Problem sa strujom
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 215
- Član foruma od: utorak, 19. mar. 2013. u 23:01h
Problem sa strujom
Da li bi mogli da mi kazete sta je problem odnosno sta bi moglo da prouzrokuje problem? Naime,kada postavim brzinu ventilacije na maximum odnosno na 4,pali mi se lampica za akumulator,to traje par sekundi pa se ugasi ili prebacim na slabije,na 3 pa se ugasi...Auto pali momentalno kada okrenem kljuc i na hladnom,u leru ne stuca i ne gasi mi se u voznji niti trza i normalno prima gas...Znaci,upalim radio,svetla i recimo ventilaciju na 2,sve normalno radi...upalim na 4 i posle par trenutaka mi se pali lampica akumulator,svetlo pri tome ne trepce niti auto nesto trza ili slicno...Akumulator ima par meseci Black horse,svecice nove...U pitanju je Focus mk1 1.6 16v...
- backarelli
- Poruka: 418
- Član foruma od: četvrtak, 1. sep. 2011. u 01:07h
Re: Problem sa strujom
....proveri masu koja ide na šasiju auta.

-
- Poruka: 215
- Član foruma od: utorak, 19. mar. 2013. u 23:01h
Kako mislis da proverim ? Mislis da li je kontakt sa sasijom dobar ili ? Izvinjavam se unapred,nisam nesto posebno upucen u tematiku...
- backarelli
- Poruka: 418
- Član foruma od: četvrtak, 1. sep. 2011. u 01:07h
...trebalo bi izmeriti amper-kleštima, koliko povlači struje motorčić u 4toj brzini. Jel` ti se dešavalo, da ti crkava osigurač motorčeta ventilacije ? Ako nastavi da brljavi tako sa lampicom, moguće da ćeš morati kod majstora da uradi reinstalaciju softvera. Nisam lepo ni pročitao post, mislio sam da ti aku gubi na snazi, te zato pomenuh kontakt mase. Nadji nekog da ti samo premeri punjenje (kada je uključena 4ta brzina i upali se lampica) ....