I cime to da zalepim, koji lepak ide?
da si vidio kako je kod mene izgledalo tjesio bi sepancer987 piše:Da mogu da nadjem prethodnog vlasnika da mu ebem sve po spisku. Jbt, svaki put kad sam prao auto, mislio sam na to, ali do sada nije procurila voda, ne znam ni sam kako. Prvo moram da skinem tu masu, jer ne moze lepo da nalegne, cak i da srafim, nece lepo leci. Izgubicu proklete zivce zbog ebenog auta.
macaneli piše:po sredini kruga cepaj
Ne svidja mi se da busim van kruga, videce se onda. Uzecu isti sraf kao sa slike sto je macaneli okacio, samo je bitna sirina srafa. Ne verujem da je rupa gde ulazi zabica siroka toliko da ce sraf samo da uleti i da nece imati za sta da se drzi. Uostalom, videcemo za koji dan, da ne pisemo roman ovde.veljo_81 piše:nemoj po sredini kruga da ne pogodis zabicu
zavrci u lim, lijevo ili desno
sta vrijedi u "zabicu" ako su joj otpale "nogice"
ako ces po sredini kruga onda zato imas zabice, joj zabice su mi zakon, kod nas se to odaziva na ime tipla, koje su bas za to da u njih bodes vijak i imaju istu dimenziju, pasu savrseno u ono polje gdje ide fabricka tipla, ali kad utiplas u zeljezo nema da mrda
dzaba ces probusiti, osim ako ti je tipla dobra ali onda je vrlo lako moguce da ce popucati kad budes zavrtaopancer987 piše:Ne svidja mi se da busim van kruga, videce se onda. Uzecu isti sraf kao sa slike sto je macaneli okacio, samo je bitna sirina srafa. Ne verujem da je rupa gde ulazi zabica siroka toliko da ce sraf samo da uleti i da nece imati za sta da se drzi. Uostalom, videcemo za koji dan, da ne pisemo roman ovde.veljo_81 piše:nemoj po sredini kruga da ne pogodis zabicu
zavrci u lim, lijevo ili desno
sta vrijedi u "zabicu" ako su joj otpale "nogice"
ako ces po sredini kruga onda zato imas zabice, joj zabice su mi zakon, kod nas se to odaziva na ime tipla, koje su bas za to da u njih bodes vijak i imaju istu dimenziju, pasu savrseno u ono polje gdje ide fabricka tipla, ali kad utiplas u zeljezo nema da mrda