Ovo su neke kvalitetne led pozicije kolko msie cini , ja sam imao slicne samo samo sto moje nisu imale ovo zuto (nzm kako se to zove) nego su na vrhu imale 7 malih diodica kao i crkavale su ko musice , sad me zanimam ako astavim ove oce biti ista situacija il nece posto je glavni uzrok crkavanja bila toplota koju emituje sijalica jer je pozicija ispod sijalice , ako me neko razume sta sam sad rekao nek mi da neki savet
Ford Focus mk2 2.0 TDCITITANIUM
Ford Focus 1.6 16v 101ks - KORNJAČA -Lepe uspomene
totti piše:Ljudi, osećaj malo vara prilikom ubrzanja. Kad meriš vreme, ni 1.6 benzinac uopšte ne ide loše
Za kvalitet ne mogu da garantujem, uglavnom imaju odlicne ocene od kupaca, videcu kako ce se meni pokazati, za sada rade bez problema.. Ako te dobro razumem ti imas ovakve http://img.dxcdn.com/productimages/sku_51106_1.jpg , znam kako je to kod Fokusa reseno, Danijel (ssf) vec duze koristi jedan par SMD LED sijalica (to zuto ) na Fokusu Mk2 a sada na Mk1 i jos uvek mu rade mada jedna ima malo ostecenje, valjda od toplote, doduse sad ima projektore pa je pitanje koliko bi mu dugo izdrzale da je ostao na halogenim sijalicama, to ce morati da ti odgovori neko sa malo duzim stazom ledolki u poziciji..
Porukaod Daniel » četvrtak, 28. mar. 2013. u 11:45h
Da jedna je ostecena ali sam je takvu izvadio iz mk2 focusa, postoji mogucnost da sam je i ja ostetio pri vadjenju. Te ledolke su ugradjene bila 15 Mar 2011 u mk2 focusa i dan danas rade ( sa malo izolir trake ) al rade bez problema u mk1 focusu
Pa lepo boga mi upravu si cedo takve sam IMAOO nema ih vise jel su crkle e sad , nije mi zao kupiti pozicije i 400 500 din al da mi svetle a ne dnevno da ih menjam ... nzm razmislicu sad su mi trenutno zute obicne pa ako stavim pohvalicu se pa cemo videti sta kako
Ford Focus mk2 2.0 TDCITITANIUM
Ford Focus 1.6 16v 101ks - KORNJAČA -Lepe uspomene
totti piše:Ljudi, osećaj malo vara prilikom ubrzanja. Kad meriš vreme, ni 1.6 benzinac uopšte ne ide loše
-35/-35 al nesto kontam da ce pasti i vise od toga, tvrdji sigurno a koliko videcemo.. Verovatno u ponedeljak montaza, jos sam skeptican kako li ce ispasti na kraju..
Recimo da bi izmedju tvog i Danielovog bilo idealno realno ni Fokus nije tako visok kao Mondeo, a cini mi se da su ove novije generacije Mk3-ke jos gore po tom pitanju, koliko god da ode dole znacice mu, samo da iz nekog razloga ne ode previse...