PUSTA NAFTU NA BOSH PUMPI ILI NE?? Focus 1.8 tddi
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 104
- Član foruma od: subota, 26. jan. 2013. u 00:52h
Re: PUSTA NAFTU NA BOSH PUMPI ILI NE?? Focus 1.8 tddi
ma ljudi..nije u pitanju da li ja imam para za odrzavanje vec je van svake pameti da platim 650 evra za auto 2001 godiste..pre bih kupio stranca za 1000 evra . jos bi imao da prodam delove..a inace kod mene je verovatno samo da se predihtuje. jer auto ide savrseno I nema nikakve mane.
-
- Poruka: 534
- Član foruma od: četvrtak, 11. okt. 2012. u 11:29h
ja sam kad sam se prepao gledao ebay i tamo pumpa za njega nekih 500-600 nova komplet koliko sam shvatijo...sa garancijom.

- dax92
-
- Poruka: 7628
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
ako hoces da vozis i valjan bajs, i da ga odrzavas kako treba, kosta poprilicno! 

Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21569
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Vidi ovi što se uvatiše ko pijani plota za cifru od 650 eur i to ti je.
To je bilo pre dve do tri godine i scenario je bio sličan,opcije su bile polovna pumpa ili reparacija pumpe... auto je takođe sasvim normalno radio i išao samo su alternatori crkavali na svakih par meseci.
Možda je sad to dosta jeftinije... ja stvarno ne znam pošto vozim benzinsko vozilo iz 1995. godine i takvih problema nemam (imam neke druge probleme pošto je jelde vozilo iz 90ih)... samo prenosim iskustva koje imam sa baš tim focusom sa baš tim motorom sa baš takvim problemom.
To je bilo pre dve do tri godine i scenario je bio sličan,opcije su bile polovna pumpa ili reparacija pumpe... auto je takođe sasvim normalno radio i išao samo su alternatori crkavali na svakih par meseci.
Možda je sad to dosta jeftinije... ja stvarno ne znam pošto vozim benzinsko vozilo iz 1995. godine i takvih problema nemam (imam neke druge probleme pošto je jelde vozilo iz 90ih)... samo prenosim iskustva koje imam sa baš tim focusom sa baš tim motorom sa baš takvim problemom.

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
-
- Poruka: 139
- Član foruma od: nedelja, 9. dec. 2012. u 19:44h
A pazi ovu logiku,prodas Focusa kupis Stila,a ono Stilo jos veca koska nego Focus i bump iskoci ti neki kvar od lupam 700e sta onda,posto vidim ne isplati se po tebi popravljati poplovan auto,onda ces da predjes u VW i tako u krug.Ja znam coveka koji vozi Kadeta iz '88 i potpisujem da je taj auto u boljem stanju od 80% novijih automobila,toliko je lik ulozio u njega da je mogao da kupi auto mnogo mladji od Kadeta,ali njemu kad rikne neki deo ne razmislja dal ce imati novca da ga popravi nego ode lepo i popravi,jer izabrao je auto po svojim mogucnostima,isto sam i ja mogao da kupim nekog Mondea '05 i kad nesto crkne da kazem kako Ford ne valja.Ovde je onaj standardni problem kod Srba svi hoce da voze novo,moderno,da malo trosi i ni slucajno da se ne kvari.Drugo sto da ulazem u mator auto promenicu marku za onu koja se ne kvari,a zar nije logicnije uloziti u taj auto pa se voziti kao covek i znati sta imas,da bi razmisljao tako kako razmisljas trebas da imas poprilicno dubok dzep pa menjati marke i proizvodjace dok ne nadjes nesto sto se ne kvari.Ili pak vidi cuda kupis nov auto pa da ti ne bude zao da ulazes u njega,al posto tehnologija napreduje iz dana u dan popravka novog auta moze samo da bude skuplja nikako jeftinija.a onda ono sto znaju i mala deca auto je bunar za novac i tom autu opada vrednost iz dana u dan.Po svemu sudeci iskocio ti jeftino Focus zaleto si se i kupio ga,a da nisi ni malo iskoristio cari interneta pa pogledao sta sve moze da rikne i koliko kosta jer auto je clan porodice koji ne ide samo na benzin vec ima tu i ulja,filtera,kaiseva,pumpi i jos brdo stvari pa ni ti za zivota ne kupis jedne patike i nosis ih do sudnjeg dana
sve iziskuje ulaganje,al vazno je da se pri kupovini bilo cega pruzis onoliko koliko si visok,a ne kupicu,koristicu,pokvarice se uvalicu nekome drugom 

-
- Poruka: 104
- Član foruma od: subota, 26. jan. 2013. u 00:52h
druze ja cu samo reci da stilo benzinac 2006 god.nema kvar od 600 evra..koliko ima fokus tddi
2001. ..toliko a sto se tice menjanja auta mogu da menjam koliko hocu a i menjam na svakih 6 meseci..jer ih ja sam dovozim. ne kupujem ovde nego odem u nemacku ili bugarski I kupim
2001. ..toliko a sto se tice menjanja auta mogu da menjam koliko hocu a i menjam na svakih 6 meseci..jer ih ja sam dovozim. ne kupujem ovde nego odem u nemacku ili bugarski I kupim
- sasa_f1
- Poruka: 9988
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Isto kao sto ga nema ni Focus benzinac. 

- dule0911
-
- Poruka: 13648
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Ok, problem je ustanovljen, pumpu treba da pregleda strucan bosista i to je to.
Ovde ide lock.
Ovde ide lock.
Fiesta!!