ford focus 1.8 tddi bosh pumpa
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 104
- Član foruma od: subota, 26. jan. 2013. u 00:52h
ford focus 1.8 tddi bosh pumpa
imam problem koji sam mislio da sam resio medjutim sredio sam, jedan,.,javio se drugi,,,curila mi je nafta na bosh pumpi i ja sam pronasao gde,,,obelezio sam crvenom strelicom...zatego sam taj sraf i sve je bilo super,,,danas sam resio da prekontorlisem stanje posle nekih mesec dana.,..i ne curi vise.,..ali sada sam primetio da curi tacno na ovom spoju gde sam obelezio zutom strelicom...mislim da to mogu da sredim bez skidanja bosh pumpe samo kad bih znao koja tu gumica ide,,, jel mozda zna neko? 

-
Re: ford focus 1.8 tddi bosh pumpa
nemoguce da niko ne zna resenje,?
- zeteks
- Poruka: 1296
- Član foruma od: utorak, 12. okt. 2010. u 15:56h
Budi strpljiv. Javice ce neko. Ako malo vlazi a auto ide dobro nediraj nista. Majstori i bosisti ce ti samo izvuci pare. Jedva cekaju da im se neko pojavi sa takvim kvarom.
- dule0911
-
- Poruka: 13650
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
I njegov alternator isto jedva ceka da stane sa radom...
Tako da ako niko ne zna, mozda i nije losa poseta majstoru.

Fiesta!!
- FM III
- Vremenski policajac
- Poruka: 8318
- Član foruma od: četvrtak, 9. dec. 2010. u 01:19h
A i sve od gume ima da se obraduje dizelu 

Focus mk 3.5 1.5 TDCI 88 kW (120 ks) 2016. god. 2021-
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
Panter black Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KS 2002. 2010-2021
NE BRŽE OD ŽIVOTA!
(23:48:25) Iosis: njeeeh saću ja van iz ćenife pa za komp
-
ne curi na alternator..gledao sam ,,,jedva da vlazi skoro neprimetno
-
sutra nosim auto u servis,,,50 evra skidanje i vracanje bosh pumpe jer auto mora da se uzubljuje ponovo..2500 dinara dihtovanje.,..zavrsavaju sve isti dan. samo mora da se skine pumpa..mada se cude jer kazu da to nije nista sto malo vlazi.,..oni to ne bi ni radeli ali ako ja hocu da bude savrseno nema problema kazu
)

- zeteks
Samo cackas mecku.
-
sto?/ sad si me uplasio.,,,kazu radeli su to bez problema..ipak je to ford servis u nisu ..nije bilo koji.necu sigurno da idem kod nekih dunstera...nemoj da me plasis...pa sta da radim kad pocne da curi vise,,bice kasno, otici ce i alternator..ali uplasio si me sa ovom recenicom ,, samo cackas mecku ,,
( 

Poslednja izmena: Dragomir, na dan četvrtak, 7. mar. 2013. u 08:39h. Ukupno izmenjeno 1 put.
Razlog: Nije potrebno citirati prethodni post jer se podrazumeva da odgovaras na njega
Razlog: Nije potrebno citirati prethodni post jer se podrazumeva da odgovaras na njega
- zeteks
Prati situaciju sa curenjem. Ako krene vise da curi i mislis da ce da ugrozava alternator onda predihtuj.
To skidanje i otvaranje pumpe nije bez rizika. Iz najbolje namere da bi sprecili vlazenje pumpe, neki su morali posle da remontuju pumpu. I na kraju nisu bili zadovoljni radom. Nisu nasi bosisti tako sjajni. Kod njih nije 2+2=4.
To skidanje i otvaranje pumpe nije bez rizika. Iz najbolje namere da bi sprecili vlazenje pumpe, neki su morali posle da remontuju pumpu. I na kraju nisu bili zadovoljni radom. Nisu nasi bosisti tako sjajni. Kod njih nije 2+2=4.
- Neša
- VIP
- Poruka: 5056
- Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h
Remont pumpe ti je 500€,pa ti slobodno čačkaj mečku.
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v
Duratorq DI 16v
-
u ovom slucaju niko ne dira pumpu..malopre sma bio u servisu..samo se skine poklopac i namaze se diht masa...nikakvo vadjenje i rasturanje delova,. a ne daj boze da crkne pumpa ne bi dao za remont 500 evra nasim derikozama...imam sestru u belgiji i sam idem cesto tamo,, pozvao sam da mi nadje koliko kosta nova,, nasla mi je za 570 evra...a kod nas treze pojedini i 800 evra za reparaciju, a mozda bih i kupio focusa stranca..ima ih gomila za 800 evra ,,,pa bih izvukao pumpu i jos zaradeo na ostalim delovima.
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21580
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Nova sigurno nije 500 i nesto eur... to je verovatno reparirana pumpa za te pare.
Osim ako je kradena ili nesto na crno
Osim ako je kradena ili nesto na crno

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
-
ja ti kazem da jeste,a sad ako mi verujes , veruj mi....
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Živ bio.
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- Markedjani
- Predsednik kluba
Kad budem bio za kompom... pokazacu ti pravu cenu nove original pumpe.milance018 piše:ja ti kazem da jeste,a sad ako mi verujes , veruj mi....
Bice ti jasnije.

-
- Poruka: 534
- Član foruma od: četvrtak, 11. okt. 2012. u 11:29h
dobro je nasao to je ta cena, preko samo se ceka par dana 

Poslednja izmena: Rankofocus, na dan četvrtak, 7. mar. 2013. u 23:32h. Ukupno izmenjeno 1 put.
- Markedjani
- Predsednik kluba
Dobro,dajte link za nas neupućene.
Evo ako neko ima lošiju dioptriju... cena nove pumpe (u zameni staro za novo) je veselih 1316 eur. (a može se dobiti i reparirana za 1030 eur)

Tako da ne znam kakva je ta za 570 eur "nova".
Evo ako neko ima lošiju dioptriju... cena nove pumpe (u zameni staro za novo) je veselih 1316 eur. (a može se dobiti i reparirana za 1030 eur)

Tako da ne znam kakva je ta za 570 eur "nova".

-
http://www.ebay.de/itm/NEU-EINSPRITZPUM ... 5645768558
eto jedna za odmah u austriji cini mi se pogledo sam na blic..
jednom sam gledao kad je nova na aukciji otisla za cetristo i neku juru..nije bilo nikog da ponudi vise ko je tad naleteo naleteo
eto jedna za odmah u austriji cini mi se pogledo sam na blic..
jednom sam gledao kad je nova na aukciji otisla za cetristo i neku juru..nije bilo nikog da ponudi vise ko je tad naleteo naleteo

- Markedjani
- Predsednik kluba
Piše lepo... Generalüberholt iliti refurbished (reparirano) samo neće niko da čita.
Pride moraš da daš svoju staru pumpu da bi dobio ovu i ako želiš garanciju uz istu... košta veselih 400 eur uz ovih 800 eur.
Pride moraš da daš svoju staru pumpu da bi dobio ovu i ako želiš garanciju uz istu... košta veselih 400 eur uz ovih 800 eur.

-
jeste da u pravu ste ,. mada lepo upakovano na naslovu i onda neka bude svabe nisu prevaranti
e sad sto nisam procitao
Es handelt sich hierbei um eine Austausch-Einspritzpumpe das heisst das Sie ihre alte defekte Einspritzpumpe an uns zurücksenden müssen, Falls Sie die neue Einspritzpumpe sofort benötigen ohne ihre alte an uns zugesandt zu haben berechnen wir ihnen eine Kaution von 300,00 Euro.
Diese Kaution erhalten Sie sofort per Überweisung nach Eingang ihrer alten Einspritzpumpe, Sie können auch gerne Vor-Ort bei Abholung ihre alte Einspritzpumpe bei uns abgeben dann entfällt natürlich die Kaution.

Es handelt sich hierbei um eine Austausch-Einspritzpumpe das heisst das Sie ihre alte defekte Einspritzpumpe an uns zurücksenden müssen, Falls Sie die neue Einspritzpumpe sofort benötigen ohne ihre alte an uns zugesandt zu haben berechnen wir ihnen eine Kaution von 300,00 Euro.
Diese Kaution erhalten Sie sofort per Überweisung nach Eingang ihrer alten Einspritzpumpe, Sie können auch gerne Vor-Ort bei Abholung ihre alte Einspritzpumpe bei uns abgeben dann entfällt natürlich die Kaution.
-
ne zelim da pricam,, samo mogu da kazem da u nisu ima servis i servis se zove diesel servis peca,,odlican majstor..2500 dinara kosta da predihtuje pumpu..i skidanje kod nekog mehanicara je 50 evra,.,sve izadje 70 evra,,, a ne vasih 350 evra..pola taxista u nisu vozi focuse 1.8 tddi i svi su sredjivali pumpu kod njega.pumpa se ne rastura...samo poklopac se skine lagano i ni jedan element se ne pomera..to je posao od pola sata, ,..nemaju njikakvih problema. i nista to nije strasno..kazem to jel pola taxista tako vozi bez problema focus 1.8 tddi u gradu nisu,i isti su dihtovali pumpu u diesel servisu peca u nisu za 2500 dinara , a ovde kod vas sve 350 evra..500 evra.. spustite se na zamlju i shvatite da niko normalan nece da plati 800 evra punu reparaciju ,, svako ce kupiti polovnu ako mu crkne za 200 evra ,,i posle ce prodati auto.. jer auto ne vredi 2500 evra. evo linka za cenu pumpe u belgiji http://nl.kapaza.be/limburg/herstelling ... 746903.htm a sesta mi je licno nasla u belgiji za 570 evra...ali ja ni to nikad ne bi platio,, samo kazem da se ovde jase siromasan narod ovim cenama,..i dere mu se koza.

- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Ti si sam sebe uzjahao i sam si sebi odrao kožu sa ledja time što si kupio automobil sa 300+ hiljada kilometara koji je preko neko bacio zato što je krš, a ti si ga kupio misleći da si kupio do jaja auto, pa ti posle kriv i djavo i Švabo i forum i onaj Ford što ga izmisli da ne traje večno.
Poznato nam je održavanje automobila na jugu Srbije, zato automobile iz tih krajeva neće da kupi niko severnije od Zapadne Morave. Lepo kaže ona čuvena izreka "što južnije, to tužnije".
Poznato nam je održavanje automobila na jugu Srbije, zato automobile iz tih krajeva neće da kupi niko severnije od Zapadne Morave. Lepo kaže ona čuvena izreka "što južnije, to tužnije".
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- Markedjani
- Predsednik kluba
Karikira Milance za tri medalje,sto kaze BojanM... ziv bio prijatelju.

-
moj auto nije presao 300000 auto nije kupljen na auto placu. uvezen je iz nemacke .drugo ono za sta ja idem kod majstora..pola ovde sa foruma ne bi islo..to se vidi iz prethodnih ogdovora gde kazu..vovi ga tako.nema veze sto vlazi...ali ja volim da sve bude savrseno .I kad smo kod majstora poznato je da u novom sadu i beogradu majstori deru...jer normalno bogatiji je kraj od nisa.recimo kad mi se pokvario ecu na fiat stilo pre 2 godine..za reparaciju sam trebao u beogradu da platim 450 evra...isto to mi je u nisu uradjeno za 120 evra.auto sam prodao u nisu i decko se vozi i dan danas bez problema.