Pozdrav Fordisti.Ispao mi je povoljno jedan mondeo sa gore navedenim motorom,pa me interesuju vasa iskustva sa tim TDDI motorom 85 kw.
Znam da ljudi masovno imaju problema sa onim TDCI motorima,tacninije sa diznama i pumpama ,ma me zanima da li je isti problem i sa ovim? Unaprijed hvala.
Imam baš taj motor u mondeu i sve pohvale,neznam šta bi trebalo da se gleda kod njega,nema nekih izrazitih slabih tačaka,mislim da je jedan od najboljih u klasi za to vreme. Ne troši ulje,vrti se lepo,mali potrošač,ima glasan oštar zvuk,ler je na 950 obrtaja,ako još nešto treba pitaj.
jednostavno u srbiji jos uvek nisam video dobar polavan automobil a jeftin....
ako bude na prvu dobar na drugu je soma eura...po dzepu.
ne vezano za marke i proizvodjace...
oces dobar auto max 5 godina star i da ga majstor pretrese i da zveknes lovu...
ovako sanse su minimalne da te taj auto nece kostati jos soma evra minimum da sve dovedes u kakvo takvo pristojno stanje...
sto kaze moj drug koji je inace majstor i vecinu svog vremena provodi sredjujuci automobile najveceg autoplaca u nisu,ne bi da ga imenujem...oces da kupis auto d tri hiljade evra star 10 god,spremi 5 hiljada i prekrsti se
Ljudi hvala vama na odgovorima,ja takodje radim sa autima tacnije radim auto dijelove,i vozam fordove uglavnom ali nisam imao iskustva sa tim motorom.Auto je 6 300 KM do registracije u Bih,crni i cini mi se dobar,bar po slikama,cekam vase misljenje pa da odem uzivo da ga pogledam i probam.
Inace auto ne uzimam liscno sebi,bavim se i rentanjem,tako da mi je prije svega potreban izdrsljiv i pouzdan auto..