Otkljucavanje i alarm
-
- Trovač foruma!
- Poruka: 1400
- Član foruma od: ponedeljak, 29. okt. 2012. u 19:31h
Re: Otkljucavanje i alarm
jbg, nije u redu ni da rade dzaba, mada ne vidim razlog za ici u servis zbog toga, izvrni samo pazi da ne zalomis, odnesi u prodavnicu nek ti daju isti i zavrni nazad
-
- Poruka: 42
- Član foruma od: subota, 9. mar. 2013. u 21:27h
Opet ja 
Da li mi neko moze reci da li je normalno kada ukljucim grijace prednje ili zadnje sajbe, kao i grijace sjedala da primjetim na sjvetliam da se promjeni napon tj snaga istih. Ta promjena nije velika pa da se sada moze reci da se smanjila vidjljivost, no golim okom primjetim da se napon smanjio i da malo slabiju snagu svjetla imaju.

Da li mi neko moze reci da li je normalno kada ukljucim grijace prednje ili zadnje sajbe, kao i grijace sjedala da primjetim na sjvetliam da se promjeni napon tj snaga istih. Ta promjena nije velika pa da se sada moze reci da se smanjila vidjljivost, no golim okom primjetim da se napon smanjio i da malo slabiju snagu svjetla imaju.
-
- Trovač foruma!
- Poruka: 1400
- Član foruma od: ponedeljak, 29. okt. 2012. u 19:31h
koliko imas tih grijaca treba ti jos jedan alternator, naravno da je normalno da grijaci opterete
a sto ukljucujes zadnji grijac, jel nije ljepse voziti kad se ne vidi iza
-
Nisam znao da je normalno, pa me interesovao pad napona. Kako sto sam napisao u predstalvjanju, ovo mi je prvo auto s "hrpom elektornike" a polovnoveljo_81 piše:koliko imas tih grijaca treba ti jos jedan alternator, naravno da je normalno da grijaci opterete

Sto se tice tvoga pitanja meni nije ljepse, jer volim imati preglednost tokom citavog puta.
-
Da pretpostavim, ovaj moj model, 2002 1,8 dizel, ghia nema TEMPOMAT !?
- dax92
-
- Poruka: 7592
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Mk1 sa dizel motorom sam video samo 1 da stvarno ima tempomat.
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
-
Nema tempomat, nema alarm
To sam do sada skontao
Mislio sam da na auto s Ghia opremom alarm je must have 
Inace, imam nova dva pitanja pa se nadam da je prikladno ovoj temi:
-kada kvacilo stisnem do kraja zacujem kao neki klik, i isto kada ga pustim dva tri centimetra od poda zacuje se klik, inace radi odlicno i bez ikakvih problema, pa mozda neko zna sta je tja klik i koliko je "normalan" ?
-kada vozim preko 80 km/h osjetim zujanje tj valjda protok zraka na prednjim vratima u gornjem lijevom uglu, mozda malo tacno iznad komandi za prozore ali na vrhu prozora. Pregledao sve gume, sve "diftunge" i ne mogu skotnati zasto zuji
Koji su simptomi kada ode zamajac ?

Inace, imam nova dva pitanja pa se nadam da je prikladno ovoj temi:
-kada kvacilo stisnem do kraja zacujem kao neki klik, i isto kada ga pustim dva tri centimetra od poda zacuje se klik, inace radi odlicno i bez ikakvih problema, pa mozda neko zna sta je tja klik i koliko je "normalan" ?
-kada vozim preko 80 km/h osjetim zujanje tj valjda protok zraka na prednjim vratima u gornjem lijevom uglu, mozda malo tacno iznad komandi za prozore ali na vrhu prozora. Pregledao sve gume, sve "diftunge" i ne mogu skotnati zasto zuji

Koji su simptomi kada ode zamajac ?

- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7123
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Postavi pitanja u odgovarajućem podforumu (kao što i sam vidiš, ovde je tema struja i ozvučenje, odnosno još bliže sigurnosni sistemi), a i neke od stvari za koje pitaš su već više puta obrađene na forumu. Pretraga je tvoj prijatelj.
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h