popovicvl piše:Sve je to pokusaj da se kupci uplase od kupovine japanskih vozila, ali na onaj bedni, pardon najbedniji nacin. S obzirom da su Ameri u 80% slucajevi za osmatranje u zooloskom vrtu, takve price imaju prodju.
Ostatak sveta zna da nema niste gore od americkog auta, po dizajnu, primenjenoj tehnologiji, bezbednosti, kvalitetu izrade i td...cest izuzecima, ali njih covek moze da ih nabroji na prste.
Loyale piše:Zato sto im je auto industrija posrnula jer vecina kupuje upravo Japance i u zadnje vreme koreance (korejce nzm). Naj jace mi je bilo kad se Toyoti zaglavio gas i (kao) auto poceo nenormalno da ubrzava i na kraju svi izginuli a za to postoji i panicni audio zapis putnika iz Toyote.Pa i da se zaglavio gas,koliki mentol treba da budes da dozvolis da ti auto ubrzava par minuta i da izgines? Sta,zaglavio se i menjač u "D" pa nemoze da se prebaci u "N"? Jel su i kocnice otkazale pa da nemožeš da ga zaustaviš? To mi zvuči kao scena iz loših akcionih filmova.
Bez uvrede, ali obojica pricate gluposti.
Koja crna vecina kupuje Japance i Korejance kada su dve ubedljivo najprodavanije kompanije upravo Ford i Chevrolet. Slede Toyota i Honda koje vecinu modela za Americko trziste razvijaju i proizvode upravo u Americi.
GM je u 2012 godini u svetu prodao 9.3 miliona vozila. Kako firma za koju "ostatak sveta zna da nema nista gore od americkog auta, po dizajnu, primenjenoj tehnologiji, bezbednosti, kvalitetu izrade itd" moze da proda 9.3 miliona vozila? Ma da su prodali 9.3 miliona cackalica to je ogroman uspeh, a da ne govorim vozila.
Ostatak sveta nezna nista o Americkim vozilima i zato ih i kritikuju. Oni koji imaju bilo kakvo iskustvo sa njima imaju samo reci pohvale. I pod "iskustvo" ne mislim na "sedeo sam na 5 sekundi u Dodge Avengeru iz 1990 i neke i stekao zakljucak da je los, pa automatski svi Americki automobili ikada proizvedeni su sigurno losi".
Iosis piše:Pa ako su prodali najviše auta ne mora da znači da su i najlijepši.
Kao što reče jedan moj bivši cimer, najbolji je auto onaj koji se naviše proda. Onda ispada da je Yugo bolji od Ferrarija.
Kada se proizvod A proda bolje od proizvoda B u
istoj klasi, ocigledno je da je bolji proizvod.
Ili jos uvek vaze one price da je Golf najprodavaniji automobil u Evropi zato sto VW ima bilbord za Golf u svakom vecem gradu, a ostali nemaju?

When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
“Normal" is just a setting on your dryer.