Problem sa Fiestom mk6 2004 1.4tdci
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 3
- Član foruma od: četvrtak, 1. okt. 2009. u 10:06h
Problem sa Fiestom mk6 2004 1.4tdci
Kupio sam fiestu iz uvoza iz Spanije. Imam problem sa njom a problem je sto ne radi kilometar sat,ne radi koliko je presla(iako su na carinskoj deklaraciji ocitali kilometrazu),upaljena je lampica abs-a,rucne i onaj mali zuti eletro motor!bio sam na tri dijagnostike boshove medjutim izbacuje im da nema komunikaciju sa abs-om. Odem kod drugara koji isto ima dijagnostiku isto mu izbaci to da nema komunikaciju,ali se on malo vise zabavio sa njom i ustanovio mereci vrednosti svake zice da je riknuo prednji desni abs senzor.Promenim ga kad ono optet nista,kaze mi drugar idi kod nekog ko ima original ford komp.odem ja i kod takvih,medjutim i njima isto. nista drugo mi nije preostalo nego da je teram u grand m,muka mi pripala. Otisao sam,ostavio kola,oni zovo za nekih dva sata. Kazu raspala se dzeksna od abs modula treba cela instalacija motora da se menja to ti je priblizno 650e muka!!! i kao to mozda i nije to ali to je kao prvi problem! za to sto su mi rekli oderu me 3000rsd! vidno iznerviran odem kod drugara da pregledamo tu dzeksnu kad ona stvarno pukla a ne cela nego samo ona papucica sto se povuce da moze da naidje na abs modul(sve to moze i rucno da se uradi bez te papucice)i tu ustanovimo da su hteli da me samo oderu za 650e!Ne znam vise sta da radim gde da teram kola,niko ne moze da ustanovi kvar.moze neka pomoc ljudi!?
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21505
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Re: Problem sa Fiestom mk6 2004 1.4tdci
Pravac Pinosava i teraj auto kod Dragomira 
Javiće se on već pa se izdogovarajte sve šta i kako

Javiće se on već pa se izdogovarajte sve šta i kako

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
Svi ti kvarovi i jesu vezani sa ABS treba prekontrolisati instalaciju a moze biti i modul
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
-
- Poruka: 3
- Član foruma od: četvrtak, 1. okt. 2009. u 10:06h
hVALA NA SAVETIMA! A dRAGOMIRE KOLIKO BI TI VREMENA TREBALO DA USTANOVIS STA JE?
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
ako sam dobre volje i niko me ne zivka jedno sat vremena
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek