Ono sto se obecava ja nisam dobio... Auto je pregledan kompletno pre remapa, i sve je bilo ispravno, tako da nisu mogli da mi kazu da zbog toga ne ide kako treba. Pre remapa mi je Sasa poprilicno bezao, jedno 2-3 duzine, i kroz svaku brzinu se povecava razlika. Posle remapa (kad bih dobio ono sto treba, tj sta se obecava), trebalo bi da ima 125 ks i 290Nm (standardan TDCI 115 ks i 250 Nm), sto je osetno jace, i trebalo bi da mu bezim kroz svaku brzinu. Medjutim, posle drugog puta kad sam otisao da se doradi (citaj jos pojaca pritisak), Sasa mi je i dalje jako malo bezao.
Da napomenem, oseti se da ima malo vise snage, i merio sam, bolje ide u odnosu na standardan TDCI 100 ks, ali sam i dalje bio daleko od onoga sto se obecava, a kad sam im i posle drugog puta rekao da to nije to, rekli su da je pojacano do kraja za normalnu voznju i odrzavanje. Preko toga sve mogu da rade, ali da ide na moju odgovornost, i da oni ne snose krivicu ako nesto crkne. Zato cu mozda sutra ici da se vrati standardna mapa, i to je to.
Ako sve bude kako treba, bice bas i low i slow!
Jos da napomenem, da znam sta moze da se ocekuje od cipovanja! Nisam mislio da posle toga mora da bude brzi od ST-a, da nece sad moci niko da me prati i slicno... Eto, Cedo i macaneli su radili kod njih, i zadovoljni su kako je ispalo, a obojica su samo jednom bili kod njih. A ja cu ici treci put.