Moderator: Dragomir
pa nikao i nije rekao da je 350 evra reparacija za tddi to je prica vezana tdci i comon rail pumpe visokog pritiska.milance018 piše:moja pumpa vise ne curi,,,sredjena za 20 evra, i 50 evra skidanje i vracanje.,..to je standardan kvar kod fokusa,,zameni se gumica na kucistu i na senzoru..i to nije kvar,, pumpa se lako sredjuje, i ne kosta 350 evra nego 70 evra i nije potrebna nikakva reparacija..kao kod vas u novom sadu i beogradu...) i jos imam garanciju godinu dana
ako nekome treba pomoc oko toga.. ili mu curi pumpa a auto ide dobro nema problema, neka mi posalje poruku da mu dam broj u nisu od servisa koji to radi. servis je profesionalan radi samo forda, to je sto se skidanja tice.,.i on nosi kod bosiste na dihtovanje..vratili su mi ispravan auto bez curenja,, sve su uradeli isti dan,, oterao sam auto u 9h ujutro i dobio kljuceve u 15h
...sto je voda mlakaMarkedjani piše:Bole te raka.
brate ja sam to i rekao,,,,a kako mi bre niko nije rekao da ne kosta 350 do 400 evrica..nemoj sad da nadjem postove gde ste pricli tako..,,,rekao sam pre 10 dana da mi curi nafta na bosh pumpi na 1.8 tddi,,,,i nemoj sad da trazim postove vase da pokazem kako mi ne gine reparacija, i dihtovanje...cena 350 do 400 evra. i sad kad kazem da sam sredio u nisu za 70 svi kao cute...i nikonije rekao...ja sam lepo rekao da majstori u bg i novi sad deru.....i stojim iza toga.DB9 piše:pa nikao i nije rekao da je 350 evra reparacija za tddi to je prica vezana tdci i comon rail pumpe visokog pritiska.milance018 piše:moja pumpa vise ne curi,,,sredjena za 20 evra, i 50 evra skidanje i vracanje.,..to je standardan kvar kod fokusa,,zameni se gumica na kucistu i na senzoru..i to nije kvar,, pumpa se lako sredjuje, i ne kosta 350 evra nego 70 evra i nije potrebna nikakva reparacija..kao kod vas u novom sadu i beogradu...) i jos imam garanciju godinu dana
ako nekome treba pomoc oko toga.. ili mu curi pumpa a auto ide dobro nema problema, neka mi posalje poruku da mu dam broj u nisu od servisa koji to radi. servis je profesionalan radi samo forda, to je sto se skidanja tice.,.i on nosi kod bosiste na dihtovanje..vratili su mi ispravan auto bez curenja,, sve su uradeli isti dan,, oterao sam auto u 9h ujutro i dobio kljuceve u 15h
i ta zamena dihtunga i lezajeva na njima je 170,180 evra.
a pumpa ti nije reparirana nego je su samo zamenjeni dihtuzi i gumice na mestima gde je curilo
markjedjani znam da si ti administrator..ali me posebno razocarava to sto na ovom forumu nemas prava da kazes nista,,svi pocnu da te pljuju,, treba samo da pricas,,,alala vera,, svaka cast u -pravu si....reparacija se radi kada pumpa rikne,,a ne kada procuri,,,a ti si licno rekao da ce me kostati 350 do 400 evra.,ne razumem zasto raditi reparaciju kada procuri pumpa...licno sam zvao servise neccu da kazem koje ,, u bg i u novi sad.,..predihtovanje pumpe kod njih je 350 evra...isto to u nisu 20 evra..a vi izvrcete moje reci...i zakljucajte post..da nista ne kazem.posto ovde se samo salju ljudi kod tri majstora sa ovog foruma.sve je to dogovor.....ako treba da trazim post naci cu ga.kad si rekao 350 evrica kosta to sto curi...a moj fokus je bolje stanje od 90 posto fokusa ovde,,AKO TREBA DA DODJEM NA NEKI SKUP PA DA VIDIS STANJE.,.MASINE ,ENTERIJERA,,,MA STA OCES ..,a moj jedini problem je sto volim da sve bude savrseno,,, nisam kao neki ovde.. ma vozi ako curi nije strasno,ZA MENE JE STRASNO ,,i ja sam resio problem. a i kada bi crkla ,,ima focus stranac gde oces za 800 evra,,kupio bih stranca i prodao delove,, za mene bi ostala pumpa i sve sto ide ...jos bi i zaradeo na tom autu,,ja sam ziveo od prodaje automobila 5 godina,..i znam sta pricam.Markedjani piše:Koliko para toliko muzike,uvek bilo i biće.
Milanče,odluči se... jel reparacija u BG-u 350-400-500-650-700-800 ili 1000 eur ?
Neodlučan si mi... posebno si neodlučan činjenicom što i dalje voziš Focusa ?!?!?!?!?!??!?!?!
poverovacu da se postuje misljenje svacije , a ne da ste vi u pravu u vezi mog kvara,,,jer ja sam vas demantovao time sto sam sredio auto za 70 evra a ne 350BojanM piše:Poverovaćeš da si demantovan? Ajd OK, koliko god to imalo logike.
kad prodam fokusa uzecu stila...postavicu i slike ako treba kad budem kupiosasa_f1 piše:Ja bih samo nesto da priupitam... Sto ne uze Stila na kraju?
Da, vidimo kako se trudišmilance018 piše:a moj jedini problem je sto volim da sve bude savrseno,,, nisam kao neki ovde...
milance018 piše:gde u nisu ima iskrinih grejaca za frod focus 1.8 tddi?
milance018 piše:nisam menjao filter goriva..
Markedjani piše:Živ ti nama bio milanče još 100 godina i prešao ti još zilijardu kilometara sa tim focusom samo menjajući filtere i ulje.
ovo ti je kao u skupstini, dzaba opoziciji sto ima dobru ideju kad je pozicija brojnija i preglasaju opozicijumilance018 piše:u medjuvremenu sam sve zamenio...grejace..i filter za gorivo. cisto da znas..... ovde korisnih informacija nema,ja rekoh da pomognem ljudima da kazem kako sam jeftino prosao.ali verovatno se neko uvredio ,,verovatno su ga odrali pa mu sad krivo,,,ja stvarno neznam sta da mislim....ovde se samo izlupuju cenama,,,300 ..500... 800.. ko ferrari da vozim. ja sam rekao sta sam imao..ko razume i kome treba savet neka mi posalje poruku na pvt ...i reci cu mu gde sta i kako.. jer ipak je ovo samo ford focus...2001.. obicna kanta.ovo u nemackoj bacaju.. a ovde se prica o njemu ko da je ferrari...a takve su i cene usluga ovde.,.sta cu mi u nisu placamo jeftinije..a srbin ko srbin,,, dok ga ne oderu nije srecan,,jer kako da se pohvali komsiji kako je jeftino prosao,,,isto i kad se kupe kola...plate se 2400 a prica se 3600,,, srpska posla..neki lik mi je dao respekt na neki od mojih postova,,,i odmah je obrisan........ovo treba da bude razmena iskustva,..gde je najeftinije , sta kako...pa srbi smo...nismo svi bogati..a ne kad se nekom ne svidja ono sto cita..sledi...pljuvanje..i ide prica...nije ti to uradjeno dobro..zato sto si platio jeftino..trebao si da platis 400 evra sitnicu i da ti svi kazemo uh cuti..resio si to. ZASTO NE MOZE BITI SVE LJUDSKI I DRUGARSKI??