Ja sam Mario, auto je Fiesta 1.3 1998. U stvari, Fiestu ne vozim, ja vec moja majka. Kad smo je uzeli 2007, sredili smo motor kompletno i jos par stvarcica, i dodali gas. Od tada samo redovno odrzavanje i promena pumpe za gorivo. Do pre tri nedelje ja nisam ni seo u Fiestu, ali rekoh da uzmem malo da provozam, ipak je proslo sest godina, mora da nesto fali. I nista narocito ne fali. Cak sam iznenadjen kako je zivahan auto i zgodan za po lokalu (ja inace volim vece automobile i jace motore). Procesljao sam ovaj forum i pronasao (hvala!
Pozdrav svima
-
mariopo
- Poruka: 6
- Član foruma od: subota, 2. mar. 2013. u 22:01h
Pozdrav svima
Pozdrav svima.
Ja sam Mario, auto je Fiesta 1.3 1998. U stvari, Fiestu ne vozim, ja vec moja majka. Kad smo je uzeli 2007, sredili smo motor kompletno i jos par stvarcica, i dodali gas. Od tada samo redovno odrzavanje i promena pumpe za gorivo. Do pre tri nedelje ja nisam ni seo u Fiestu, ali rekoh da uzmem malo da provozam, ipak je proslo sest godina, mora da nesto fali. I nista narocito ne fali. Cak sam iznenadjen kako je zivahan auto i zgodan za po lokalu (ja inace volim vece automobile i jace motore). Procesljao sam ovaj forum i pronasao (hvala!
) kako da zamenim termostat i sredim kontakte na reostatu za ventilator kabine. Ne radi lepo pokazivac stanja goriva (plovak sam nasao kod Sima i Gileta, ali tu zamenu ce majstor da radi) i ostala mi je jos jedna stvarcica, ali za to cu vec otvoriti temu.
- stalker92
- Poruka: 1594
- Član foruma od: subota, 10. okt. 2009. u 12:11h
- Kontakt:
Re: Pozdrav svima
Dobrodosao! 
'81 Ford Taunus 1.6 L
'06 Zastava Yugo Koral In 1.1
'04 Suzuki SV650
'99 Peugeot 306 GTI6
'02 BMW 330i E46
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
koristi gore pretragu, evo teme za reostart, jedne od mnogih, ako je isti problem
http://www.fordclubserbia.org/forum/vie ... art#p43027
- BojanM
- BOFH

- Poruka: 7130
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Dare, čovek kaže da je pronašao već temu i sredio reostat 
Inače, Mario

Inače, Mario
pozdrav, Bojan
Svako ko vozi sporije od tebe je idiot, a svako ko vozi brže od tebe je manijak... -- George Carlin
Svako ko vozi sporije od tebe je idiot, a svako ko vozi brže od tebe je manijak... -- George Carlin
- Shelby
- Poruka: 1272
- Član foruma od: nedelja, 11. jul 2010. u 12:44h
- Lale
- Domacin foruma

- Poruka: 2802
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h