Focus 11 meseci kasnije
- Mickey038
- VIP
- Poruka: 1133
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 16:33h
Focus Restyling
Posle dugog razmisljanja, odlucio sam da zamenim RS-a za nesto mirnije i vise okrenuto porodici koja se vremenom uvecala i okupila oko mene.
Izbor je pao na Focus-a 1.6TDCI sa 109HP u Titanium verziji ofarban u Panther Black metalik boju. Glavni "krivac" sto je izbor pao na Focus-a a ne C-Max (koji je bio moj izbor) je moja lepsa polovina.
Posle predjenih 800 i kusur kilometara moj komentar je da odavno nisam presao toliku kilometrazu a da nisam ni osetio. Auto je mekan kao pamuk (za razliku od RS-a), prostora ima koliko hoces a lakoca vozenja je za pricu.
Auto ume i da potegne i na ravnom i na uzbrdici ali ga je nemoguce uoprediti sa RS-om koji ga ostavlja kad hoce i gde hoce bez obzira na obrtne momente i na sva cuda tehnologije koja novi focus ima.
Izbor je pao na Focus-a 1.6TDCI sa 109HP u Titanium verziji ofarban u Panther Black metalik boju. Glavni "krivac" sto je izbor pao na Focus-a a ne C-Max (koji je bio moj izbor) je moja lepsa polovina.
Posle predjenih 800 i kusur kilometara moj komentar je da odavno nisam presao toliku kilometrazu a da nisam ni osetio. Auto je mekan kao pamuk (za razliku od RS-a), prostora ima koliko hoces a lakoca vozenja je za pricu.
Auto ume i da potegne i na ravnom i na uzbrdici ali ga je nemoguce uoprediti sa RS-om koji ga ostavlja kad hoce i gde hoce bez obzira na obrtne momente i na sva cuda tehnologije koja novi focus ima.
Oni koji mnogo znaju - malo govore. I obrnuto - najviše govore oni koji ništa ne znaju.
- Stefan148
-
- Poruka: 2433
- Član foruma od: sreda, 22. okt. 2008. u 12:02h
- Kontakt:
Re: Focus Restyling
u zdravlje, miki, i da te sluzi dugo, odlicno i da se sit navozas! daj nam neke fotke kada budes mogao. i jel si zadrzao i rs-a, ili si ga prodao?
... sad videh oglas...
... sad videh oglas...

- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
Fin autic a RS imam osecaj da ce da zavrsi u Malim oglasima
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
- Neša
- VIP
- Poruka: 5041
- Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h
Nek je sa srecom i da te odlicno sluzi!
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v
Duratorq DI 16v
- dule0911
-
- Poruka: 13655
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
- peca
- VIP
- Poruka: 2470
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 15:10h
- Kontakt:
U zdravlje i neka te lepo i dugo sluzi
...
Daj neke slike...

Daj neke slike...
milan_gt piše:ja gledam auto kao celinu i najbolja i najteza stvar je postici da ima ono nesto a da ne mozes uperiti prstom na to nesto..a to je dosta teze uraditi nego zamazati felne u neku drecucu boju..
ssf01 piše:skontao sam... da moze covek bi cipovao i vedrana da bolje koristi dzoger
ssf01 piše:Auuu am cu sutra brisat ov femunkdd e probud uf
- Mickey038
- VIP
Hvala svima.
Tek sto sam stigao sa puta, trebace mi dan-dva da se raspakujem i sredim a onda idu i slike.
Tek sto sam stigao sa puta, trebace mi dan-dva da se raspakujem i sredim a onda idu i slike.
Oni koji mnogo znaju - malo govore. I obrnuto - najviše govore oni koji ništa ne znaju.
- van
- VIP
- Poruka: 9044
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 09:33h
Cestitam na kupovini . A meni prodaj motor i iz tog RS-a 

- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11519
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Ne može, dovoljno ti jedan, šta ćemo mi ostali onda da pakujemo?

Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- ace1
- Avenger from the past
- Poruka: 1983
- Član foruma od: petak, 14. nov. 2008. u 19:47h
- Kontakt:
pa valjda zetec
Opel killer , in progress autolite evolution ,then bekame restomod and eventually all supercars killer (Ferrari too)
It is 1971
It is 1971

- Mickey038
- VIP
Nema pakovanja, RS moze da ide samo kao ceo auto, jer bi bilo steta jedan odlican auto koji ide fantasticno, rasturati i skidati mu delove.
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9916
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
hoce li pasti te slike focusonera???
ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
- Mickey038
- VIP
Slikao sam auto, sve sto treba je da mi proradi internet kod kuce pa da mogu da otvorim imageshack i da ih uploadujem
- FiestaRS
- VIP
- Poruka: 4298
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
- Kontakt:
- Mickey038
- VIP
Slike poslate
- FiestaRS
- VIP
- Poruka: 4298
- Član foruma od: subota, 11. okt. 2008. u 17:57h
- Kontakt:
- Iosis
- VIP
- Poruka: 8419
- Član foruma od: sreda, 28. jan. 2009. u 20:44h
Odličan Focus, dobro mu stoji crna boja.
Totally addicted to Ford!
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
The name Iosis is a Greek word meaning "the process by which a base metal becomes gold".
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Mickey038
- VIP
Focus 11 meseci kasnije
Posle punih 11 meseci upotrebe, evo kako focus danas izgleda.
Osim redovnog sipanja goriva, i zamenjene kugle menjaca (poklon dilera gde sam uzeo Focusa), nista drugo nije 'pipnuto'. Jos ni tecnost za pranje prozora nisam dolio

Osim redovnog sipanja goriva, i zamenjene kugle menjaca (poklon dilera gde sam uzeo Focusa), nista drugo nije 'pipnuto'. Jos ni tecnost za pranje prozora nisam dolio

- Neša
- VIP
- Poruka: 5041
- Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h
Re: Focus 11 meseci kasnije
Uh kako mi se svidja
Stvarno lepo izgleda i motor je bas kompromis izmedju male potrosnje i dobrih performansi

Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v
Duratorq DI 16v
- Mickey038
- VIP
Ja sam hteo varijantu sa 2.0 motorom ali za to je moralo da se ceka minimum 2 meseca sto meni u tom trenutku nije odgovaralo. Kompromis je nadjen u 1.6 sa 110ks i mogu reci da sam prijatno iznenadjen performansama. Nije kao RS ali sasvim dovoljno za vecinu 'zadataka' koje obavlja u toku dana.
- Iosis
- VIP
Ma perfektan, nema šta. Mada nije tu sve do auta samog, treba i vlasnik da se pobrine.
Boris88 piše:Ja se brinem sto mi auto truli a decko predstavlja sedistai sakloni
- Djomla
- Poruka: 1123
- Član foruma od: utorak, 26. jan. 2010. u 09:30h
fino fino
F.O.R.D. First On Race Day
]BMW is like a tampon every pussy needs one
///Mandovchina.
]BMW is like a tampon every pussy needs one
///Mandovchina.

- dule0911
-
- Poruka: 13655
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Spojio sam ti sa starom temom, da se ima uvid i u stanje dok je bio nov (k'o da ima neke razlike vid budale )
Super je Focus, svidja mi se Titanium oprema, samo da su felne za broj vece (ali isti dizajn) i bio bi odlican
Super je Focus, svidja mi se Titanium oprema, samo da su felne za broj vece (ali isti dizajn) i bio bi odlican

Fiesta!!
- Mickey038
- VIP
Super je sto si spojio teme.
Za felne sam bio razocaran jos prilikom kupovine sto nisam mogao da dobijem one sto idu na ST-a, ali na kraju krajeva nisu ni ove lose. Plan je da u ovog focus-a ne ulazem nista vec da sluzi kao porodicno vozilo a cim sakupim dovoljno sredstava... mozda opet udjem u RS pricu, samo ovoga puta godiste 2010+
Za felne sam bio razocaran jos prilikom kupovine sto nisam mogao da dobijem one sto idu na ST-a, ali na kraju krajeva nisu ni ove lose. Plan je da u ovog focus-a ne ulazem nista vec da sluzi kao porodicno vozilo a cim sakupim dovoljno sredstava... mozda opet udjem u RS pricu, samo ovoga puta godiste 2010+

- Iosis
- VIP
Oho hooo, RS 2010+ :-) :-)