Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)

Ovde pišete o svemu što nije našlo mesto u ostalim kategorijama i što nema neke preterane veze sa Fordom.
dax92

 
Poruka: 7633
Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h

Re: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)

Poruka od dax92 » ponedeljak, 25. mar. 2013. u 14:26h

Ako je RS trophy (sa nekoliko crvenih detalja spolja i 19" crnim felnama), onda ga stalno vidjam kod hale Pionir, taj je bezopasan.
A nemoguce je da neko ne vidi kamere koje oni imaju! :)
Focus ST170
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo hahahaha
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu lol
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara lol

milan_gt
Poruka: 11707
Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h

Poruka od milan_gt » ponedeljak, 25. mar. 2013. u 17:03h

Istanbul je grad sa najvecom guzvom na planeti i najgorim vozacima na planeti..saobracaj im izgleda ko serpa puna spageta..sve upetljano i sve tako stoji....satima..

sasa_f1
Poruka: 9989
Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h

Poruka od sasa_f1 » ponedeljak, 25. mar. 2013. u 21:51h

Jel i u tom gradu ima gomila kruznih tokova umesto klasicnih raskrsnica sa semaforima?

Vlade_Ca
Poruka: 204
Član foruma od: utorak, 14. feb. 2012. u 18:44h

Poruka od Vlade_Ca » ponedeljak, 25. mar. 2013. u 21:53h

Ne, to je Čačak :D
Postoje tajne koje skrivamo od drugih i tajne koje skrivamo od sebe samih.

1 3 5

├┼┼┐

2 4 6 R

dule0911

 
Poruka: 13650
Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h

Poruka od dule0911 » ponedeljak, 25. mar. 2013. u 22:08h

Kruzni tokovi uopste nisu losa stvar samo sto su kod nas ljudi u saobracaju pogubljeni i ne znaju propise, u civilizovanom svetu to radi bolje od semafora.
Fiesta!!

Iosis
VIP
Poruka: 8421
Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h

Poruka od Iosis » ponedeljak, 25. mar. 2013. u 22:10h

Dobri i svakako bolji od semafora, naročito po noći, semafor moraš da čekaš i blejiš ko budala minut dok ne otvori, a ovako prolaziš bez problema.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

Dusan64
Poruka: 5280
Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h

Poruka od Dusan64 » ponedeljak, 25. mar. 2013. u 22:15h

A mene svaki drugi dan pokusavaju da ubiju u tom istom kruznom toku. Ne znaju pravila,ne gledaju znakove..

dax92

 
Poruka: 7633
Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h

Poruka od dax92 » ponedeljak, 25. mar. 2013. u 22:21h

Iosis piše:Dobri i svakako bolji od semafora, naročito po noći, semafor moraš da čekaš i blejiš ko budala minut dok ne otvori, a ovako prolaziš bez problema.
+1

Dtuga stvar je nasa nekultura i neobrazovanost u velikom broju slucajeva, ili jednostavno bahatost!
Focus ST170
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo hahahaha
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu lol
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara lol

RS_cabrio
Ljubitelj životinja
Poruka: 3350
Član foruma od: sreda, 4. mar. 2009. u 17:59h

Poruka od RS_cabrio » ponedeljak, 25. mar. 2013. u 22:38h

milan_gt piše:Istanbul je grad sa najvecom guzvom na planeti i najgorim vozacima na planeti..saobracaj im izgleda ko serpa puna spageta..sve upetljano i sve tako stoji....satima..
ali zato ima zona gde ne idu regularna kola nego smoa taxi a tramvaji savrseno funkcionisu.

Vlade_Ca
Poruka: 204
Član foruma od: utorak, 14. feb. 2012. u 18:44h

Poruka od Vlade_Ca » ponedeljak, 25. mar. 2013. u 22:38h

Dusan64 piše:A mene svaki drugi dan pokusavaju da ubiju u tom istom kruznom toku. Ne znaju pravila,ne gledaju znakove..

Pa vece su sanse da te neko ubije na obicnoj raskrsnici nego na kruznom toku. Ne mozes ti tom brzinom da prodjes kruzni tok kolikom mozes raskrsnicu kad je zeleno. Negde sam procitao podatak pre da u Srbiji, otkad postoji kruzni tok, niko nije poginuo
Postoje tajne koje skrivamo od drugih i tajne koje skrivamo od sebe samih.

1 3 5

├┼┼┐

2 4 6 R

bojan_kv
Poruka: 1309
Član foruma od: četvrtak, 11. mar. 2010. u 20:52h

Одг: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)

Poruka od bojan_kv » ponedeljak, 25. mar. 2013. u 22:46h

Najjaci su mi oni sto stanu u sred kruznog toka da me propuste ili oni sto voze u levoj traci, a iskljucuju se pa me onda cak i bez zmigavca isecaju. A jedan od dva toka koliko ih ima u Kraljevu je toliko zalomljen da je brzo ako prolazis kroz njega 2. na vr' gasa
Ford focus mk1 rest. '02, 1.8tdci 85 KW (115KS) 04.2011-07.2019
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » ponedeljak, 25. mar. 2013. u 22:51h

Ma može da te pokupi i na kružnom toku, npr, ako si ti u istom, a on dolazi ti sa strane i pokupi te.

Pa još uvjek kod nas ljudi ne znaju kroz kružni jer nismo ih prije imali. Prvi kružni što sam vidio je bio onaj na Slaviji.
Nisu imali priliku ljudi da prođu kroz tok na obuci jer ih nije bilo.
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedista :lele: i sakloni :P

bojan_kv
Poruka: 1309
Član foruma od: četvrtak, 11. mar. 2010. u 20:52h

Одг: Saobracaj (situacije, kazne, sudari....)

Poruka od bojan_kv » ponedeljak, 25. mar. 2013. u 22:55h

Prvi ja nisam, jer ih te 2004. god nije imalo u Kraljevu. Tek 2008. sam na Beranovcu, kad polagao za C vozio vojni kamion po kruznim tokovima i osmica :)

Послато са U8815 користећи Тапаток 2
Ford focus mk1 rest. '02, 1.8tdci 85 KW (115KS) 04.2011-07.2019
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-

knez91

 
Poruka: 2311
Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h

Poruka od knez91 » ponedeljak, 25. mar. 2013. u 23:14h

U ns-u se polamo popravlja situacija, ali ono na pocetku je bila katastrofa, prisustvovao sam situcaiji da je covek krenuo u levo tj suprotnom smeru, da je neka cura krenula na mene u rikverc jer je jedan izlaz bio zatvoren, pa biser nije znala da moze obici krug..

A da te pokupi, sve je moguce, kada sam se vracao iz guce na jednom kruznom toku, lik je sa meckom uleteo blizu 200, tj preseko ga skorom pravo, samo izbegao neko cvece (grm, zbun) na sredini.. Ja jedno 100m ispred ulaska u kt, guzva i lik prolece pored nas..
Loyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Knežević Enterijer

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » ponedeljak, 25. mar. 2013. u 23:51h

U NS sam primjetio najveću grešku što prave je svi voze spoljašnjim krugom, pa tako da se pravi veća gužva. Čak i oni koji idu pravo idu vanjskim, pa tako sprečavaju da uđu u tok one s desna. Ako ideš pravo i nalaziš se u lijevoj traci, možeš odma u unutrašnji prsten i ponovo na izlazu uđeš u lijevu traku.
Kad sam prošle godine u Banja Luci vozio, oni tamo pičke kroz kružni kao pčelice. :)

DubiozniKolektivac
Poruka: 139
Član foruma od: nedelja, 9. dec. 2012. u 19:44h

Poruka od DubiozniKolektivac » utorak, 26. mar. 2013. u 23:25h

Slika
Ovo nek naprvae,pa nek prirodna selekcija obavi svoje :rotfl:
Poslednja izmena: stalker92, na dan sreda, 27. mar. 2013. u 00:46h. Ukupno izmenjeno 2 puta.
Razlog: ispravljen link slike

Rankofocus
Poruka: 534
Član foruma od: četvrtak, 11. okt. 2012. u 11:29h

Poruka od Rankofocus » sreda, 27. mar. 2013. u 00:20h

kad bi ovaku raskrsnicu stavili kod nas niko ne bi izaso hahahaha hahahaha hahahaha

Iosis piše: Kad sam prošle godine u Banja Luci vozio, oni tamo pičke kroz kružni kao pčelice. :)
8)

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » sreda, 27. mar. 2013. u 09:59h

U jbt, ne pičke, nego piče! Ima slovo viška! :doh: hahahaha

A ovo gore... Jbt kako li se tu ljudi snađu? :doh:

Vladan
Poruka: 1529
Član foruma od: nedelja, 9. okt. 2011. u 14:06h

Poruka od Vladan » sreda, 27. mar. 2013. u 11:28h

Mozda prate oznake i voze svojom trakom bez secenja? Ja bih tako.

FiestaRS
VIP
Poruka: 4298
Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
Kontakt:

Poruka od FiestaRS » sreda, 27. mar. 2013. u 14:48h

Jedan pozdrav za sve one vozace koji kontaju da je desna traka kod Lutrije samo za desno, i oni koji isto misle, da kod Zeleznicke stanice isto desna traka vazi samo za desno! Posto doticni od velike treme i straha u voznji ne kontaju strelice nacrtane na putu pa stanu iza i sviraju! Vec sam 10 puta izasao iz auta i objasnjavao mozgovima da strelice na samom asfaltu imaju svoje znacenje! Nisu tu radi ukrasa puteva. Jos kad mi sloze neku nadrndanu facu! :mad:
(nadam se da ce na ovo natrcati google majstori sa svojim ''ajfonima'' koje njakaju u voznji i lelujaju po putu)

PS isti vazi za sve one koji Futoskom i Futoskim Putem idu u levoj traci i voze 30km/h i cude se kad im neko blica, svira! A doticni vozaci voze Juganfere stare 40god, u raspadnom sistemu... kojima je maximalna brzina 30km/h.
Slika

knez91

 
Poruka: 2311
Član foruma od: nedelja, 30. maj 2010. u 20:13h

Poruka od knez91 » sreda, 27. mar. 2013. u 15:19h

Ako mislis to kod lutrije, kada se ide od detel. ka supu, tu jeste za pravo i desno, ali po meni ne i malo nekorektno tu cekati za pravo, tj ima leva traka za pravo. Naravno ovo nije zabranjeno, nego dobra volja. A to sto voze u levoj traci, ako je u desnoj neko parkiran meni ne smeta. Samo kada nema nikoga a vozi tako onda i ja poludim..
Loyale piše: kad ga poguras upali na pola tocka.
Knežević Enterijer

Iosis
VIP

Poruka od Iosis » sreda, 27. mar. 2013. u 15:58h

Koliko se sjećam kada se ide od ž. stanice bulevarom ka Futoškoj, desna traka pravo koriste samo autobusi, a auta za desno.

A što se tiče raskrsnice kod ž. stanice, tu su najgori oni koji sa bulevara skreću lijevo u J. Tomiće ka Detelinari, uvjek isjeku autobuse, pa se često dešava putnici u autobusima skoro popadaju. Ne znam kako još niko naštimao da se ovima na bulevaru zeleno pali sa 3-4 sekunde zakašnjenja u odnosu na one koji izlaze iz potkovice. Time bi i pješaci imali vremena da pređu J. Tomića, a takođe autobusi izađu iz potkovice, ne svi, ali bar ne bi bilo isjecanja.

FiestaRS
VIP
Poruka: 4298
Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
Kontakt:

Poruka od FiestaRS » sreda, 27. mar. 2013. u 19:43h

Mislio sam na K.Petra od masinske ka supu i obratno.... nema sta da bude korektno, stani gde hoces. A na Futoskoj ima 3 trake zadnja za bus, srednja za da kaze, sporoja vozila... a treca za ona brza. Ista prica kao i na autoputu. E tu pizdim na te sporace koji u 3 traci voze 30 na sat. Boleo bi da ih vidim u bg na bul.kralja aleksandra.
Slika

vucki
Poruka: 2146
Član foruma od: utorak, 13. okt. 2009. u 12:24h

Poruka od vucki » četvrtak, 28. mar. 2013. u 13:17h

:lele: A uuu kakav udes bio nocas kod mene u Jajincima,Dzaja sa 170-180km/h zabo reklamu pa isekao banderu pa ispao iz auta I leteo 30m I jos ostao ziv,a po putu menjac,krilo,air bagovi,auto u delovima ...

sasa_f1
Poruka: 9989
Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h

Poruka od sasa_f1 » četvrtak, 28. mar. 2013. u 13:57h

:blink:

Odgovori

Povratak na „Off topic & Free time“