025
Volvo v50 1.6 d2 2019-2023
Ford KA 1.3 2019-2021
Maverick 2.0 Zetec 2018-2022
C Max 06. 1.8 tdci 2016-2019
Focus mk1 1.8 tdci Zetec 2010-2016
- milan_gt
ja bih nju sanirao (ako je moguce) skinuo i ugradio ponovo al po ovakvom vremenu..jer ce jopet isto da se desi zato sto je nategnuta soferka..
- Neša
- VIP
Ne radi se reparacija zbog grejača,a ionako se jutros linija proširila preko cele šoferke. Da li ugraditi novu bez grejača 150€ ili polovnu sa grejačima 100€ pitanje je sad? Ali ta polovna je kod Valjeva,pa kad budem išao za Bg,odem do Va ,pa gorivo pa cimanje...
Duratorq DI 16v
Duratorq DI 16v
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7123
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Težak izbor, pamet kaže uvek novo ali možda je isplativija varijanta polovna, uplatiš osiguranje posle montaže, pa i ako pukne da te ne boli (previše) glava.
pozdrav, Bojan

- Dusan64
- Poruka: 5283
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
A nemoguca je neka reklamacija? Skoro si ti to ugradio koliko se secam,jos plus ako se ne vidi da je udario neki kamen,mozda ima nekog smisla ono sto Milan prica..
- Neša
- VIP
Rešeno. Kad idem za Bg svratim kod Sime u Mojsinje,namontiram polovnu i vozi dalje. Ako ima sa grejačima super,ako nema može i obična,ionako sam ih retko palio zimus.
Duratorq DI 16v
Duratorq DI 16v
- milan_gt
obrati paznju na ogrebotine iste koje se preko dana slabo vide a uvece biva nezgodno..
meni na corsi fabricka soferka, puna je onih kruznih ogrebotina i uvece kad idu kola u susret bas rasipa dosta i smeta..moze samo nova da resi problem..
meni na corsi fabricka soferka, puna je onih kruznih ogrebotina i uvece kad idu kola u susret bas rasipa dosta i smeta..moze samo nova da resi problem..
- vlade
- Poruka: 89
- Član foruma od: četvrtak, 26. nov. 2009. u 20:28h
Malo se povela prica o reparaciji. Ja sam licno terao stari eskort u Bgd Glas servis na Zvezdari i uradio zamenu , nije bio Sekurit vec Pilkington al jbg nisam ni ja Val kilmer vec Vlade.Ekstra je posluzila , tako je i prodat.
Na novom fokusu baksuz napukla je kako sam ga poterao kuci.tip koji me je vozio u kupovinu po povratku je isao ispred mene fala i bogu ovi nasi putevi Evropski , iskoci kamencic puta dva -tri i kod mene dobar dan dve zvezdice dimenzija po jedan cm.
Svratim ovde na sajt nema nekih informacija pogledam na sajtu Glas servisa oni samo jos na Migu u letu kao nisu reparirali sajbnu.Navucen tim odem u njihov servis na Belim Zemljama kod Užica momak kaze malo ce se poznavati al se nece siriti.Epilogpoznaje se i te kako dobro je sto je na desnoj strani - suvozacevoj
i boga molim da se ne okali negde u perionici jer joj je to smert(mertav-Kaput ).
Nova sa grejacima 250 E polovne 50-ak E al sto kaze Milan uvece ko da gledas u dugu a ne na put.
pozdrav
Na novom fokusu baksuz napukla je kako sam ga poterao kuci.tip koji me je vozio u kupovinu po povratku je isao ispred mene fala i bogu ovi nasi putevi Evropski , iskoci kamencic puta dva -tri i kod mene dobar dan dve zvezdice dimenzija po jedan cm.
Svratim ovde na sajt nema nekih informacija pogledam na sajtu Glas servisa oni samo jos na Migu u letu kao nisu reparirali sajbnu.Navucen tim odem u njihov servis na Belim Zemljama kod Užica momak kaze malo ce se poznavati al se nece siriti.Epilogpoznaje se i te kako dobro je sto je na desnoj strani - suvozacevoj
i boga molim da se ne okali negde u perionici jer joj je to smert(mertav-Kaput ).
Nova sa grejacima 250 E polovne 50-ak E al sto kaze Milan uvece ko da gledas u dugu a ne na put.
pozdrav
- Neša
- VIP
Ma kakva duga,kakve ogrebotine,pa nije to auto iz 85' nego iz 2000 i neke. Moja fabrička šoferšajbna jes bila istačkana od kamenčića ali nije bila izgrebana. Može valjda kod Sime od dve-tri da se izabere jedna da valja. Gledam sad izgleda da je napukla sama od sebe sa unutrašnje strane. Od sada uvek uplaćujem ful osiguranje stakala.
Duratorq DI 16v
Duratorq DI 16v
- milan_gt
ne grebe se ona toliko dok je na kolima..'nas..
- vlade
Zelim ti puno srece u kupovini.Nekad mozes da ubodes bolju polovnu od ganc nove.Nekad , ne uvekNesa piše:Ma kakva duga,kakve ogrebotine,pa nije to auto iz 85' nego iz 2000 i neke. Moja fabrička šoferšajbna jes bila istačkana od kamenčića ali nije bila izgrebana. Može valjda kod Sime od dve-tri da se izabere jedna da valja. Gledam sad izgleda da je napukla sama od sebe sa unutrašnje strane. Od sada uvek uplaćujem ful osiguranje stakala.
Pozdrav
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21505
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Prijatelje... ima ljudi koji nikad nisu menjali brisače na tim Fordovima iz 2000 i neke 
Znaš kako to super fino drlja šoferku... bolje nego šmirgla

Znaš kako to super fino drlja šoferku... bolje nego šmirgla

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- Neša
- VIP
Ne razumem? Ma mene će kod Sime šoferka i put do njega da izadje skoro kao ova nova od 150€,nego sve mislim da će ova iz glass servisa opet da pukne,original je ipak bolji nadam se pa makar i polovan,kod Sime je 60€ i to sa grejačima ako bude stigla neka do tada.milan_gt piše:ne grebe se ona toliko dok je na kolima..'nas..
Duratorq DI 16v
Duratorq DI 16v
- milan_gt
ma mislim kod njih i kad se skine to ne stoji tamo gde treba nego se 'suta' po otpadu..
ja sam kupio mondeja sa nacetom soferkom..zamenio u glass-u i evo dvesta iljada sljaka..
bila je zamenjena u septembru po vrelom danu..
ja sam kupio mondeja sa nacetom soferkom..zamenio u glass-u i evo dvesta iljada sljaka..
bila je zamenjena u septembru po vrelom danu..

- dule0911
-
- Poruka: 13655
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Meni ta iz Glass servisa evo vec preko 2 godine na autu, pretrpela je udarce i jacih kamenja nego onaj koji je razbio originalnu pa nista, jos nije nigde naprsla... Ko zna zasto ti je ta pukla, mozda su ti lose ugradili. Nije nekvalitetna, to je sigurno (i moja je sa grejacima, pa predpostavljam da je ista u pitanju).
Fiesta!!
-
- Poruka: 139
- Član foruma od: nedelja, 9. dec. 2012. u 19:44h
Necu da gresim dusu al hteo sam da uzmem soferku polovnu kod Sime i Gileta i ni jedna nije bila kako treba,svaka je bar malo bila zalomljena kad je skidana.Na kraju sam otisao u GS i nikakvih primedbi nemam,jos ako je skidana tj polovna moze da ima neko neprimetno ostecenje,pa kad se montira od vremenskih uslova i cega jos da sevne za cas.Gledao sam dok su skidali staru soferku ovi u GS i nije meni jasno kako neko moze da bude toliko pipav da je izvadi bez da bude grub i da rizikuje da je polomi. 

- vlade
Ne zelim da me iko shvati zlonamerno al pitajte se ste bi kupili polovno al pod uslovom da imate solidna primanja.tj da nismo ovoliki golaci.E sad kad je ovakva kriza sta bi kupili polovno a sta ne za auto.Soferka je prva isturena ostecenjima i ko zna kakvim hemijama kao i uticaju sunca na lepak kod dvoslojnih , slicno je i kod farova ,znaci generalno staklarija.
Time bi se ja rukovodio al jbg nekad se naleti i na super sajbnu.
Pozdrav
Time bi se ja rukovodio al jbg nekad se naleti i na super sajbnu.
Pozdrav
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h