Poruka
od van » četvrtak, 7. mar. 2013. u 09:42h
Када сам био клинац , 21 година , 1995. године . Радио сам преко лета , да зарадим 100 марака , да купим двогрли усис и карбуратор са неког фијата .
Сав сретан , монтирао сам то, и мотор нисма могао да препознам .Од неких 20 секунди до 100 било му је потребно неких 13-14 , бар је мени то тако деловало . И потисак на леђима при убрзању је био приметан . Мотор је био 1300 као и код тебе . Глупо је буџити тај мотор , али он је фабрички унесрећен једним лептиром на карбуратору . Тек вожња са другим отвореним грлом, прави разлику у снази .
Издувна грана помаже , јер ем што лакше издувава јер нема оштрих кривина и рестрикција , постоји и компликован математика око дужине цеви и хармоније пулсеве услед сагоревања , па при неким обртајима мотор буде приметно живљи , не рачунајући високе обртаје , када је бенефит очигледан.
Ел . разводник је добра ствар , нема платина , наштелујеш паљење , и не дираш га . Бобина је јача за тај разводник , па је и варница јача , ауто боље пали хладан и има боље сагоревање . У снази и нема разлике , сем ако га потераш преко 4000 , јер платине не раде прецизно , а електроника ради , и мотор има снаге и на 5000 обртаја .
Фиксни вентилатор потроши бар 0.5 литра горива више , ако не и 1 литар.
Колиико ти троши плина по граду ,11-12 литара?