Posto mi se desilo ovo:
http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... 32#p241132
odmah sam uzeo novo, ali do danas nisam smogao snage da idem kod majstora, ni hrabrosti da probam sam.
Elem, danas sam to obavio, sam. Nazalost nemam slike, ali dosta je jednostavno. Skine se trouglasta plastika, u kabini,
ona sa dugmetom za el. podesavanje, raskace dzekovi, odsrafe dva srafa, skine ogledalo. Onda obrnutim redom.
Najveca frka mi je bila da cimnem plastiku, na kojoj je i el. podesavanje. Medjutim, to je bilo ko ladna voda.
Najveci problem mi je bio sto u original ogledalo idu srafovi za plastiku (2 kom, veci krstasti i manji zvezdasti),
dok su u ovom zamenskom ulosci u koje idu srafovi za metal. Ovima su pak, glave manje, pa sam morao da se vracam kuci da trazim sajbne.
Uz to, nisam to odmah ni primetio, pa mi je taj veci dok sam se cudio sta mu je, zapao u vrata, bas tu gde sam skinuo onu plastiku, sa pocetka.
Sve radi ok, ali mi je malo zinuo spic na plastici spolja, sam vrh, i to zato sto je izolacija na zamenskom mnogo deblja i gumenija od originalne
sundjeraste. Kad se opet nakanim, mozda ga skinem, pa to malo da ostruzem, mada, pre ce biti da ce dvostrani selotejp da odradi svoje.
Zamena spoljnog retrovizora Fusion/ Fiesta
- Vladan
- Poruka: 1529
- Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7123
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Re: Zamena spoljnog retrovizora Fusion/ Fiesta
Što reče Dule u onoj temi, smor što ti se ti desilo, ali sad si bogatiji za iskustvo i hvala što si podelio to iskustvo sa ostalima. 

pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin