Xenon
-
- Poruka: 234
- Član foruma od: nedelja, 12. feb. 2012. u 12:36h
Re: Xenon
Ne preporučuje se.
Koliko znam, razlikuje se konfiguracija stakala. Drugo. Treba i moraju da se imaju brizgaljke za pranje farova i treće, u većini zemalja ne prihvataju naknadno ugradjene xnone.
O ovoj temi je bilo dosta reči, letos, na ovom forumu, pa sam ti ukratko parafrazirao nešto od tih diskusija.
Pozdrav.

Koliko znam, razlikuje se konfiguracija stakala. Drugo. Treba i moraju da se imaju brizgaljke za pranje farova i treće, u većini zemalja ne prihvataju naknadno ugradjene xnone.
O ovoj temi je bilo dosta reči, letos, na ovom forumu, pa sam ti ukratko parafrazirao nešto od tih diskusija.
Pozdrav.

-
- Poruka: 234
- Član foruma od: nedelja, 12. feb. 2012. u 12:36h
Caki. Ja stvarno ne znam oko toga mnogo. Ali ti preporučujem da se malo strpiš i sačekaš da ti neko odavde da neki odgovor. Iz iskustva nekih mojih drugara koji su to ugradjivali, uglavnom je "šitina". 

- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21569
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Jako je prosto ugraditi xenone ali to ne preporučujemo da se radi na običnom faru.
Zato što će xenon sijalica na običnom faru nenormalno jako blještati i svakome iz suprotnog smera ćeš izbijati oči.
Zato što će xenon sijalica na običnom faru nenormalno jako blještati i svakome iz suprotnog smera ćeš izbijati oči.

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21569
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Jeste,jako je poželjno ugraditi projektore ili jednostavno nabaviti original xenon farove sa istim.

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!