za ovakve stvari je bezbolnije da se ode kod majstora,kao sto rece totti...dok kupis nitro,antisilikonski,smirglu...a od svega ti treba 2 kapi pa ti posle sav taj materijal stoji bez veze...jeftinije i bezbolnije otici kod nekoga ko se bavi time...uz to nemaju svi garazu da se imaju gde igrati...na kraju krajeva moze da se desi da odlepis staru lajsnu pa dignes i farbu pa treba i to resiti...i na kraju poznajem dosta ljudi koji su ljubitelji automobila a ne pada im na pamet sami sijalicu da zamenu...
i ja sam od tih koji vole sami sve da urade,bar onaj deo sto znam...imam dosta alata zato sto to volim,svoj aparat za varenje,kompresor,zatvorenu garazu...imam uvek nesto materijala pa za takve sitnice nemam potrebe da idem kod majstora...a sta bi rekao da ti kazem da sam ja isao kod majstora da mi skine brisac

,nije bilo teoretske sanse da ga skinem...i na kraju nazovem coveka koji ima neki svlakac za te stvari i skine mi brisac za 2 sekunde i ne naplati mi nista a ja se zajebavao ceo dan,sav brisac izubijao cekicem,nema s cim nisam probao zardjao onaj deo gde su nutovi...