Audi je ipak, Audi!
Moderator: ace1
- Neša
- VIP
- Poruka: 5053
- Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h
Re: Audi je ipak, Audi!
Ako ćemo o premiumu BMW je ipak BMW. Nigde ne piše cena koja je ogromna i što se potrošnje tiče ovo su bajke. A FSI motori su u Nišu na taxiju na golf 5 crkavali na 80k km od našeg goriva... Ford nudi sjajan ST ecobust za razumnu cenu... Meni se kod Audija svidja sve osim cene,da se ne lažemo ali ima nešto u njegovom imidžu kod nas,što ne volem... A oduševljava me osvetljenje enterijera,ona crvena je perverzija,pa i plava kod pasata me oduševljava.
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v
Duratorq DI 16v
- milan_gt
- Poruka: 11707
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
jesu ti to za bmw pricali samo..i meni su.. 

- macaneli
- VIP
- Poruka: 9926
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
ja sam negde procitao da za taj ecoboost mora biti dooobro gorivoNesa piše: Ford nudi sjajan ST ecobust za razumnu cenu...
ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
-
- Poruka: 534
- Član foruma od: četvrtak, 11. okt. 2012. u 11:29h
ford je najgori
auto se ne pravi u fabrici da bi ga mi vozili nego da bi ga popravljali tj. odrzavali.
drustvo potrosaca... onaj ko ima pare kupi auto iz zahebancije http://auto.blog.rs/blog/auto/zanimljiv ... ih-tablica i vozi misko ,. kasnije ga proda dzaba . a nama skupe gume i ulje
ford je isto skup za odrzavanje koliko sam shvatijo sa foruma 200k.km je granica gde ford postaje ne pouzdan (dizel) recimo tad crkava pumpa i dizne kao potrsni materijal ,a stize i zamajac korpa, turbina, limmariski je tad sjajan ili ?? egr venil .tad ga kupujemo mi sa vracenim satom duplo!!! i krpimo i tesimo se
ali krpimo akumulator , anlaser, zacepljamo egr, menjamo kais , filtere i ulje i mozda koji nosac motora. kao sigurni smo sad ce biti ok.
i otuda ona poslovica na put sa fordom sa puta vozom.
- koliko kosta kad bi to promenuli sto sam nabrojio bez guma i ostalih sitnica????
recimo pogledajte skuplje klase recimo bmw posto je neko pomenuo taj prag na njemu je 50% veci kupijo ga novog neko (ko ima bas para) izganjao ga 4-5god i prodao za njega mizeriju jer ima para da kupi novi model dok ga je vozijo drzao ga je u fulu odrzavanje (da ga nebi ostavijo negde) svodi se na isto kupijo ga neki cemernik , i sad mu treba protokomer i veliki servis koji kosta skoro kao fokus iz 2002..??
otuda ono mi smo samo potrosaci, koji koriste forum i ostale trikove da bi ustedeli koji dinar izgledi su nam tanki kako mi se cini

tako da taj audi, ford, bmw, volvo ostaje samo san..

auto se ne pravi u fabrici da bi ga mi vozili nego da bi ga popravljali tj. odrzavali.
drustvo potrosaca... onaj ko ima pare kupi auto iz zahebancije http://auto.blog.rs/blog/auto/zanimljiv ... ih-tablica i vozi misko ,. kasnije ga proda dzaba . a nama skupe gume i ulje

- koliko kosta kad bi to promenuli sto sam nabrojio bez guma i ostalih sitnica????
recimo pogledajte skuplje klase recimo bmw posto je neko pomenuo taj prag na njemu je 50% veci kupijo ga novog neko (ko ima bas para) izganjao ga 4-5god i prodao za njega mizeriju jer ima para da kupi novi model dok ga je vozijo drzao ga je u fulu odrzavanje (da ga nebi ostavijo negde) svodi se na isto kupijo ga neki cemernik , i sad mu treba protokomer i veliki servis koji kosta skoro kao fokus iz 2002..??
otuda ono mi smo samo potrosaci, koji koriste forum i ostale trikove da bi ustedeli koji dinar izgledi su nam tanki kako mi se cini

tako da taj audi, ford, bmw, volvo ostaje samo san..

- Taunus 17m
- Poruka: 1877
- Član foruma od: utorak, 17. nov. 2009. u 08:08h
Najveci problem od svega je sto su vozaci u Srbiji neodgovorni prema svojim automobilima , jednostavno nisu nauceni da odrzavaju pravilno svoja vozila.Ne svi ali vecina .Drugo sto kupuju vozila koja ne mogu odrzavati , iz razloga samo njima poznatim . I onda dobijamo krseve.
Sto se Audi-ja tice , ja sam veliki ljubitelj te marke , znam zasto ih volim ali ne bih da ulazim dalje u dubiozu .
Sto se Audi-ja tice , ja sam veliki ljubitelj te marke , znam zasto ih volim ali ne bih da ulazim dalje u dubiozu .
1966 Ford Taunus 17m P5 1.7 V4
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
Prva stvar koju mi kao vozaci i korisnici automobila moramo da shvatimo jeste da su svi automobili kante lima na cetri tocka.Bice nam mnogo bolje kada ovo shvatimo
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Barem da ih ofarbamo u neku šarenu boju, da vuče na veselo

Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
Taunus 17m piše:Drugo sto kupuju vozila koja ne mogu odrzavati , iz razloga samo njima poznatim . I onda dobijamo krseve.

-
- Poruka: 359
- Član foruma od: sreda, 22. feb. 2012. u 19:37h
Tako je.Kao momak bio sam zaljubljen u automobile i cuvao ih kao da su živa bića.Kada sam se oženio i dobio dete shvatio sam da je auto samo prevozno sredstvo bez kojeg ne možemo i tako se i ophodim prema kolima.Održavam auto da bi bio bezbedan za vožnju i da me ne ostavi na putu,bez ikakvih emocija.Dragomir piše:Prva stvar koju mi kao vozaci i korisnici automobila moramo da shvatimo jeste da su svi automobili kante lima na cetri tocka.Bice nam mnogo bolje kada ovo shvatimo
Auto može da mi se svidja ili ne ali ne mogu da ga volim,voli se dete,brat,otac,majka itd.
Kad sam to shvatio mnogo se lepse osecam kad nesto crkne ili mi neko ogrebe auto.
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
A: Volem svoj auto...
B:
Šunka se vole!
B:

pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
- darko darko
- Poruka: 3889
- Član foruma od: petak, 8. jan. 2010. u 11:43h
i ja volem mog forda, ebiga...
a moze i ovo

a moze i ovo

- oristic
- Poruka: 1035
- Član foruma od: subota, 12. dec. 2009. u 21:21h
Znao sam da ce jedan deo ovog posta da se pretvori u pljuvanje po Audiju iz vise pravaca...Ali postoje i neke nelogicnosti, da mu mnooogo pada cena, a moje je misljenje da drugim markama mnogo vise pada cena nego li njemu. Auto je cini mi se da ne uvredim druge malko kvalitetniji po svemu, pouzdaniji, atraktivniji od ostalih, pa shodno tome i cena, naravno veca je...
Sa Dragomirom se ne bih slozio iz razloga sto vecina ljudi bira "kantu" koju kupuje, neki je kupuju na vasarima kod plasticara, neki sa cvetovima, neki od metala...svako ima pravo izbora svoje kante.
Ako cemo o kvalitetu goriva i o tome da valja izbegavati audijev TFSI onda dolazimo do cinjenica da je i caletova Samara lose podnosila gorivo iz flasa 90. tih godina...
Sa Dragomirom se ne bih slozio iz razloga sto vecina ljudi bira "kantu" koju kupuje, neki je kupuju na vasarima kod plasticara, neki sa cvetovima, neki od metala...svako ima pravo izbora svoje kante.
Ako cemo o kvalitetu goriva i o tome da valja izbegavati audijev TFSI onda dolazimo do cinjenica da je i caletova Samara lose podnosila gorivo iz flasa 90. tih godina...
- darko darko
ma niko od njih nije vozio audi 5 godina pa da zna, ja pratim kolege, rodjake, uporedjujem sa mojim voznim parkom, i te pare za odrzavanje i toliki gubitak nemam, i nema smisla za nesto sto tandrce....
- totti
- Poruka: 8536
- Član foruma od: ponedeljak, 1. nov. 2010. u 11:54h
A šta mi ovde možemo da diskutujemo o Audiju sa TSFI motorima? 99% nas ovde nije ni prošlo pored njega, a kamoli ga vozilo ili posedovalo, pa da pričamo o nekim utiscima i odnosu kvalitet/cena...
Verovatno postoje negde na stranim forumima iskustva vlasnika istih, pa pogledaj tamo

Verovatno postoje negde na stranim forumima iskustva vlasnika istih, pa pogledaj tamo

- macaneli
- VIP

- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2786
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
- macaneli
- VIP
nikad lale,jer:ljuubav preeemaaa kluuubuuu,nee moooze da preestaaaneeeee 
morao sam se snaci za muruz,kad sindikat zabusava

morao sam se snaci za muruz,kad sindikat zabusava

- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2786
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
Pa sindikat ima svoj kukuruz,dođi pa uzmi 2-3 džaka da imaš da grickaš.
Ako ti treba više imaš ovde

Poslednja izmena: Lale, na dan četvrtak, 14. feb. 2013. u 16:45h. Ukupno izmenjeno 1 put.
- Talladega_500
- Yankee
- Poruka: 13965
- Član foruma od: četvrtak, 4. jun 2009. u 03:16h
Kako gde.Nesa piše:Ako ćemo o premiumu BMW je ipak BMW.

U Americi Lexus je ikona za premium aute i kralj po kvalitetu.
When I die, I want to be buried faced down so that anyone who doesn't like me can kiss my ass.
“Normal" is just a setting on your dryer.
“Normal" is just a setting on your dryer.
- macaneli
- VIP
sad si nasao da nudis Lale,kad je trebalo sindikat bio zatvoren,Ostavi mi par dzakova ispod pulta,kad dodjem platicu ti 

- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
Ja sam pobriso gluposti iz ove teme.Sledeci autor ovakvih glupih prepirki dobija odmor
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
- oristic
- Poruka: 1035
- Član foruma od: subota, 12. dec. 2009. u 21:21h
-
- Poruka: 2037
- Član foruma od: nedelja, 14. feb. 2010. u 19:46h
Морам рећи да се у погледу квалитета БМВ-а слажем са Таладегом. У задње вријеме, тј уназад пар година приличан број људи које лично познајем, а који возе новије БМВ-е жале се на стварно глупе и идиотске кварове. Нарочито у погледу оних њихових варијабилних система управљања вентилима, ременицама, пумпама и масом кварова на електроници. Колегица ми вози најновију петицу (произведена прошле године у марту) 520д и први квар је имала са 3000 км, па онда на сваких 1000 км је нешто рикавало. Дала 53 хиљаде евра и мало мало па је у сервису. Срећа и Бог да је у гаранцији иначе би морала дизати нови кредит да то поправи. Ја када сам возао БМВ није било ни говора о таквим кваровима, посебно на мотору. Ауто сам продао са скоро 600.000 км без иједног квара на мотору.Talladega_500 piše:Kako gde.Nesa piše:Ako ćemo o premiumu BMW je ipak BMW.![]()
U Americi Lexus je ikona za premium aute i kralj po kvalitetu.
Брат ми има БМВ Е 46 и стално је неки проблем на њему, стално је код мајстора.
Не кажем да је и Ауди бољи јер има доста људи који се жале на ове новије Аудије у погледу поузданости. Квалитет је неупиутан али се доводи у питање смисао тог квалитета ако је ауто у највећем броју случајева у ствари некретнина. Супер је то што је он унутра лудо сређен, али шта ће ти то ако га не можеш возити. С друге стране ови Јапанци (Тојота, Хонда, Нисан, Субару) и новији Корејанци су стварно чудо од поузданости. Нисам чуо да имају неких значајнијих проблема. Ми на послу имамо Тојоту Королу и нема ко је и како не вози али ауто ево 5 година нема ниједан квар. Да не кажем да стижу Европљане по квалитету и опцијама луксуза.
Што рече Драгомир ауто је лимена канта са 4 точка која треба мене да служи а не ја њега па ти сада види да ли да купиш неко ауто чији су дијелови мање више направљени у истим фабрикама ауто дијелова а које ћеш да платиш 30% више.
"The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten." - Benjamin Franklin
"Iskustvo je saznanje da si bio idiot. Zdrav razum je pokušavanje da ne budeš idiot. Mudrost je saznanje da ćeš i dalje biti idiot."
"Iskustvo je saznanje da si bio idiot. Zdrav razum je pokušavanje da ne budeš idiot. Mudrost je saznanje da ćeš i dalje biti idiot."
- darko darko
a sta bi ste rekli za 20 tdi koji ima simensove dizne, jedna kosta 72000 dinara + ruke, a funcionise gore nego kod mog mondea delphi, na mondeu i funcionise nekako, reparacije za sada nema za njih, pa sada ako hoces da placas reklamu za audi, i ako hoces bumbarast auto, vozi se, onda dizne nisu ni skupe, kao i tubina, filter cestica i milion problematicnih skupih kvarova
po meni je mercedes sa delphijem i geret turbinom kao na mondeu mnogo udobniji i bolji, ostalo je stvar ukusa, da nepricam o kopresoru i benzincima...
po meni je mercedes sa delphijem i geret turbinom kao na mondeu mnogo udobniji i bolji, ostalo je stvar ukusa, da nepricam o kopresoru i benzincima...
- Neša
- VIP
- Poruka: 5053
- Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h
Motor 2.0TDI je odličan. Simensove dizne i problem sa njima ima samo taj motor sa oznakom BKP. Inače svaki se auto kvari,bez obzira na kom kontinentu proizveden.
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v
Duratorq DI 16v