problem sa vibracijama Focus TDDi
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 5
- Član foruma od: subota, 16. mar. 2013. u 18:35h
problem sa vibracijama Focus TDDi
fokus mi se trese kao lud posle zamene zupcastog,kako da nadjem gde mogu da pogledam polozaj remenica da vidim da li je slucajno preskocio
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
Re: problem sa vibracijama Focus TDDi
Ne razumem "trese kao lud"> Ako moze malo tacnije?
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
-
- Poruka: 427
- Član foruma od: sreda, 18. feb. 2009. u 08:44h
nije dobro uzupcen,verovatno zupcen bez alata
- matke
- VIP
- Poruka: 308
- Član foruma od: subota, 17. okt. 2009. u 21:45h
ne plasite coveka bezveze,mozda su samo zeznuli drzac na kosu pa prenosi vibracije u kabini 

-
znate kako,auto ima vibracije slicno kao kad trokira,ali netrokira,tvrdo radi,pa se onda desi da radi kao sat,nista se ne trese i vuce kao lud,pa onda opet pocne da stvara vibracije,svaku promenu sam primetio uvek ujutru pri prvom paljenju i ondato traje par dana i opet u krug 

-
promena je nastala posle zamene zupcastog ili ?
-
da posle promene zupcastog ,ali ne odmah,vec posle nekog vremena,zar nema niko sliku polozaja remenica da uporedim sa mojim
- DB9
- Poruka: 332
- Član foruma od: subota, 8. sep. 2012. u 07:55h
- Kontakt:
-
bas sam razocaran,ja sam mislio da ce stvarno neko da postavi neku sliku i da mi predlozi nesto pametno,sve u svemu,forum je sranje tesko 

- DB9
- Poruka: 332
- Član foruma od: subota, 8. sep. 2012. u 07:55h
- Kontakt:
paukucaj u search opciju auto trese na leru,ili nemiran rad ili sta vec ima gomila tema nadji temu nosac motora i sve ce ti se kasti samo...kad bi svako otvarao temu za svoj problem bilo bi zilion tema i od foruma nista.
ja sam u pocetku otvorio dve tri teme dok nisam skapirao stos,najednostavnije ti je da se ukljucis u neku temu koja vec postoji,a veruj mi da postoji tema za svaki problem bar po jedna samo o ulju imas 60 strana ispisanih....
ja sam u pocetku otvorio dve tri teme dok nisam skapirao stos,najednostavnije ti je da se ukljucis u neku temu koja vec postoji,a veruj mi da postoji tema za svaki problem bar po jedna samo o ulju imas 60 strana ispisanih....
-
- Poruka: 2148
- Član foruma od: utorak, 13. okt. 2009. u 12:24h
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21505
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Forum je njesra teško a vizita kod majstora je još veće njesra... n'umemo da bajamo u pasulj kakvi tebe problemi teraju 

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
-
remenice nemaju oznake ili markere vec se zupci fordovim alatom.iz tog razloga postavljanje bilo kakvih slika dabi uporedio sa svojim autom nije moguce .jednostavno nema sta da vidis.ivanradovic piše:da posle promene zupcastog ,ali ne odmah,vec posle nekog vremena,zar nema niko sliku polozaja remenica da uporedim sa mojim